Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s60 (שנתונים 12-15)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף לאשתי רכב. היא לא רוצה (ובצדק לדעתי) רכב סטנדרטי (קיה יונדאי מזדה וכו). לישורת האחרונה הגיעה וולוו s60 אותה אינני מכיר כלל וכן מועמדות נוספות איתן יש לי הכירות.

אני מבקש לדעת על מחלות ידועות של הוולוו בשנתונים הללו + מה לחפש מבחינת בעיות חריגות ידועות לרכב הזה + כל דבר אחר שאני צריך לדעת לגביו כגון צריכת דלק, מחירי טיפולים האם יקרים משמעותית וכו'

אשמח לכל מידע מבעלי ניסיון עם הרכב הנ"ל

תודה

פורסם

כל הכבוד לאשתך, באמת - גם אשתי אמרה לי שהיא לא מוכנה להתקרב לפחנועים האלה.

בכל מקרה, הוולוו הזו נהנית ממנוע חזק + בשנים עד 2013 הגיע עם מכלולי תואמים (מכלול מנוע וגיר) כמו פורד מונדאו וגם גיר דומה, לאחר מכן עברו לגיר פלנטרי.

רכב מפואר מבפנים, מתנהגת לא רע אם כי לא הכי ספורטיבית, יש דגם מאוד נדיר בארץ T6 EXTREME עם מנוע 3 ליטר 300 + סוסים אם בא לך להתפנק.

צריכת דלק סבירה למנוע 2 ליטר טורבו עם גיר 6 הילוכים ויותר (תלוי איזה שנה אתה לוקח) אל תצפה לצריכת דלק של פריוס או של משפחתומטית רגילה, אבל בחרת להתפנק - אז תתפנק ואל תחשוב על זה יותר מידי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

תודה רבה על המענה. רציתי בעיקר לדעת אם יש מחלות מיוחדות שצריך לבדוק כשלוקח רכב כזה לבדיקה...

\

כל הכבוד לאשתך, באמת - גם אשתי אמרה לי שהיא לא מוכנה להתקרב לפחנועים האלה.

בכל מקרה, הוולוו הזו נהנית ממנוע חזק + בשנים עד 2013 הגיע עם מכלולי תואמים (מכלול מנוע וגיר) כמו פורד מונדאו וגם גיר דומה, לאחר מכן עברו לגיר פלנטרי.

רכב מפואר מבפנים, מתנהגת לא רע אם כי לא הכי ספורטיבית, יש דגם מאוד נדיר בארץ T6 EXTREME עם מנוע 3 ליטר 300 + סוסים אם בא לך להתפנק.

צריכת דלק סבירה למנוע 2 ליטר טורבו עם גיר 6 הילוכים ויותר (תלוי איזה שנה אתה לוקח) אל תצפה לצריכת דלק של פריוס או של משפחתומטית רגילה, אבל בחרת להתפנק - אז תתפנק ואל תחשוב על זה יותר מידי.

פורסם

בהמשך למה שנאמר, יש לוולוו הזו כמה דגמי מנועים.

עד מתיחת הפנים (שאאל"ט היתה ב-2014), ה-T4 הגיעה עם מנוע 1.6 ליטר טורבו 180 כ"ס (כמו בקוגה ובפוקוס אקובוסט), ה-T5 עם מנוע 2 ליטר טורבו 240 כ"ס (כמו במונדיאו וב-s-max). שתיהן עם גיר רובוטי כמו במונדיאו.

בגדול מדובר בשילובים סבירים, אבל כשמשהו מתקלקל, העלויות ממש לא נמוכות, וגם הטורבו (לפחות ב-2 ליטר, לגבי ה-1.6 אין מספיק מידע) לא תמיד מחזיק לנצח. אם אתה יכול להרשות לעצמך תקלה פוטנציאלית (או שתיים) לא זולה, יחידת ההנעה כנראה תענה למה שאתה צריך.

אחרי מתיחת הפנים המנועים הוחלפו ב-2 ליטר טורבו שונה לגמרי (של וולוו) עם 245 כ"ס (ב-T5) או 190 כ"ס (ב-T4). הגיר גם הוחלף לפלנטרי, 8 הילוכים ב-T5 ואאל"ט 6 הילוכים ב-T4, אבל אני לא לגמרי סגור לגבי זה.

מעבר לזה, יש כמובן רמות גימור שונות שאני לא ממש זוכר את כולן, קינטיק היא הבסיסית.

אם אתה יכול להרשות לעצמך אחת אחרי מתיחת הפנים זה כנראה עדיף (לפחות מבחינת הגיר, שיהיה פלנטרי ולא רובוטי). אם אתה לא מחפש רכב ממש חזק, ה-T4 כנראה תספיק לגמרי (שלא לאמר, תהיה אוברקיל מוחלט).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הרכב מיובא מ-2011 לארץ והגיע בתחילה עם מנוע 2.0 אקו בוסט 203 כ״ס ומנוע 3.0 4*4 עם 304 כ״ס.

לאחר מכן הצטרף מנוע ה-1.6t4 עם 180 כ״ס ומנוע ה-2.0 הפך ל-t5 עם 240 כ״ס.

מנועי ה-1.6 וה-2.0 הגיעו עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים, ואילו גרסת ה-3.0 ליטר הגיעה עם תיבה פלאנטרית של 6 הילוכים.

החל מ-2014 הרכב עבר מתיחת פנים והמנועים הם פיתוח של וולוו.

גרסת ה-t5 קיבלה מנוע עם 245 כ״ס ותיבת הילוכים פלנטארית של 8 מהירויות.

גרסת ה-t4 הגיעה עם מנוע 2.0 ליטר עם 190 כ״ס ותיבת הילוכים פלנטארית של 6 מהירויות.

רמות הגימור הן: קינטיק (בסיסית), ביזנס, אקטיב ואקסטרים (בכירה).

במתיחת הפנים ירדה רמת האבזור אקטיב ובדגמי ה-t5 החליפו אותה רמות האבזור r design ו-r design plus עם מראה ספורטיבי יותר.

הדגמים שלאחר מתיחת הפנים טובים ואמינים יותר.

פורסם

,תודה רבה על התשובה המושקעת

בהמשך למה שנאמר, יש לוולוו הזו כמה דגמי מנועים.

עד מתיחת הפנים (שאאל"ט היתה ב-2014), ה-T4 הגיעה עם מנוע 1.6 ליטר טורבו 180 כ"ס (כמו בקוגה ובפוקוס אקובוסט), ה-T5 עם מנוע 2 ליטר טורבו 240 כ"ס (כמו במונדיאו וב-s-max). שתיהן עם גיר רובוטי כמו במונדיאו.

בגדול מדובר בשילובים סבירים, אבל כשמשהו מתקלקל, העלויות ממש לא נמוכות, וגם הטורבו (לפחות ב-2 ליטר, לגבי ה-1.6 אין מספיק מידע) לא תמיד מחזיק לנצח. אם אתה יכול להרשות לעצמך תקלה פוטנציאלית (או שתיים) לא זולה, יחידת ההנעה כנראה תענה למה שאתה צריך.

אחרי מתיחת הפנים המנועים הוחלפו ב-2 ליטר טורבו שונה לגמרי (של וולוו) עם 245 כ"ס (ב-T5) או 190 כ"ס (ב-T4). הגיר גם הוחלף לפלנטרי, 8 הילוכים ב-T5 ואאל"ט 6 הילוכים ב-T4, אבל אני לא לגמרי סגור לגבי זה.

מעבר לזה, יש כמובן רמות גימור שונות שאני לא ממש זוכר את כולן, קינטיק היא הבסיסית.

אם אתה יכול להרשות לעצמך אחת אחרי מתיחת הפנים זה כנראה עדיף (לפחות מבחינת הגיר, שיהיה פלנטרי ולא רובוטי). אם אתה לא מחפש רכב ממש חזק, ה-T4 כנראה תספיק לגמרי (שלא לאמר, תהיה אוברקיל מוחלט).

פורסם

בדקת ניסאן מקסימה 2015 צורה חדשה?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

המקסימה הצורה החדשה זה מ2016,וזה רכב שפחות מתאים לאישה כמו הוולבו {המקסימה חזקה מאד ופרועה}.

הוולבו T5 רכב אמין,מאד נוח,שקט מאד {הרבה יותר שקט מהמקסימה},והיתרון שלקנות אותו כיד שנייה זה שאין לו שוק.

פורסם

יש 2015 בוודאות. פרוע? אטמוספרי 300 כ"ס גיר רציף, מול וולוו מטורבטת 240 כ"ס רובוטית? לא בטוח שהבנתי אותך. אבל נאה דורש, נאה משלם (;-

אתה מוזמן לבדוק עלויות תיקון של טורבו או מצמדים אל מול הסט הסופר אמין של הניסאן.

פורסם (נערך)

וולבו 2015,2014 לא רובוטית,היא מגיעה עם תיבה פלנטרית 8 הילוכים,ואין לא תיקון של טורבו ולא של שום דבר אחר,הרכב אמין מאד.

הספק מול הספק לא מוכיח כלום,השאלה היא איך הכוח יורד לכביש,למקסימה {למרות הגיר הרציף} תגובות פרועות עם זנב שבשמחה עם כל לחיצה על הדוושה ומשחק עם ההגה יעוף מצד לצד,לוולבו תגובות אירופאיות מתונות והכוח עובר לכביש בצורה לינארית והרבה פחות מורגשת,מעבר לכך הוא שקט ונוח בהרבה מניסאן,זהו.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
פורסם

רכב נהדר בגרסאת T5 נפח 2000 ו-245 כס (תיבה אוטומטית 8 הילוכים) החל משנת 2014.

אמין ביותר, שוק בינוני ויש מקום רחב למיקוח על המחיר.

לדעתי תמורה מלאה ומצוינת לכסף לרכב שלא מוערך מספיק.

אגב תציץ בטרייד אין של מאיר יש להם שם תחלופה גבוהה ומבחר די גדול + אתה מקבל אחריות לשנה על הרכב מהם.

פורסם

אם כך, תרשום אחת גם לי...(;-

למרות שמצד שני לא הייתי מתנגד לקצת קשקושים בזנב, רק שזה רכב לאשה אז עדיף שתיסע בקו ישר

• תוכן חדש...