Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שחלק לא הבינו את הנושא.

היה רצון למכור את הריהוט עד ה20 לחודש לפני סיום חוזה השכירות והתשלומים. בעל הדירה פשוט החליף מנעול ולא נותן לגשת לריהוט בהחלטה חד צדדית שהריהוט נגבה כנגד זה שהדירה לדבריו "מוזנחת"

אני לא יודע מה ההתחייבות בחוזה כלפי החזרת הדירה אך אפילו אם יש דרישה מסויימת וחוקית להחזיר את הדירה לאחר צבע וכו... אין שום סיבה לפעול בדרך שהוא פעל בה. כרגע ההחלטה המטומטמת שלו משחקת לטובתנו כי הריהוט כאמור "שמור" אצלו ללא יכולת מצידנו לגשת אליו.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האנשים ההגיוניים הבינו בדיוק מה שהסברת בצורה כו מפורטת.

כל מיני מתחכמים למינהם שחיים בעולם שבו הם קובעים את החוקים לעצמם בחרו שלא להבין מרצון.

האם הגשת תלונה במשטרה? מה שבעל הבית עושה זה מעשה פלילי.

פורסם

נשמע כמו בעל דירה שכבר ניסח מודעה:

להשכרה, מרוהטת קומפלט...

חשב לעשות כסף קל כי הבין שהדייר חי ללא משפחה בארץ.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לאן תוביל אותו תלונה במשטרה ? הרי הוא מכר ולא קרוב מדרגה ראשונה שאין לא שום קשר למטלטלין ולשאר הדברים של המנוח אלא אכפתיות לנעשה סביבו.

לדעתי פותח האשכול לא צריך לפנות למשטרה מכיוון שבמקרה כזה הוא חייב להגיע לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה מסודרת כלומר גם הוא יהייה מעורב בתיק במידה ויפתח אחד כזה כנגד הבעלים. אתם שולחים אדם בעל ערכים טובים להתעסק עם המשטרה ועם תיק ועזבון שהוא אינו חלק ממנו.

אף אחד עדיין לא שמע את בעל הדירה וראה את החוזה בין הצדדים וכולם כבר פסקו שבעל הדירה עבריין, פושע ביצע מעשה פלילים...מינימום נרקוס מספר 3 הגיע לעיר.

תרגיעו !

לדעתי פותח האשכול צריך לפנות לבני המשפחה מדרגה ראשונה/שנייה שיטפלו בעניין מול בעל הדירה או שהוא יגיע להבנות מסויימות עם בעל הדירה כנציג של המשפחה לאחר שקיבל ייפוי כוח מהמשפחה דרך עורך דין ואז רק לפעול בשם המשפחה אחרת גם הוא עלול להסתבך במקרה שהדברים יגיעו לבית המשפטץ

איזה כייף לי :)

פורסם

ההמלצה להוועץ בעורך דין בדחיפות שזורה לאורך כל השרשור.

הספקולציה של khc מעניינת.

בכל מקרה, התנהלותו של בעל הדירה אינה תקינה. שאלה שעולה במוחי - כמה זמן ארך מפטירת השוכר ועד שבעל הדירה החליף את המנעול? לאור סיפור החתולים יש לי חשד שהבחור היה זריז מדי, אולי גם קפץ למסקנות לא נכונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ההמלצה להוועץ בעורך דין בדחיפות שזורה לאורך כל השרשור.

כול עוד לא תחתום עם עורך דין על עסקה אתה תקבל ייעוץ כללי ולפעמים חסר תועלת מעשית.

למה שהבחור ישלם מכיסו עבור ייעוץ של עורך דין ? מי מתחייב להחזיר לו את הכסף ?

פורסם

חוק הירושה קובע שמיטלטליו של נפטר שייכים לזוגתו. אם אין בת זוג לילדיו ולצורך כך אין צורך אפילו בצו ירושה. זה במקרה שאין צוואה.

יש צוואה , לפי הוראות הצוואה.

ברור שהתנהלות המשכיר היא חרפה, אינו רשאי לבצע פעולה אחת כמו החלפת מפתח, בטח ובטח כאשר השכירות שולמה עד ל 20 לחודש הזה, והוא כבר החליף את המפתח לפני מספר ימים.

אם בידי פות"ש הסכם השכירות, יעלה אותו לכאן יסתיר פרטים אישיים נראה , מה נכתב בו.

בד"כ מצב הדירה בעת השכרתה + בלאי טבעי משימוש , זה המצב שבו אתה צריך להחזיר את הדירה למשכיר, אלא אם נכתב משהו אחר במפורש בהסכם השכירות.

האם כאשר הדייר היה מפנה את הדירה מרצונו , היה המשכיר יכול לשים את ידו על הריהוט.

התשובה לכך היא ככל הנראה שלילית.

המקסימום היה יכול להפעיל בטוחות שיש בידו ככל שיש בידו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חוק הירושה קובע שמיטלטליו של נפטר שייכים לזוגתו. אם אין בת זוג לילדיו ולצורך כך אין צורך אפילו בצו ירושה. זה במקרה שאין צוואה.

הסיפור הרבה יותר מורכב מכיוון שכרגע אף אחד לא יודע מהו גודל העזבון של המנוח. אולי נשארו יהלומים וכסף מזומן באחת המגירות...

פורסם

בטח אם זה המצב , אתה נותן יד לתיאוריות של בגירה

אז המשכיר בצרה צרורה שנכנס לדירה ללא רשות, ואז אפשר לטפול עליו כל מיני "חטאים"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשהמצב הוא מילה שלי (הוא גנב את כל הרכוש היקר שהיה בבית) לעומת מילה שלו (לא נגעתי בכלום), אני לא רואה שופט שירשיע את בעל הדירה בגנבה.

כשזה מגובה בפריצה לא חוקית ולא מוצדקת לדירה, בעל הדירה בצרה צרורה.

ישאל אותו השופט, "החוזה בתוקף, הכסף שולם, יש קשר עם קרובי הנפטר...למה התפרצת לדירה והחלפת מנעול?"

מה יענה על זה? הוא בבעיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכול הסכם שכירות קיים סעיף שבו בעל הדירה רשאי להכנס לדירה בתיאום מראש עם השוכר לאחר שהודיע מראש על הביקור. מה קורה מבחינת החוק במקרה של פטירה ? האם המחוקק התייחס למקרה כזה כפריצה ? לדעתי אף שופט לא יתייחס אל המקרה הזה כפריצה.

לדעתי במקרה של פטירה זכותו של בעל הדירה לבקר בנכס ששייך לו כדת וכדין והסיבות יכולות להיות רבות והם : " השכן מהדירה למטה התקשר שיש רטיבות בתקרה ונכנסתי לדירה לבדוק..." , "נכנסתי לדירה לסגור את הברז הראשי של הגז כי אחד השכנים הריח ריח של גז בסביבת הדירה" ויש עוד הרבה תרוצים שאולי התקבלו בבית המשפט ואולי לא.

פורסם

לדעתי במקרה של פטירה זכותו של בעל הדירה לבקר בנכס ששייך לו כדת וכדין והסיבות יכולות להיות רבות והם : " השכן מהדירה למטה התקשר שיש רטיבות בתקרה ונכנסתי לדירה לבדוק..." , "נכנסתי לדירה לסגור את הברז הראשי של הגז כי אחד השכנים הריח ריח של גז בסביבת הדירה" ויש עוד הרבה תרוצים שאולי התקבלו בבית המשפט ואולי לא.

אתה צודק במאה אחוז. אני תמיד מחליף צילינדר בדלת כשיש רטיבות שלא קיימת או ריח של גז שהריח מישהו שלא מוכן להעיד שאמר כזה דבר... :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לי ברור מעל כול ספק שהדבר לא יגיע לבית משפט אלא ייסגר בכמה טלפונים בין המעורבים.

פותח האשכול שתף אותנו לאן מתקדם העניין.

פורסם

פות"ש כרגע נהנה מהנוף הברלינאי היום עשיתי סיבוב במוזיאון המדע יום שלם לקח להסתובב בטירוף הזה.

מי שמטפלת בעניין היא הבת של אישתו ברגע שהיא תעדכן אותי אשמח לתת ערדכון

פורסם

רק ליתר ביטחון. אם אי פעם ארצה להשכיר דירה אני אשלול דירות שלבעל הדירה שלהם קוראים מרק מראש.

להחליף צלינדר בדירה שעדיין בחוזה שכירות ולגזול ירושה בצורה לא חוקית זה משהו שלא יעבור בשום בית משפט.

• תוכן חדש...