Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בסוף החודש יש טסט לרכב החדש - משומש שלי (קיה פיקנטו 2014)

בכל מקרה, הוא עבר השבוע בדיקה על ידי מכון בדיקה והליקויים שיצאו שם:

1. צמיג אחורי שחוק

2. סדק קטן ממש ולא משמעותי בפנס האחורי, לא מפריע בכלום אבל הם אמרו לי במכון שזה גבולי לטסט

3. מצבר חלש

אז השאלות שלי (בבקשה תנסו לענות על הכל ולא על אחת ולהתעלם מהשאר..)

1. אם הרכב עבר עכשיו מכון בדיקה אין שום טעם לשלוח את הרכב להכנה לטסט נכון?

2. כמה יעלה להחליף מצבר? איפה מומלץ באיזור חולון?

3. העירו לי רק על צמיג אחד, קריטי עכשיו להחליף את שני האחוריים או שחבל על הכסף?

4. המוסכים מורשי יבואן נחשבים לאמינים יותר ממוסכים רגילים? אפשר לסמוך עליהם או שגם הם יכולים להמציא לי תקלות?

5. בלי קשר הטיפול האחרון שהרכב עבר היה ב2017, לשלוח את הרכב למוסך מורשה יבואן לבדיקה כללית?

פורסם

1) אין שום טעם לשלוח אותו להכנה לטסט.

אם הצמיג האחורי שחוק מומלץ להחליפו לפי הטסט כי אחרי זה תשלם סתם על טסט חוזר.

2) תנסה מבצעים באוטו דיפו ובחנויות חלפים, יש גם כאלו שנותנים שירותים עד הבית. לדעתי מדובר על סביב ה500₪

3)כדי לענות על השאלה הזו צריך לבדוק מהו הצמיג השני שהוא כן תקין?

בעקרון אם הצמיג השני תקין ולא ישן אפשר להתקין קק אחד מאותו סוג.

אם במידה ועבר זמן על הצמיג השני אז יש להחליף זוג.

שים לב בהחלפה שהצמיגים שאתה מחליף יהיו זהים למידות שרשומים ברשיון רכב ושיהיו זהים לקוד עומס שבזוג הצמיגים השני.

4)מוסכי מורשה יבואן אינם ערובה לאמינות או מקצעויות.

למעשה אני מכיר אישית כמה מוסכים פרטיים שעולים עליהם בפרמטרים האלו.

5)לדעתי אין צורך

פורסם

צמיג שחוק תחליף.

פנס עם סדק גבולי תיגש איתו לטסט אני מאמין שלא תהיה בעיה אם זה באמת לא בולט. מקסימום יכשילו תחליף.

מורשי יבואן כמו שנאמר לא מתחייבים לאמינות יתר..מי שרוצה כסף לרוב משיג אותו אז נסה למצוא לך מוסך אמין ועשה הכל אצלו.

טיפול ב 2017? אנחנו אוטוטו 2019 אז קח לתשומת ליבך אולי עברה מעל שנה מאז הטיפול שנעשה וזה הזמן לטיפול.

פורסם
צמיג שחוק תחליף.

פנס עם סדק גבולי תיגש איתו לטסט אני מאמין שלא תהיה בעיה אם זה באמת לא בולט. מקסימום יכשילו תחליף.

מורשי יבואן כמו שנאמר לא מתחייבים לאמינות יתר..מי שרוצה כסף לרוב משיג אותו אז נסה למצוא לך מוסך אמין ועשה הכל אצלו.

טיפול ב 2017? אנחנו אוטוטו 2019 אז קח לתשומת ליבך אולי עברה מעל שנה מאז הטיפול שנעשה וזה הזמן לטיפול.

אז איך אני מבצע טיפול? שולח לבדיקה כללית במוסך והם אומרים לי מה צריך לתקן?

פורסם (נערך)

טיפול זה משהו תקופתי שצריך לעשות ואם יש משהו שנדרש עליו תיקון שמתגלה בטיפול בעל המוסך אמור ליידע אותך ולשאול אותך אם אתה מאשר את התיקון הנ"ל

יש פה שני אפשרויות.

1) גש למוסך לביצוע טיפול לפני הגעה לטסט, המוסך יבדוק את תקינות הבלמים באותה נשימה, נזילות ושלל מרכבים שלא בהכרח קשורים לטסט.

בדרך כלל רוב המוסכים גם יש להם שירות של העברת טסט (בתשלום) אם אתה רוצה להוריד ממך את המטלה הזו.

2) בדוק בעצמך את כל הדברים שציינו לפני הטסט, גש בעצמך לעשות אותו.

אם עברת מעולה!

גש למוסך לעשות רק טיפול בידיעה שאתה לא תלוי בטסט.

אם לא עברת ויש ליקויים שמצריכים מוסך, אז גש למוסך עם טופס המבחן שיתקן את הליקויים, יעשה טיפול על הדרך וגם יעביר לך את הטסט בעצמו.

אם לא עברת וישנם ליקויים שלא מצריכים מוסך )כמו מציגים, אורות, מגבים וכו,) החלף לבד בחנות המכון או אחרת וגש שוב לטסט.

עם ליקויים כאלה לא תצטרך לעבור את המסלול מחדש, אלא רק לקבל את חתימתו של הבוחן.

מן הסתם אופציה 1 תהיה היקרה משניהם אז אני ממליץ על אופציה 2, אבל זה לשיקולך

אם לא עברת מסיבה שאינה מצריכה מוסך

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • תוכן חדש...