Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד דבר - נכנסתי לבדוק את מה שאמרת - איפה כתוב שם שזה ל GT עם קרבורטור לא הבנתי.

אין רנו 5 GT טורבו מוזרקות???

אם אין, זה חדש לי....

אז למדתי משהו. מישהו יודע אם רנו 5 GT טורבו באה רק עם קרבורטורים. ואולי מדובר על המנוע המרכזי שהוא מוזרק?

אלון

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ומעולם לא יוצרו רנו 5 GT טורבו עם הזרקה (לא חד נקודתית ולא רב נקודתית),אני יודע את זה בגלל שיש לי GT טורבו אחת בחניה בשיפוץ,אז אני די בטוח שהיא קרבורטור,אני לא בא להתווכח איתך,פשוט אני אומר שהחיפוש באתר של סופרצ'יפ לא מעיד על כלום,בגלל שהוא לא מדוייק ומוצא צ'יפים לרכבי קרבורטור!

הנה התוצאה שקיבלתי:

Results of my car search for -

Make : Renault

Model : 5 GT

Engine : Turbo.

pixt.gif

Our search has returned this application..

pixt.gif

The following list of Superchips available is delivered in alphabetical order.

getacro.gifTo view any of the Power Curves power_curve_icon.gif or Road Testsroad_test_icon.gif available on this list you will need to have Acrobat Reader installed. Power Curves are graphs highlighting expected Power & Torque increases over the Rpm range.

Renault 5 GT +30 bhp£264.38

UK prices inc. fitting & VAT. Regional variations may apply.

פורסם

תגידו איפה אני יכול לשנות צבע, לשפר טמבון קדמי ואחורי בזול? וכמובן במקצועיות?

חשבתי על משהו כזה:

11.jpg

או כזה:

12.jpg

מה אתם אומרים ?

פורסם

לאיפה אתה ממהר?

אני מבקש ממך, אל תמלא את הCTI בפלסטיקים וכו'. כמה שהיא סטנדרטית היא יותר יפה!

אם הדש בורד שלך שבור, תשקיע על זה כסף ולא על טמבון סטייל ערסים וכונסים למינהם.

בקשר לחלקים וכו' בהודעה פרטית אני אשמח לעזור לך!

אם אתה רוצה יותר כח, להחליף מנוע זאת האופציה הכי משתלמת ל MI 16 או ל 1900 GTI, ושם כבר נחמד לשחק! לבנתיים פילטר אוויר פתוח בקדמת הרכב ייתן תמורה יפה למחיר (יש קיט של K&N).

כמו כשאמרתי, אל תמהר לרצות עוד כח, אם הרכב שלך במצב טוב כמו שאתה טוען, כח לא אמור להיות חסר. תעבוד טיפה על שלדה, נתן להחליף בולמים לבולמים ספורטיביים, מוטות מייצבים, סרן דיסק, גשר תחתון וכו'. זה הבסיס!

מה דעתך על קורס נהיגה מתקדמת, אני מבטיח שזה יעזור לך להוציא את הפוטנציאל מהרכב!

תהנה מהרכב, ד"א לרגע אל תחשוב שכשתרצה למכור את הרכב, אתה תחזיר משהו מההשקעה שלך. זה ממש לא משתלם מבחינה כספית להשקיע על CTI ואחיותיה.

שבוע טוב לכולם

רמי

CTI R.I.P

HPIM3283.JPG

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...