Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם איבזור בטיחות מתקדם (הישארות בנתיב, אי שמירת מרחק)

uripri
שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

לאחרונה נהגתי בשברולט Suburban בארה"ב, ודי התלהבתי מהאיבזור של הרכב הזה:

- שמירה על הנתיב: ההגה 'מתקן' את הנהיגה אוטומטית בעת סטייה קלה מהנתיב. האם כל הרכבים המצויידים בזה מתריעים לאחר כמה שניות התראת take Steering?

- אי שמירת מרחק מלפנים: רטט במושב הנהג כאשר מתקרבים יתר על המידה לרכב מקדימה, או בעת חניה - מאחורה

איזה רכבים בארץ, בשוק היד 2, מצויידים במערכות כאלו? אני מתעניין בעיקר ב C4 פיקאסו הדגם החדש (של השנים האחרונות).

אני יודע שיש מערכות של מובילאיי, אבל ההתראות שלו יותר מציקות מאשר עוזרות (נסיעה במהירות גבוהה מהמותר וכו'). במקרה של השברולט - ההתראות היו רק במקרה אמת.

כמו כן, מעוניין בבקרת שיוט אדפטיבית (רכב מאט אוטומטית כאשר נמצאים בבקרת שיוט, ורכב מלפנימה מאט)

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיטרואן C4 פיקאסו מצויד במערכות הללו ברמת גימור Exclusive בלבד ממנה נמכרו כמויות משמעותיות בעיקר ב-2014, ומ-2017 ואילך. בשאר השנים נמכרו כמויות זניחות של הדגם הזה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה!

איזה סוג ונפח מנוע מומלץ באיבזור

Exclusive

? דיזל? בנזין? 1.6 או 2 ליטר? יש לי היום פיקאסו בנזין 2000 שנת 2008 ואני די מרוצה.

מצד שני, אני מכיר לפחות 2 בעלים של פיקאסו 1.6 טורבו מודל 2009 שהרכב שלהם בילה במוסך חדשות לבקרים. הבנתי שיש דגמים שיותר מומלצים בפיקאסו ודגמים שפחות מומלצים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב-2014 מדובר על דגם חדש יותר עם מנוע משופר שנראה שלא משחזר את התקלות של קודמו. (יש 2014 גם מהדגם הקודם אבל הן לא רלוונטיות לדיון שלנו)

הנפוץ הוא 1.6 טורבו יש גם 2.0 דיזל, אבל הוא פחות נפוץ ברמת הגימור הרלוונטית.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה רכבים בארץ, בשוק היד 2, מצויידים במערכות כאלו?

תגדיר מחיר.

יש אנשים שקנו מרצדס S או וולוו XC90 ומוכרים אחרי חודש מכל מיני סיבות. עדיפות על פיקאסו בת שלוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי פיקאסו 2015 אקסקלוסיב, ולמיטב ידיעתי יש לא מעט מהן בשוק.

באבזור הזה אכן יש מערכות מתקדמות לבטיחות (ובכלל יש הרבה אבזורים)

כמו שכתבת, החגורה רועדת בסטייה מהנתיב, יש התראה בלוח מחוונים על קרבה לרכב מקדימה, יש התראה במראות על קרבה לרכב בצדדים.

אמורה להיות בקרת שיוט אדפטיבית, לא ניסיתי.

יש גם חניה עצמאית ע"י הרכב, גם לא ניסיתי

דגם המנוע השתנה בשנת 2014, לכן מומלץ לרכוש רכב החל משנה זו ומעלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טפו טפו אין בעיות.

מאוד מרוצה מהרכב, אם זה לא היה ברור, אני עם גרנד פיקאסו, 7 מקומות.

ברמת האבזור הגבוהה, הרכב הזה עולה על הרבה רכבים חדשים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2194 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...