Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי יונדאי i10 *ידנית*, אני מחפש רכב *אוטומטי* שהוא שונה לגמרי מהרכב שלי, כלומר רכב שנוסע טוב וקצת חזק כי היונדאי מנוע 1089 לא זזה.... חשוב שיהיה אמין וחסכוני בהתאם.

התקציב הוא עד 40 אלף שח. הסתכלתי על מאזדה 2 2012 יד 1 נסעה 50 אלף או סוזוקי סוויפט 2012 יד1 נסעה 70 אלף. הבנתי המאזדה לא כלכך חסכונית - השאלה כמה זה נכון כי היא חזקה ולא מתאמצת כביכול בנסיעה קלילה.

איביזה tsi אוטומט לא אמין הבנתי. ועוד ועוד.

אני נוסע בערך 15-14 אלף בשנה

אשמח להמלצות לרכב שאהנה ממנו ושיהיה גם לא קשה למכור בעתיד כמו היונדאי ידנית שלי(או כמו צרפתיות וכו')

תודה רבהה

פורסם

הייתי בודק פיגו 208, נוחה משמעותית וזריזה יותר, איכותית יותר.

איביזה תהיה הרבה יותר זריזה וחזקה מהיונדאי ומהפיגו, אבל הגיר נקודת החולשה, אלו יכולים להיות המצמדים בעלות של 3.5 בערך או מכטרוניק אשר הרבה יותר יקר, למרות שלבר פה ציין שאם התיקון לא דרך מורשה יבואן התיקון כמה אלפים.

ויש את רנו קליאו בתוספת קטנה, גם רכב זריז מאוד וניראה מעולה, יש תלונות לגבי הגיר באזור ה 60 אלף בעלות 4 אלף בערך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק פיגו 208, נוחה משמעותית וזריזה יותר, איכותית יותר.

איביזה תהיה הרבה יותר זריזה וחזקה מהיונדאי ומהפיגו, אבל הגיר נקודת החולשה, אלו יכולים להיות המצמדים בעלות של 3.5 בערך או מכטרוניק אשר הרבה יותר יקר, למרות שלבר פה ציין שאם התיקון לא דרך מורשה יבואן התיקון כמה אלפים.

ויש את רנו קליאו בתוספת קטנה, גם רכב זריז מאוד וניראה מעולה, יש תלונות לגבי הגיר באזור ה 60 אלף בעלות 4 אלף בערך.

מה השנים של הפיגו המדוברת(הרכב בטח לא קל למכירה)

והקליאו תמיד אהבתי אותה, ואם אקח אותה זה בדגם קוליקשיין שמייקר את הסיפור ( יש הבדל בין הדגמים של 2013-2015 במנוע?) זה כבר 10 אלף מעל התקציב אבל..

חוות דעת על סוויפט או מאזדה 2 מבחינת הדלק? תודה

פורסם

עד 2015 הפיגו נמכרה עם מנוע 1.6 ותיבה בעלת 4 הילוכים, לאחר מכן הגיעה עם מנוע 1.2 טורבו.

בקליאו זה אותו מנוע לאורך השנים.

הצזדה לדעתי כבר מרגישה מיושנת לעומת הפיגו, הן באכותה חומרים, הסלון ומראה החיצוני.

למרות שלשניהם יש 5 כוכבים הפיגו קיבלה אותם ב 2012 לעומת המזדה ב 2007.

כך שלא בטוח שהמזדה הייתה מקבלת את אותם הכוכבים גם ב 2012.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה רכב יהיה קל למכור עוד X שנים ? נפתח תת פורום נביאים ,אולי נקבל תשובה מושכלת.

כל רכב אוטומטי משפחתומטי עם מנוע 1600 לא יהיה חסכוני בעיר- אולי 1:9 אולי 1:10 ואולי משהו ביניהם.

בבינעירוני יש רכבים כאלו שגם מגיעים ל -1:13 1:12- מאזדה 3 1600, סיוויק 1800 (מודה שהרכב שלי הפתיע אותי בגדול אבל זו היתה צריכה של בינעירוני),I30 עם מנוע 1600- מדובר על מהירות שיוט של 80-90 קמ"ש ולא למתגרזנים.

אם אתה חושב על תצרוכת דלק,תצטרך להתפשר על סופר מיני עם טיפה יותר כח (תעשה נסיעת מבחן על סוויפט אם יש לך חבר ותראה אם הרכב מספיק זריז) או על רכב מהנה מתוצרת VAG שלגבי הגירים שלהם יש דיונים רבים בפורום).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שתי מילים יש לי בשבילך.

מוכן?

טויוטה קורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עד 2015 הפיגו נמכרה עם מנוע 1.6 ותיבה בעלת 4 הילוכים, לאחר מכן הגיעה עם מנוע 1.2 טורבו.

בקליאו זה אותו מנוע לאורך השנים.

הצזדה לדעתי כבר מרגישה מיושנת לעומת הפיגו, הן באכותה חומרים, הסלון ומראה החיצוני.

למרות שלשניהם יש 5 כוכבים הפיגו קיבלה אותם ב 2012 לעומת המזדה ב 2007.

כך שלא בטוח שהמזדה הייתה מקבלת את אותם הכוכבים גם ב 2012.

אני כרגע מנסה למכור את היונדאי הידנית שלי כבר הרבה זמן... בוא נאמר שבגלל זה אני לא רוצה ידני... לא הרבה רוצים, הסתכלתי הרבה על הרנו קליאו הטורבו ידנית שהיא בתקציב שלי, אבל אז הבנתי שאין טעם לעוד ידני שאצטרך להשתגע כדי למכור..

פיג'ו אני מעדיף לא לנסות, השם הולך לפניה וזה בעיה, מלבד זה שבדגם הזה היא נראית מיושנת.. אם המאזדה לא הייתה מטחנה של דלק כנראה כבר הייתי סגור על הרכב אוטומט שאקנה..

עוד עצות??

פורסם

כל השוק קשה- הידניות קשה יותר.

אבל,תמיד יהיה ילד,שרק הוציא רישיון ומחפש רכב ידני בתקציב לא ממש גדול ובלי הרבה דרישות פרט לאמינות.

פרסם כאן בתת פורום של מכירה ואם אין לך סבלנות- טרייד אין מיידי יעזור אך קח בחשבון,שיגלחו לך כמה אלפים טובים מהמחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...