Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת על רכבים בטווח המחירים 30-35 אלף גיר ידני בתכלס מה שאני מחפש זה רכב שהוא עדין מבחינת הדלק שעושה 1.14 במינימום ושתשתדל לא לראות מוסכים ..

תודה רבה

פורסם
אשמח לקבל חוות דעת על רכבים בטווח המחירים 30-35 אלף גיר ידני בתכלס מה שאני מחפש זה רכב שהוא עדין מבחינת הדלק שעושה 1.14 במינימום ושתשתדל לא לראות מוסכים ..

תודה רבה

יש לך עוד צרכים או שרק יהיה חסכוני ואמין? וכמה קילומטר אתה עושה בשנה?

בגדול כול מיני תתאים לדרישות של חסכון ואמינות (פיקנטו, i10, ספארק, 108 )

פורסם

דרישות דומות הביאו את הבן שלי לקנות לפני שנתיים ניסאן מיקרה ידנית 2012.

לאחר שנתיים ו40000 ק"מ - 0 תקלות כמצופה מניסאן , 1 ל16 בתואי מעורב.

הוא מרוצה מאוד אז גם אני מרוצה.

גם סוזוקי ספלאש באה בחשבון.

למיקרה בגאז' גדול יחסית לקבוצה זו.

ב35 נראה לי שאפשר לקנות מיקרה כמעט חדשה כי החדשות נמכרות במבצעים ב50 וכמה

פורסם

בגאז? מרווח רגליים? כמה אנשים הרכב צריך להכיל בדרך קבע?(ילדים/מבוגרים)

תוואי נסיעה? קמז שנתי?

אלו דברים שחשוב לדעת, ההצעות יכולות לנוע בין מיני בנזין ידנית לבין משפחתית טורבו דיזל

ידנית

פורסם

זה רכב שימש נהג יחיד וצעיר כך שגודל ונפח זה לא משו שחייב ..

והשימוש לרוב זה יהיה מהבית לעבודה קטע דרך של כ5 קמ ביום ועוד פעם פעמיים בשבוע נסיעה של 30 קמ

פורסם

הייתי בודק פיגו 108, היתרון שלה שהיא חזקה לעומת שאר רכבי המיני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע ה 1.4 נחשב לאמין עם ביצועים סבירים, מאחור לא הכי מרווח ואבל המושבים הקדמים נוחים ותומכים לדעתי.

הייתי בודק גם קליאו 0.9 בעלת איבזור טוב יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...