Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת 7 מקומות ל 15 שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע 3 ילדים קטנים.

נוסעים כ15,000 ק"מ בשנה.

הורסו נראה לי מתאים בגלל השלוב של מקום וגודל בינוני (לאישתי קשה עם רכב גדול מידי)

אני רוצה 7 מקומות ולהחזיק את הרכב לתקופה ארוכה.

החשש הוא באמת הירידה מפס ייצור, עד כמה זה צריך להדאיג אותי?

למה שרשמת ורסו מתאימה בול, גם אם תחליטו להתרחב בעתיד.

לא הייתי דואג לחלקי חילוף. אולי הפסקת הייצור זה יתרון מבחינתכם - תמיד יהיה כאן ביקוש לרכב עם 7 מקומות. לורסו גם עכשיו יש ביקוש גדול. יכול להיות שהרכב כזה מ 2018 (שנת מודל אחרונה לדגם) , עם קילומטראז' נמוך יהיה מבוקש מאוד גם בעוד 10 שנים.

במקרה שלכם משתלם מאוד לקנות במסלול ליסינג 0 קילומטרים.

אם עדיין נשאר החשש, פריוס פלוס מליסינג 0 קילומטרים גם רכב מוצלח ולא גדול מדי.

אבל מתישהו אחרי הרבה שנים כנראה תצטרכו להחליף סוללה של מנוע חשמלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה שרשמת ורסו מתאימה בול, גם אם תחליטו להתרחב בעתיד.

לא הייתי דואג לחלקי חילוף. אולי הפסקת הייצור זה יתרון מבחינתכם - תמיד יהיה כאן ביקוש לרכב עם 7 מקומות. לורסו גם עכשיו יש ביקוש גדול. יכול להיות שהרכב כזה מ 2018 (שנת מודל אחרונה לדגם) , עם קילומטראז' נמוך יהיה מבוקש מאוד גם בעוד 10 שנים.

במקרה שלכם משתלם מאוד לקנות במסלול ליסינג 0 קילומטרים.

אם עדיין נשאר החשש, פריוס פלוס מליסינג 0 קילומטרים גם רכב מוצלח ולא גדול מדי.

אבל מתישהו אחרי הרבה שנים כנראה תצטרכו להחליף סוללה של מנוע חשמלי.

תודה!

פורסם
הגיל הממוצע של רכב בישראל נמוך גם ביחס למדינות אירופה. שם מדובר ב 8 - 9 שנים בממוצע. במדינות החלשות באירופה - 12-13 שנים.

תגדיר "מדינות חלשות".

ומי אמר שבאותן המדינות יש רמת חיים יותר גבוהה מישראל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מדינות חלשות אלו מדינות חלשות באיחוד האירופאי. מלטה, מדינות בלטיות, פולין, בולגריה, הונגריה. לא אמרתי שרמת החיים שם גבוהה יותר מבישראל.

אבל גם בגרמניה וצרפת הגיל הממוצע של כלי הרכב הוא 8-9 שנים, גבוה בהפרש לא קטן מהישראלי.

יש כמה מדינות באירופה עם צי רכב יותר צעיר מבארץ אבל ישראל בהחלט נמצאת במקום גבוה באופן יחסי.

• תוכן חדש...