Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין דגמים של פיקנטו 2013 ידנית 1.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מאחר ונרכש כבר הרכב (בשעה טובה ! זה לקח כ"כ הרבה זמן), אז אשאל כאן ולא בייעוץ.

הרכב שנרכש הוא קיה פיקנטו 2013, מנוע 1.0 EX, עם 19 אק"מ, במצב מעולה.

השאלה שלי היא, מה הEX נותן בדיוק? המוכר התהדר בלי סוף שזה EX (וכך באמת כתוב ברישיון) ואני שובר את הראש מלהבין מה ההבדל בין הדגם הזה לLX?!

הסיבה שזה מעניין אותי, כי התחלנו להתמקח מהמחירון של EX, ואני לא מבין על מה ולמה.

אין ברכב לא ג'אנטים, לא בקרת אקלים, לא ידיות ניקל, אין שליטה ממהגה (לא יודע אם יש בכלל בפיקנטו).

אם יש למישהו מושג לגבי מה אני מפספס אשמח לשמוע.

תודה לעונים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מוזר מאוד, הידנית הגיע ברמת איבזור lx בלבד.

אתה יכול לעלות צילום רישיון ( עם פרטיםמחוקים)

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בטוח במיליון אחוז. כתוב ברישיון EX. אעלה את הצילום כשיתאפשר.

נכון, לוי יצחק לא מתייחס לEX. במחירון יד 2 כן יש התייחסות ויש הבדל של כ1000 שקל במחיר.

אגב, יש בלוח עוד כמה EX ידניות 1.0.

מבחינת ביצועים, ממש הופתעתי לגלות שהרכב זריז למדי.

כשנסעתי על ספארק ידנית 1.0 2018 שכמעט קנינו, האוטו היה ממש עצל בהשוואה. על אף העדיפות הקלה בנתונים היבשים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

qybqtx.jpg

אולי היה שיווק לזמן קצר של הex הידניות אם כי לפי מה שאתה מתאר אין לך איבזור של ex כמו מגנזיום למשל..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ייתכן. בכל מקרה זאת נקודה מעניינת.

לא שההבדלים הקוסמטיים האלה משנים יותר מדי.. השאלה נובעת בעיקר מסקרנות (עם המחיר הסתדרנו יופי).

• תוכן חדש...