Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן ג'וק 2013 - חוות דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מבקש לקבל חוות דעת על ניסן גו'ק אוטומטית דגם ויזיה, מודל 2013:

1. מה רמת האמינות.

2. צריכת דלק ומחירי טיפולים.

3. האם הרכב סחיר ויש לו שוק?

4. איזה דברים צריך לבדוק ברכב, האם יש מחלות ילדות שכיחות?

5. נוחות וחווית נהיגה? רוב הזמן יסעו באוטו נהג ונוסע, אחורה כמעט ולא יהיה שימוש, מלבד לשקיות קניות.

פורסם

קראתי בלא מעט מקומות שהמתלים שלו לא משככים כל כך מהמורות. בנוסף, יש גם ראות לקויה מקדימה ובמיוחד מאחורה, לדעתי יש כאן חובת נסיעת מבחן.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
שלום לכולם, מבקש לקבל חוות דעת על ניסן גו'ק אוטומטית דגם ויזיה, מודל 2013:

1. מה רמת האמינות - להפתעתי נמוכה מינוס: היו לי בשלוש שנים עם רכב חדש החלפת 2 מע' רדיו, פנל שליטה במזגן, תאורת פנים הייתה נשרפת אחרי כל טיפול במוסך והחליפו את הגיר (בעיה מוכרת מאוד בדגמים הראשונים לפחות)

2. צריכת דלק ומחירי טיפולים - צריכת דלק אמיתית בעיר של כ 1-11

3. האם הרכב סחיר ויש לו שוק - שמכרתי לקח לי זמן שיא אבל עכשיו השוק מוצף ויש גם חלופות ראויות יותר אז אי אפשר לדעת מה יהיה שאתה תרצה למכור

4. איזה דברים צריך לבדוק ברכב, האם יש מחלות ילדות שכיחות- מכונאים שאין להם מושג במוסכי יבואן (כמו בכל חברה) ומחלת ילדות בגיר

5. נוחות וחווית נהיגה? רוב הזמן יסעו באוטו נהג ונוסע, אחורה כמעט ולא יהיה שימוש, מלבד לשקיות קניות.- מושב אחורי של סופר מיני עם כניסה מאוד בעייתית אחורה בגלל שהדלת יושבת ממש על הגלגל האחורי, תא מטען קטן עם אמבטיית פלסטית מיותרת בדגמים הראשונים שבוטלה אחרי מתיחת הפנים, מתלים קשיחים בצורה מיותרת לכזה רכב. הרכב עם אחיזת כביש גבוהה ואבזור נדיב יחסית לשנתות. תיבה רציפה מאוד מרעישה בהאצות (תיבות רציפות אחרות שאני מכיר עושות פחות רעש משמעותית - קורולה, XV, אוטלנדר).

פורסם

לחבר שלי היה כזה כרכב גישור בליסינג במשך כמה חודשים - הוא מאוד התלונן שהרכב מאוד צפוף והראות מוגבלת. מצטרף להמלצה על נסיעת מבחן לפני שמחליטים לקנות.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...