Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלת פותח השרשור (שכנראה בעצמו כבר לא זוכר מה שאל).

זה יכול לקחת אפילו שלושה חודשים עד שהמכתב יגיע אלייך.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על לא מזמן הפרויקט הזה היה סגור וכל מי שרצה להצטרף היה צריך להירשם, להמתין לאישור ורק אז היה מקבל הורדה של האפליקציה.

בתור מי שניסה להירשם בתחילת הפרויקט, לקח הרבה מאוד זמן עד שאושרתי.

היום אם אני לא טועה האפליקציה זמינה לכולם ולכן אני צופה שיהיה גידול בכמות המשתמשים ובתקווה שזה יוביל לשינוי.

אני רוצה להאמין שברגע שנהג יקבל דוח ע"י שומר דרך, הוא יחשוב פעמיים להבא.

פורסם

האם כל "שומרי הדרך" הללו נוהגים כמו בשיעורי נהיגה?

אולי צריך "שומרי דרך" נוספים כדי לפקח אליהם?

הם מעולם לא עשו, או לא יעשו טעויות?

כי אם כן, אין להם שום זכות להיות "שטינקרים" של המשטרה.

ואם כבר דיברנו על צילום עבירות קשות, או כאלה שמסכנות חיים, מדוע המשטרה שולחת דו"חות דביליים לנהגים, כמו זה למשל:

דוח תנועה דרך "שומרי הדרך" (מצורף צילום)

אני אישית{דעתי כמובן,כן?} רואה בהם סוג של עזרה במקור כספי נוסף לקופת המשטרה. נטו.

פורסם

קחו מצלמת דרך פעילה מכל רכב, פשפשו לה בזכרון ותוכלו 'להפליל' עשרות נהגים. שומרי דרך ? זה פאקן ג'אנגל מה שהולך פה.

רק אחריות אישית תשפר את המצב וזו סיבה מספיק טובה להתקין מצלמת דרך בכל רכב, שמתי לב שזה משפיע לטובה על התנהגות המצלם והמצולם.

פורסם

הדו"ח של בית דגן אכן קטנוני.

אני מסכים שצריך בשלב זה להתמקד בעבירות חמורות כמו קו הפרדה, רמזור, עצור ועבירות בריונות בוטות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

רק אני לא מבין איך מותר להרשיע על סך צילום וידאו..דבילי לגמרי

אולי הרכב המצלם בעצמו עבר עבירה..מה אז?

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם

אני אישית{דעתי כמובן,כן?} רואה בהם סוג של עזרה במקור כספי נוסף לקופת המשטרה. נטו.

1.שומר דרך שמצלם ושולח את הדיווח יכל להיות מצולם על ידי שומר דרך אחר ויקבל דוח במידה וצולם ונשלח עליו דיווח.

2.הכסף מהדוחות עובר לקופת אוצר המדינה.

למשטרה אין חשבון בנק לדוחות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

א. צילום וידאו הוא ההוכחה הטובה ביותר, שכן אין טוב ממראה עיניים.

ב. מה זה משנה אם הרכב המצלם ביצע עברה? זה בדיוק כמו התירוץ הטיפשי של השוטר לא לבש כובע.

פורסם

כי אם כן, אין להם שום זכות להיות "שטינקרים" של המשטרה.

קודם כל, למיטב ידיעתי רק נהגים בעלי עבר נקי מעבירות יכולים להשתתף בפרויקט ״שומרי הדרך״.

שנית, אני לא מבין מה הקשר בין אופי הנהיגה של מישהו ליכולתו להשתתף בפרויקט. שומרי הדרך מתפקדים - הלכה למעשה - כמצלמות ניידות שמעבירות תיעוד על עבירות למשטרה. המשטרה היא זו שמחליטה - על סמך הצילום, שהוא תיעוד אובייקטיבי לחלוטין - אם נעשתה עבירה ואם לשלוח דוח.

ואם כבר דיברנו על צילום עבירות קשות, או כאלה שמסכנות חיים, מדוע המשטרה שולחת דו"חות דביליים לנהגים, כמו זה למשל:

דוח תנועה דרך "שומרי הדרך" (מצורף צילום)

מסכים לגמרי, גם לטעמי הדוח לא היה צריך להשלח.

פורסם
1.שומר דרך שמצלם ושולח את הדיווח יכל להיות מצולם על ידי שומר דרך אחר ויקבל דוח במידה וצולם ונשלח עליו דיווח.

2.הכסף מהדוחות עובר לקופת אוצר המדינה.

למשטרה אין חשבון בנק לדוחות.

ל'

לפי ה"חוק היבש" את צודקת.

אבל...

השאלה היא, כאשר "שומר דרך" יעבור עבירה, והוא יצולם, על ידי שומר דרך אחר, האם המשטרה באמת תשלח את הדו"ח?{כאשר יתברר שמדובר באחד כזה}

או שהוא יהיה "מסונן"?

לעולם לא נדע, כנראה.

פורסם
לפי ה"חוק היבש" את צודקת.

אבל...

השאלה היא, כאשר "שומר דרך" יעבור עבירה, והוא יצולם, על ידי שומר דרך אחר, האם המשטרה באמת תשלח את הדו"ח?{כאשר יתברר שמדובר באחד כזה}

או שהוא יהיה "מסונן"?

לעולם לא נדע, כנראה.

אויש נו.

חלאס עם הקונספירציות.

כמו ששוטרים מקבלים דוחות גם הם יקבלו

פורסם

snoop90

כוונתי הייתה, שהעבירות ה"רציניות" פס לבן, רמזור אדום, עצור, ובסגנון הזה, לא יוותרו להם.

ואילו העבירות הקלות, שה"אזרח הרגיל", יאלץ לספוג, בסגנון הדוגמה שנתתי, הם לא יקבלו.

חסין מדו"חות? אין חיה כזאת.

פורסם

אני יכול לומר דבר אחד: כמי שמכיר את המערכת, הכמות של ניידות שיש במדינה היא לא פרופורציונלית לשטח ולאוכלוסייה.

כמות הניידות במחוז ש"י למשל, שגודלו גדול פי כמה וכמה מת"א, לא מגיעות לחצי מכמות הניידות בת"א.

המדינה מנסה לפצות על חוסר בניידות על ידי שכנוע של אזרחים לבצע את פעולות האכיפה שהיא אמורה לעשות. עצוב, מזכיר את התצפיתנים שהיו מסתובבים על פנס מהבהב כחול ברכב ומאיימים על נהגים בדו"חות לבנים...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

למה זה משנה אם אזרח שומר חוק עם עבר תעבורתי נקי מצלמים או שוטר שממומן על חשבון המדינה?

אם מר יוסי אביאל הוא אזרח שומר חוק אז איזה חשש קיים בלבבו בנוגע לכובע, צבע הבגדים או רזולוציית הצילום?

אנשים נורמטיבים שומרי חוק... מבחינתם קח דב קוטב צפוני עם מצלמת גופרו שיצלם בצומת מסובים כל היום... למי אכפת?

שאלתי ולכן אענה. לאנשים שלא שמים את האות השביעית על החוק ו/או האנשים שסביבם ועכשיו מרגישים מאוימים. היות וההתקפה היא ההגנה הטובה ביותר, ברור שהתיעוד נעשה תוך כדי עבירה עצמית של המתעד, מן הסתם שיכור מכוחו, הרי יוותרו לו גם אם יורשע ברצח ארלוזורב.

מתגובה לתגובה בשרשור הנפלא הזה מתחזקת אצלי הדעה שאולי מה שהמדינה והמשטרה לא הצליחו לעשות שבעים שנה לאוסף הבבונים האלימים על הכביש, אולי מתנדבי הדרכים יצליחו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...