Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב מיני בתקציב יחסית נמוך (עד 20,000), כנראה שידני.

חשבתי לקנות פיג'ו 107 (או אחד מ2 הדגמים האחרים שכמעט זהים - סיטרואן C1 וטויוטה אייגו)

או סיאט מי (או הדגמים הכמעט זהים - סקודה סיטיגו ופולקסווגן אפ).

שמעתי שחלקי חילוף של מכוניות אירופאיות הם יקרים ורציתי לשאול:

למישהו יש פיגו 107 או סיאט מי או אחד מהדגמים הזהים ויכול להעיד על המחיר של טיפולים שגרתיים וחלקי חילוף?

זה משנה אם מדובר בידני או באוטומט?

לחלופין, יש למישהו קיה פיקנטו\יונדאי i10\שברולט ספארק ויכול להגיד כמה החלפים והטיפולים יקרים?

תודה.

פורסם

לאבא שלי הייתה 107 טיפולים במורשה יבואן כ 500 שקל, היא הייתה זולה יותר בטיפולים מאשר הפנדה שהייתה לי.

קח בחשבון שמצמדים מחזיקים בערך 60-70 אלף והחלפתם כ 3 אלף, נסיעה בפקקים מקצרת את אורך חיים שלהם.

הטיוטה כניראה עולה מעט ואין טעם לשלם יותר על אותו רכב, לאייגו אפילו אין מד סלד ולאחיות יש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתה לי את ה108 שהיא המחליפה של ה107 אני משער שהמחירים זהים. לקחו לי במורשה 700 ש"ח לטיפולים.

הביטוח ועלויות הטסט והדלק היו זולות. אחזקה זולה באופן כללי של הרכב. לא יצא לי במהלך השנתיים להחליף משהו ברכב לכן לא ידוע לי לגבי מחירים של חלפים

פורסם

לקנות רכב ידני עם מנוע 1,000/עם גיר רובוטי חד מצמד אלו שתי בחירות לא מבריקות במיוחד בייחוד השנייה.

קיה פיקנטו- לא משנה ידני או אוטומטי רק מנוע 1,200.

לגבי המיי/107- יש גם ידניות והן עדיפות בהרבה על הרובוטיות בייחוד בעיר,שם בפקקים וברמזורים המצמד היחיד של הגיר הרובוטי מתחמם ומסיים מהר יחסית את חיי- יש דוגמא רק מהשבוע האחרון בפורום על רכב שאחרי 30,000 ק"מ כנראה יש להחליף קלאץ' שוב).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טיפול סטנדרטי לרכב חדש זה פחות או יתר אותו דבר .

השאלה לגבי תיקונים שמגיעים עם הזמן : כמו החלפת ברקסים ,פלאגים , מסרק הגה ,תושבות מנוע ,חיישנים מכל מיני סוגים , בולמים , מנוע לחלון חשמל וכ..

מצטרף לשאלה עד כמה ההפרש מהותי בין קבוצת פוולקסווגן והקוריאניות לדוגמא בהחלפת קלאץ או בכל חלק מתכלה אחר .

• תוכן חדש...