Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יונדאי I20 שנת 2009 מטופלת כמו שעון 227500 ק"מ.

בטיפול הקודם (218000 ק"מ, בוצע לפני 4 חודשים) לא נאמר לי דבר על הרפידות.

הוחלפו רפידות וצלחות, 170 ש"ח עבודה.

מה שמוזר לי זה שאי ממש בלאי אחיד בין הרפידות הקדמיות, האם זה הגיוני וכך זה צריך להיות?.

3931725.jpg

5407117.jpg

פורסם

זה רק בצד אחד והצד השני תקין?

לרוב נגרם מפיני קליפר תפוסים, הקליפר לא מתמרכז מול נדיסק.

שלב ראשון ניקוי הפינים עם חומר לניקוי חלקי בלימה וגירוז בגריז יעודי. לבדוק שאין על הפינים שחיקה גדולה.

ואז לעקוב, האם זה ממשיך גם בסט רפידות הבא.

פורסם

יש לוודא שפיני הציפה של הקאליפר מגורזים ותקינים,

כמו כן לוודא שכל הפחיות\קפיצים קיימים, הקאליפר נקי, אין חלודה שמונעת תזוזה של חלקים, ורצוי לגרז (גריז נחושת או קראמי) נקודות מגע בין הרפידה לקאליפר

יום טוב גם לך

פורסם

אגב באוטו הקודם נחלמתי בתופעה הזו לאורך 200 אלף ק"מ. אחרי ניקוי וגירוז וכו', הכל היה נראה פיקס אבל אחרי כמה עשרות אלפי ק"מ הייתי שוב מגלה שחיקה לא אחידה ופינים תפוסים.

אצלי על אחד הפינים הייתה גומיה, הערכה שלי שהגומיה הזו הייתה מתנפחת בגגל המגע עם גריז (למרות שהגריז אמור להיות מתאים לגומי) וגורמת לתפיסה.

• תוכן חדש...