Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיוון השעון במערכת

אני יודע שצריך ללחוץ על הלחצן של השעון שהמערכת מכובה ואז לכוון ככה אבל אני לא מצליח לכוון אז אם יש מישהו שיודע ומוכן לעזור לי אז בשמחה

לירן

פורסם

אחי

יש לי שאלה אלייך

אני מעוניין עכשיו לקנות את המערכת הזאת

אתה יכול בבקשה להגיד לי איך היא?

ובכמה קניתה אותה?

והאם היא מומלצת?

כי היא לי את כל הדגמים של פיוניר

את זאת עוד לא

עכשיו אני רוצה לקנות אותה, אבל עוד לא שמעתי ביקורת עלייה מאף אחד!

יש לי עכשיו קנווד 7026

שווה להחליף אותה לזאתי?

שלום לכולם אני צריך עזרה בכיוון השעון במערכת

אני יודע שצריך ללחוץ על הלחצן של השעון שהמערכת מכובה ואז לכוון ככה אבל אני לא מצליח לכוון אז אם יש מישהו שיודע ומוכן לעזור לי אז בשמחה

לירן

פורסם

VIP

הייתה לי לפני את הפרימייר 550 והחלפתי אותה לזאת דבר ראשון אחלה מעערכת שבעולם אני מבסוט עד השמיים ממנה יש לה אפשרויות של חיתוכים טובים ויש שם עוד ים כיונים שאני עדיים לא הספקתי להכיר אותם יש יציאות ל2 מגברים שליטה על סאה ויש עוד איזה חיבור מאחורה של איזה מיקרופון ככה אמרו לי אבל לי דייקא נראה שזה חיבור למיני דיסק או איזה איפוד.

שומעים בה חבל על הזמן אני מאוד שמח שקניתי אותה אחלה של תצוגות (פוזה אם אתה בקטע) יכלתי להביא את הצבעונית (8600) בתוספת של עוד 100 שקל אבל אמרו לי שהיא עושה בעיות עם התצוגות אחרי כמה זמן אז אמרתי שאני יקח את זאת ואני לא מתחרט לרגע

אני מקווה שאני יגיע למפגש מרכז בשבת הבאה אז אם תבוא תוכל להתרשם בעצמך ממנה.

הבאתי אותה חדשה ב1100 שקל דרך המתקין שלי שאני עובד איתו פה ושם אז הוא סידר אותי..

שיהיה לך המון בהצלחה מקווה שעזרתי לך..

לירן

פורסם
תכבה את המערכת ואז תלחץ על כפתור הפונקציות (עם האות F) לשתי שניות ואז תוכל לכוון את השעון

סבבה אני ינסה

תודה

• תוכן חדש...