Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המילה המפגרת הזאת של תפוחים משגעת אותי.

יש במשולש 3 חלקים 'מתכלים':

1. Ball-Joint, סוג של מיסב מגורז שהגומיה שלו מתייבשת ונקרעת, הגריז יוצא המתכת נשחקת ומתפתח חופש, תפקידו לחבר בית המשולש למכלול הגלגל (הנאבה).

2. 2 תותבי גומי (Bushing), שמתפקדים כשמשכחים בין השלדה למשולש, כדי להפחית את הויברציה שעוברת מהכביש - את אלה אפשר להחליף לפוליאוריטן.

בשביל להחליף את הבושנגים אתה לא צריך את אאוטבק, אתה יכול להזמין בעצמך מהרשת, יש את powerflex המומלצים ויש גם תחליפים זולים יותר.

אבל(!) יש הבדל גדול בין גומי לפוליאוריטן, פוליאוריטן הוא חומר הרבה יותר קשיח, אז נכון שככה"נ אתה לא תצטרך יותר לגעת במשולשים לעולם (אלא אם תתרסק), אבל הנוחות של הרכב תפגע, וההיגוי יתחדד מאד (גם בתגובות וגם בתחושות) אך מצד שני הרכב יהיה תזזיתי יותר על הכביש.

בכנות - לא משהו שהייתי עושה בקורולה משפחתית.

אתה אפילו לא מבין כמה עזרת לי עכשיו...

הבעיה הגדולה של הקורולה שלי היא שהרכב עמד כמה שנים(=קילומטרז נמוך+הרבה גומיות קרוועת ברכב)

אני הולך להרים אותן על גקים שוב פעם ולעבור על הball joints and the bushings נסגור את כל הסיפור של גומיות מתלים אחת ולתמיד.

אגב כבר החלפתי גם גומי תושבות של מוט מייצב

פורסם (נערך)

ואגב ,אם זה bushings של המשולש צריך לעשות כיוון פרונט אחר כך, או לא קשור?

ואיך מזמינים מ SuperPro?

עריכה אחרונה על ידי Pikon
פורסם

שמח לשמוע :)

תמצא מק"ט מהאתר/קטלוג שלהם של החלקים שאתה צריך וחפש באיביי, ככה הזמנתי POWERFLEX בזמנו.

בכל מקרה - ממליץ שוב, לשקול מחדש חלקי פוליאוריטן ברכב משפחתי וללכת דווקא על חלק מקורי או תחליפי אירופאי(!!!) (וטורקיה זה לא אירופה!)

לגבי כיוון פרונט, זה תמיד מומלץ ברגע שמפרקים חלקי מתלה, ברור שאתה לא מחליף זרועות היגוי (שמשפיעות על TOE) או מפרק את המרסנים (שמשפיעים על קאמבר וקאסטר) וכו' ותכלס שום דבר לא אמור להשתנות, אז מצד אחד, מבחינה מקצועית - זה חשוב, מצד שני - (ובתקווה שלא ירו בי כאן) אל תתאבד על זה אם אתה לא מרגיש שהאוטו מושך או משהו כזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...