Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם:)

בקרוב אקבל לרשותי את האוטו... וחשבתי כבר איזו מערכת לשים

הד יוניט של DEHP4600MP Pioneer

מגבר שכנראה אקבל בחינם, אחרת לא הייתי קונה אותו ... של boss 1000W ארבע יציאות.

עכשיו, ההתלבטות שלי היא כזו.. מכיוון שהמגבר הזה לא מצטיין בעוצמה חזקה, וגם לא באיכות.. בעצם הוא לא מצטיין בכלום, אני לא בטוח על איזה סידור של רמקולים ללכת...

שני 6*9 ושני קומפוננטים

שני 6*9 וסאב

שני קומפוננטים וסאב...

המחיר שאני מוכן להשקיע על רמקולים הוא 1200 שקל.. ממש קצת גמיש כי אני לא עושה כלכך הרבה בחודשי.. בכל אופן, אשמח להצעות, כולל דגמים

יש לציין שאין לי בעיה עם סאונד שמגיע מאחורנית.. גם כי אף פעם לא יצא לי לקמוע קומפוננטים וסאב, וקומפוננטים בכלל... זה ממש הבדל?

בתודה, נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

גם אני תומך בקומפוננט וסאב בלבד

אבל המינוס הוא שמסכן מי שיושב מאחורה הוא חוטף קטלות מהסאב הכוונה היא שהוא שומע רק פיצוצים לראש ולא מוזיקה ( לפחות אצלי זה ככה כולם מתלוננים שהם לא יכולים לשבת מאחורה)

אבל מקדימה שומעים בן ז**ה

פורסם

זה תלוי בעיקר במה שאתה מעדיף, אם לא אכפת לך מהנוסעים מאחורה אז הבחירה הטובה היא קומפוננט וסאב, אבל אם אכפת לך מהנוסעים מאחורה ואתה לא רוצה שהם יסבלו כמו שמירן אמר אז העדיפות היא לזוג קומפוננט וזוג 6x9 - אבל כאלה שיש להם באס טוב...

פורסם

להפך לא צריך שיהיה ל 6 על 9 בס מכיוון שיש סאב בדרך כלל חותכים את הרמקולים האחוריים מהמגבר כדי שלא יתנו באס .

פורסם

מצטער על הבילבול

לפי דעתי יהיה לו סתם הרבה רעש במיקרה הזה

לדעתי קומפננט נשמעים עלוב בלי סאב שיאזן אותם

פורסם

בעקרון קומפננט נועד כדי לספק במה קידמית ואם אתה שם רמקולים אחוריים ועוד בלי סאב אז עשיתה סתם סלט יהיה סתם רועש וצורם וגם במיקרה הזה היושבים ברכב יתלוננו מכאבי אוזניים

והבמה הקידמית תחדל להתקיים

פורסם

מאחורה בטוח שלא יתלוננו וגם מקדימה לא, יהיה כמו שאמרת יותר מדי צלילים ומעט מדי באס.

במחשבה שנייה הוא יכול לפתור לעצמו את כל הבעיות ולקנות בנוסף גם 6X9 לא חייב משהו רציני ולחבר אותם לרדיו דיסק...

פורסם

עד 1200

אם תתגמש עוד טיפה קח מוראל דוטק וסאב של פיוניר...

אחלה שילוב זה גם משהו שיכול להמשיך איתך הלאה ולא להחליף בעוד קצת זמן שישתחררו תקציבים..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מנסיון שלי - זוג 6x9 רק יגרמו סבל לאלה שיושבים מאחורה מבחינת הווליום, העובדה שאי אפשר לדבר עם הנוסעים מקדימה - ולפעמים אם המתקין לא משהו - יש בעיה בלהנמיך רק את האחוריים (במקרה ואי אפשר לעשות FADE קדימה או אחורה או לשלוט על הווליום של האחוריים בנפרד) וזה מאוד צורם לנוסעים מאחורה.

במצב של קומפוננט קדמי וסאב ובכיוון טוב של הסאב - מרגישים שהבאס מגיע מהבמה הקדמית של הקומפוננט, ואז זה לא מפריע יותר מדיי לנוסעים מאחורה - שרק נהנים מווליום יותר טוב שמגיע גם אחורה.

אבל זאת כמובן רק הדעה שלי בנושא :)

פורסם

זה לא לגמרי נכון, אני מסכים שצריך קומפוננט וסאב, אבל אחוריים שיהיו מחוברים לרדיו לא יגרעו מן המערכת אלא יוסיפו.

mdma- מה אתה ממליץ לבחור על דוטק, ראית איזה מגבר יש לו ? הוא גם לא דיבר על זה שהוא מתכוון להחליף את המגבר, אז במצב כזה הוא יכול להסתפק בקומפוננט יותר פשוט...

• תוכן חדש...