Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מחפש לקנות רכב עד 20 אלף.

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות אך לפעמים גם לנסיעות ארוכות (סביבות ה100 קמ לנסיעה) למשך שנתיים.

אני לא מחפש "מפלצת" אבל שגם האוטו לא יהייה עגלה.

לא אכפת לי אם הרכב יהייה ידני או אוטומט.

חשוב לי שהרכב יהייה חסכוני בדלק ואמין.

אני אשמח אם האוטו יהייה יחסית גדול אך לא משפחתית(הבנתי שהם צורכים הרבה דלק)

עד עכשיו חשבתי על פורד פיאסטה /סקודה פאביה.

אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות והכוונות.

תודה רבה :)

פורסם

הפאביה הידנית אחלה אופציה, נוחה עם מנוע אמין וביצועים מספקים.

היאסטה מגיעה עם 7 כריות אוויר,איכות חומרים טובה המנוע מעט חלש, כניראה שתצטרך להוסיף מעט לדגם הידני מ2012.

עוד רכב שעומד בדיוק בתקציב זאת הרנו קליאו, נוחה מאוד ויחזית תהיה חדשה יוצר לתקציב שלך, מוזמן לקרוא את הסיכום שלי עליה:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2914/סקירת-גולשים/מסכמים---שנה-עם-רנו-קליאו-2012

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפאביה הידנית אחלה אופציה, נוחה עם מנוע אמין וביצועים מספקים.

היאסטה מגיעה עם 7 כריות אוויר,איכות חומרים טובה המנוע מעט חלש, כניראה שתצטרך להוסיף מעט לדגם הידני מ2012.

עוד רכב שעומד בדיוק בתקציב זאת הרנו קליאו, נוחה מאוד ויחזית תהיה חדשה יוצר לתקציב שלך, מוזמן לקרוא את הסיכום שלי עליה:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2914/סקירת-גולשים/מסכמים---שנה-עם-רנו-קליאו-2012

Sent from my iPad using Tapatalk

מה לגביי פיסאטה אוטומטית 2011?

• תוכן חדש...