Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן חשבתי על זה איך זה שאתה לא מנהל ? אתה אחד הותיקים פה ויש לך הרבה הודעות ואתה מבין בהרבה דברים במכוניות

אז באמת כל הכבוד והרבה הרבה מזל טוב בהצלחה

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הגיע הזמן...סוף סוף מנהל שלא נוסע על מכונית מארץ הצפרדעים. :lol:

מזל טוב!

:smilecolr:beerchug::biglaugh:

מוטי הוא לא המנהל הראשון עם רכב לא צרפתי...

הוא גם לא המנהל הראשון שיש לו מיאטה.

בכל אופן, מז"ט למוטי על הצטרפותו לצוות ניהול הפורום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
הרבה זמן חשבתי על זה איך זה שאתה לא מנהל ? אתה אחד הותיקים פה ויש לך הרבה הודעות ואתה מבין בהרבה דברים במכוניות

אז באמת כל הכבוד והרבה הרבה מזל טוב בהצלחה

אתה צוחק? שים לב לתאריך ההצטרפות שלו לכאן... שנה פחות ממני וכבר עבר אותי במאה הודעות(!) :-P

מוטי - מזל טוב!!

איפה הבורקסים?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מזל טוב מוטי!

אתה עשית את זה בדרך של יוליוס קיסר:

באת, ראית, כבשת (או- הצטרפת, כתבת, ניהלת).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

חבר'ה תודה רבה!

יחד נשנה את העתיד, נחדיר בעמישראל תרבות נהיגה, ניצור מזרח תיכון חדש, נביא לאיחוד מחודש של ההרכב ההיסטורי של Guns n' roses משנת 87.

יש למה לצפות :wink:!

מוטי - שחקן חיזוק אמריקאי :twisted:.

פורסם
חבר'ה תודה רבה!

יחד נשנה את העתיד, נחדיר בעמישראל תרבות נהיגה, ניצור מזרח תיכון חדש, נביא לאיחוד מחודש של ההרכב ההיסטורי של Guns n' roses משנת 87.

תזהר בסוף בעלי המניות ירצו מימושים להבטחות שהמנכ"ל החדש שלהם מחלק....:wink: .

מוטי מזל טוב!

ואם במימושים עסקינן,מנהלים מתי תבוצע חלוקת דיבידנד לחברי הפורום?!,הרי אנחנו משקיעים כאן את מיטב זמננו,אני למשל בזמן הזה יכולתי לעבוד עם אחיי התאילנדים,תמורת 6 סנט לשעה(אל תקנאו בשכר,זה שעות נוספות),גם אנחנו רוצים לראות חלק מהרווחים העצומים שהפורום מגלגל.:-D

פורסם
חבר'ה תודה רבה!

Appetite For Destruction

:evil:

מתאים לי

פורסם

קודם כל מברוק, בהצלחה בדרכך החדשה, אנחנו מאחורייך.. :wink:

וזה לא יפה מה שרשמת בחתימה שלך, יציפו את רוני בצורה כזו, שאתה תהיה מנודה מהאתר למשך שבועיים..

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
יהיו פרוטקציות לבעלי מזדות? ;)
בטוח שלא לכאלה עם מכוניות צרפתיות בסימלון שלהם! :lol:

אלון, אני סתם משתעשע קצת, כשקמתי בבוקר בחתימה שלי הופיעה המיאטה שלי למכירה LOL...

מוטי.

פורסם

לאחר ההצלחה בפתיחת סניף של CF בארה"ב, ולאור המשך העסקתו של מוטי כשליחנו שם, הריני שמיייח להודיע כי מתפנה משרת שליח הפורום בפריז. טוקר מחזיח את המפתחות.

המעונינים - בה"פ לסקורניס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...