Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר'ה תודה רבה!

יחד נשנה את העתיד, נחדיר בעמישראל תרבות נהיגה, ניצור מזרח תיכון חדש, נביא לאיחוד מחודש של ההרכב ההיסטורי של Guns n' roses משנת 87.

יש למה לצפות :wink:!

מוטי - שחקן חיזוק אמריקאי :twisted:.

:sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: boooooooriiiiiing

just fu**ing kiding with you

:smilecolr good luck

פורסם

בוחן פתע:

בן-הוריי ולא אנוכי, מזל טוב - צאצא לשם אבותינו, שיהיה במזל טוב! ***עריכה - סימן קריאה אחד מספיק***

תאמת (***את האמת***) מגיע לך עצמי ובשרי, גםלי היתה מזדה מיאטה לדוד שלי (**לא זכור לי אם המיאטה הייתה שלי או של דוד שלי**) נסעה כאותו הנשר החג בשמיים בעודו דואה על רוח דרומית!

בכל אפון (** דבר חדש, לתקוע הודעות מזל טוב בתוך אפונים, עד היום הכרתי רק פורצ'ן קוקיס**) שיהיה הרבה מזל טוב לשד עצמותיי!

אגב המיאטה למי שאמר מקודם שהצרפתיות אמינות גם היא עם מנוע שנוסע במיוחד בסיבוב לעומת אחרים!בקיצור תמכור תרכב (***את הרכב***) בן משפחתי בעל ייחוס דומה ממין זכר.

GOT סחוג?

פורסם
בוחן פתע:

בן-הוריי ולא אנוכי, מזל טוב - צאצא לשם אבותינו, שיהיה במזל טוב! ***עריכה - סימן קריאה אחד מספיק***

תאמת (***את האמת***) מגיע לך עצמי ובשרי, גםלי היתה מזדה מיאטה לדוד שלי (**לא זכור לי אם המיאטה הייתה שלי או של דוד שלי**) נסעה כאותו הנשר החג בשמיים בעודו דואה על רוח דרומית!

בכל אפון (** דבר חדש, לתקוע הודעות מזל טוב בתוך אפונים, עד היום הכרתי רק פורצ'ן קוקיס**) שיהיה הרבה מזל טוב לשד עצמותיי!

אגב המיאטה למי שאמר מקודם שהצרפתיות אמינות גם היא עם מנוע שנוסע במיוחד בסיבוב לעומת אחרים!בקיצור תמכור תרכב (***את הרכב***) בן משפחתי בעל ייחוס דומה ממין זכר.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
בוחן פתע:

לא יפה!!!

מוטי, תתחדש על התפקיד החדש

LOL....

:) :) :)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

חשבתם שאיתן שוורץ הוא השגריר?

טעיתם! זה בעצם מוטי! :twisted:

מוטי, מזל טוב איש! :beerchug:

התפקיד ללא ספק מגיע לך.

תמשיך לעזור, לתמוך, ולשגע את כולם בפורום.

וכמו שאמרתי בעבר, אתה כישרון מבוזבז, תתחיל לרשום עוד כתבות (הכוונה היא ל"מאמרים").

שלא יהיה לך ספק, יום אחד גם אתה תעבור לצרפתיה...

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

מוטי ,איכזבת אותי , איחוד מחדש של "רובים ושושנים" ? הם לא מופיעים בבר-מיצוות בהרי הקטסקיל?

.I'm a blocked user

פורסם
:beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :king: :king: :king: מזל טוב, יחי הנסיך החדש...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...