Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נהגתי היום ברכבי בשעות הלילה בכביש על 100~110 קמ"ש לערך, מדובר בכביש רחב בעל 2 נתיבים וגדר הפרדה מבטון.

מאיזה שהיא סיבה לא שמתי לב שיש מולי עוד רגע כתום ברמזור, בלמתי ורגע לפני מעבר הרמזור הרכב הסתבב נגד כיוון השעון ועצר בשעה 9, מה היה פה בעצם? מדובר ברכב יחסית חדש [2016] עם ABS .

לא זוכר אם הסטתי את ההגה או לא בשעת הבלימה.. אשתי טוענת שכן [בקטנה לדבריה] .

תודה לאל שהרכבים היו רחוקים ממני ולא התנגשו בנו..

תודה!~

פורסם

אתה לא שם לב למה שאתה עושה בשעה כזאת לחוצה. מן הסתם שברת הצידה כדי לא להתנגש.

קרה גם לי, נסעתי בכביש עירוני אבל מהיר והייתי במהירות 80 בערך, פתאום יצא לו אחד מכביש צדדי ללא שום הודעה מוקדמת וללא מתן זכות קדימה. הייתי חייב לעצור כדי לא להתנגש בו, הסטתי טיפה את ההגה ימינה כדי להרוויח עוד קצת ומצאתי את עצמי מגיע משעה 12 לשעה 3 (עם כיוון השעון) במקביל אליו. זה היה פשוט נס.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בקיצור, ביצעת פעולת הגה שלא ביודעין ו/או שהיו לך בעיות בתקינות של אחד מכלולי הגלגל והמתלה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ברכב עם abs לא צריכה להיות התופעה שציינת, כי זה בדיוק מה שהמערכת מונעת, נעילת גלגלים.

מניח שסטית ההגה הייתה יותר רצינית ממה שאתה זוכר כניראה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...