Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיב לך לפי מספרי הנקודות שלך:

תגובה ל 1: הייתי באירופה וגם בארצות הברית ואין מה להשוות בכלל בכל מה שנוגע למחירי מכוניות חדשות שלא נדבר על משומשות בכלל,אני אתן דוגמא:

בפלמה מכונית חדשה עולה 40000 ש"ח לערך(רנו קליאו). לכן משתמע מכך שזה בכלל לא משנה ולא מהווה שיכלול בקניית רכב כי הערך שלו לא משנה בכלל כי כל הרכב עולה הרבה פחות מאשר בארץ.

תגובה ל 2:שום אקסיומות ושום נעליים-המציאות מדברת בעד עצמה,עובדה .

תגובה ל 3:כמה עולה רכב וכמה עולה מערכת ביתית ממוצעת? או שבוע נופש באילת?על מה אתה מדבר בכלל....?!

תגובה ל4: בטח שאפשר לכמת את ההוצאות ובן אדם חכם כן יעשה חישוב שכזה לפני קניית רכב .

תשובה ל5: נושא האמינות בכלל לא שנוי במחלוקת,אתה ואני יודעים טוב מאוד מה כל יצרן שווה ותכלס ביקור במוסך מורדה של פיאט או פיזו וביקור יום למחרת במוסך של ניסן או סובארו - תוכל לראות בעצמך את ההבדלים.

יש עוד הרבה מה לכתוב, אבל כרגע אניח לזה, כי גם ליכואב הראש :wink:

לילה טוב.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אתאמץ ואסביר. שים לב - לא יצאתי כנגד החסכון והשמירה על הכסף, להפך, זה מאוד הגיוני שאנשים ירצו להוציא כמה שפחות. אני טוען רק שבבואם לחסוך, הם שוכחים הרבה מאוד מאפיינים אחרים שמשפיעים על הרבה דברים אחרים וחשובים לא פחות, וגם על עניין החסכון.
מסכים איתך ב100%

למה עמישראל קונה רכב חדש וחושב על המכירה שלו? האם הוא גם קונה את מערכת הקולנוע הביתית הסחירה ביותר? את המקרר האמין ביותר? את השבוע חופש השנתי באילת שיהיה הכי קל להפטר ממנו בעוד חמש שנים? למה לעזאזל זאת המחשבה היחידה בראש של הישראלי המצוי? אני לא טוען שלא צריך להתחשב בזה, אבל לפנינו דוגמה מצוינת למה זה פשוט מפגר - מונדיאו מול 626. נו באמת.
אם כל מערכת ומקרר היו עולים 70 אלף שקל אני בטוח שגם היו מתחשבים בסחירות שלהם, למה זאת המחשבה היחידה ? אני לא יודע... אבל שוב אני מסכים איתך :smile:

תודה שהסברתה את עצמך, יכול להיות שעכשיו מישהו שהיתה חשובה לו רק הסחירות ברכב השכיל ויסתכל במכלול הכולל של הגורמים שצריכים לבדוק כאשר קונים רכב (במקום להגיד לעצמו "מה מחשבה מגוכחת קוס אמק סחירות זה הכי חשוב !!")

גם אני הבנתי איך אפשר להיסתכל על הדברים בצורה שונה ונכונה (לא בגלל שאני ישראלי מצוי אלה בגלל שאני בן 21 וממש אין לי ידע ונסיון במכירת רכבים)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני אגיב לך לפי מספרי הנקודות שלך:

תגובה ל 1: הייתי באירופה וגם בארצות הברית ואין מה להשוות בכלל בכל מה שנוגע למחירי מכוניות חדשות שלא נדבר על משומשות בכלל,אני אתן דוגמא:

בפלמה מכונית חדשה עולה 40000 ש"ח לערך(רנו קליאו). לכן משתמע מכך שזה בכלל לא משנה ולא מהווה שיכלול בקניית רכב כי הערך שלו לא משנה בכלל כי כל הרכב עולה הרבה פחות מאשר בארץ.

תגובה ל 2:שום אקסיומות ושום נעליים-המציאות מדברת בעד עצמה,עובדה .

תגובה ל 3:כמה עולה רכב וכמה עולה מערכת ביתית ממוצעת? או שבוע נופש באילת?על מה אתה מדבר בכלל....?!

תגובה ל4: בטח שאפשר לכמת את ההוצאות ובן אדם חכם כן יעשה חישוב שכזה לפני קניית רכב .

תשובה ל5: נושא האמינות בכלל לא שנוי במחלוקת,אתה ואני יודעים טוב מאוד מה כל יצרן שווה ותכלס ביקור במוסך מורדה של פיאט או פיזו וביקור יום למחרת במוסך של ניסן או סובארו - תוכל לראות בעצמך את ההבדלים.

יש עוד הרבה מה לכתוב, אבל כרגע אניח לזה, כי גם ליכואב הראש :wink:

לילה טוב.

1. ברוב המדינות של העולם המערבי עלויות המכוניות ביחס להכנסה הממוצעת הן נמוכות משמעותית מבישראל, זה נכון. אבל אם בריטי ממוצע קונה פוקוס ב-15000 פאונד ואחרי שלוש שנים היא שווה 7500, אני מבטיח לך שגם הוא קצת מוטרד מזה.

2. ספר לי על אותה המציאות. יש לך הוכחות?

3. אני מדבר על כך שאנשים מוציאים עשרות אלפי שקלים על דברים שישמשו אותם לאורך תקופה כאשר הם יודעים שלא יקבלו על אותם הדברים כסף בחזרה בעוד כמה שנים.

4. לא ניתן לכמת סחירות, אמינות או זמן שיקח למכור בעוד 3-4-5 שנים. כן ניתן לכמת צריכת דלק ממוצעת, עלויות טיפולים ואחזקה כללית ועלויות ביטוח. כמו גם נוחות, איכות, בטיחות וכולי. אותו "אדם חכם" שאתה מתיימר לייצג, רק מתפקד על תקן של חוזה עתידות. הוא מעריך שעוד כמה שנים האוטו שלו יהיה שווה יותר והוא מעריך שהאוטו שלו יעשה לו פחות בעיות. הוא לא יכול לכמת את זה בשום אופן.

5. אם אתה חושב שלסובארו או ניסאן אין תקלות אתה טועה מאוד. אתה ואני בכלל לא יודעים מה כל יצרן שווה, אנחנו יודעים אולי להגיד במעורפל כי טויוטה אמינה יותר מפז'ו, אבל אין לנו דרך לכמת את זה כספית או מכל בחינה אחרת.

עוד משהו?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קודם כל, אם היית קורא את השרשור בעיון היית רואה בשלב שהגבתי, היה מי שטען שצריך לקנות "רק יפני"

וכן, אני חושב שהמנוע של המאזדה 6, טוב מזה של ה-626 וכך חושבים גם רוב המבינים (ללא מרכאות)

לגבי צי המונדיאו - ברמת ה-MTBF (ממוצע זמן בין תקלות) המקובלת היום בעולם הרכב, כל מכונית חדשה מתוצרת יצרן מוכר ( לא טאטא או הינדוסטן יסלחו לי ההודים... ) מוחזק כאמין עד שיוכח אחרת...

(ולא נראה לי שיש מי שיכול להביא הוכחות שהמונדיאו אינה אמינה)

דבר ראשון, לא התייחסתי לתגובה שלך בקשר למי שטען שצריך לקנות רק יפני, אלא למה שענית להודעה שלי.

אין ספק שכל מכונית חדשה מוחזקת כאמינה עד שיוכח אחרת, כנ"ל לגבי צי המונדיאו שלך. עם זאת יש כאלה יותר אמינות, 626 לדוגמא.

פורסם
1. ברוב המדינות של העולם המערבי עלויות המכוניות ביחס להכנסה הממוצעת הן נמוכות משמעותית מבישראל, זה נכון. אבל אם בריטי ממוצע קונה פוקוס ב-15000 פאונד ואחרי שלוש שנים היא שווה 7500, אני מבטיח לך שגם הוא קצת מוטרד מזה.

רוני

והם אכן מאוד מוטרדים בזה.

הנושא מככב בכל עיתוני הרכב שלהם, מלבד אולי Evo. בCAR הגדילו לעשות ואף מזהירים מפני

מכוניות עם ירידת ערך אסטרונומית.

רק מה, אילו מכוניות נופלות שם בערך?

קוריאניות,

יפניות ארכאיות,

אמריקאיות...

בקיצור, לפחות שוק הרכב שם מתנהג בטוב טעם כלשהו.

ואגב, ח"ח על אריכות הרוח, i couldn't have said it better myself..

דבר ראשון, לא התייחסתי לתגובה שלך בקשר למי שטען שצריך לקנות רק יפני, אלא למה שענית להודעה שלי.

אין ספק שכל מכונית חדשה מוחזקת כאמינה עד שיוכח אחרת, כנ"ל לגבי צי המונדיאו שלך. עם זאת יש כאלה יותר אמינות, 626 לדוגמא.

ואפילו אם קיים הפרש אמינות כלשהו בין ה626 למונדיאו, במה הוא מתבטא?

האם למונדיאו הולך מנוע\גיר?

האם במונדיאו מתפרק תא הנוסעים?

האם הולך מחשב מנוע?

כנראה שלא, לא, ולא - לכל השאלות שלעיל.

אם מישהו שמע אי פעם על מונדיאו (הדגם העדכני, כמובן) שהייתה בה בעיה כלשהי,

עכשיו יהיה הזמן לספר לנו על זה.

אני מבטיח לך שגם אם קיים הפרש כלשהו באמינות, הוא כלכך זניח שהתייחסות אליו תהיה פשוט

מגוחכת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...