Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ב - 85 אלף ש"ח למשפחה, בטוח ואמין.

הציעו לי פה החבר'ה מונדיאו 2002 שכרגע היא המועדפת עלי,עוד לא מצאתי אחת לקנייה, יש לי גם לקנייה 626 שנת 2002 יד 1 79000 ק"מ עם גג שמש ב- 84 אלף ש"ח.

הדילמה:

אומרים לי כל מיני "מבינים" שהמונדיאו לא אמינה וסחירה כמו היפניות וכו' ושלא יהיה לה שוק וכו', אני אישית נוטה למונדיאו מכל הבחינות א ב ל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי ה 626

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תתלבט בכלל המונדיאו בליגה או שניים מעל ה626.

סביר להניח שהשוק של המונדיאו מעט יותר חלש אך לא משהו שמצדיק רכישת 626.

פורסם

יפה כתבת "מבינים" במרכאות. המונדיאו עדיפה על ה-626 בכל מובן ובאופן משמעותי. היא לא מראה בעיות אמינות משמעותיות והסחירות שלה לא צפויה להיות גרועה כלל וכלל. אני רק לא בטוח שהיא נכנסת במחיר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מזועזע מעצם ההשוואה. המונדיאו עד היום מובילה בקבוצתה, והדגם שלפני מתיחת הפנים (כמו זה

בו אתה מעוניין) אף מהנה יותר לנהיגה מהחדשות (אם במחיר נוחות).

ה626 הייתה מכונית בינונית עוד בתחילת חייה, אי שם באמצע שנות ה90.

אתה צודק, ושה"מבינים" יסעו במכונית הנחותה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כמו שענו לך כאן, המונדיאו מכונית טובה יותר.נקודה.

כידוע, אני מחזיק 626 שנת 99. הרכב משרת אותי נהדר, תא הנוסעים נחמד אך אפור(המונדיאו טובה יותר), המנוע עצמו טוב(המונדיאו טובה יותר), נוחות הנסיעה סבירה ומעלה(המונדיאו טובה יותר) והתנהגות הכביש בטוחה אך לא מהנה(המונדיאו טובה יותר).

מכאן אתה יכול להבין שהמונדיאו מכונית הרבה יותר טובה בכל הקשור למכונית נטו.

מבחינת סחירות אני לא כ"כ בטוח. מן הסתם שמאזדה תהיה סחירה יותר מפורד(אנחנו חיים בישראל, הלא כך?). מבחינת אמינות אני לא כ"כ בטוח. אני מאמין שהיא תהיה דומה מאוד, מפני שמאזדה=פורד.

בכל מקרה אף אחת מהמכוניות לא תהיה גרועה. גם ה626 מכונית טובה שתספק אותך, אבל אם אתה מחפש משהו אחר, שמדי פעם יעניק אולי קצת ריגושים, אז המונדיאו היא המכונית עבורך.

בהצלחה.

פורסם

אולי ערכה של המונדיאו ירד במעט אך עלויות הביטוח שלה זולות בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המונדאו הרבה יותר טובה בכל הקרטריונים, אין אפפילו מה להשוות ביניהם!

המונדאו גם יותר אמינה גם יותר יפה וגם יותר חזקה, בקיצור כל מה שצריך:roll:

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אחרי נסיעת מבחן בשני הרכבים תראה לבד שהמונדיאו יותר חדישה יותר מהנה ויותר "מפוארת"...

במיוחד היום שמאזדות נכנסו עם 3 ו6 עם ישראל שיחפש רכב ילך על יופי ומחיר מול אמינות שהוא חושב שמקבל ב626

המונדיאו נחשבת לפחות שוק אבל לך תדע מה יהיה עם מאזדה עוד 3 שנים,כבר היום העיתונים מלאים בלאנטיסים למכירה...

ללא ספק אני היתי הולך על המונדיאו...

פורסם
המונדאו הרבה יותר טובה בכל הקרטריונים, אין אפפילו מה להשוות ביניהם!

המונדאו גם יותר אמינה גם יותר יפה וגם יותר חזקה, בקיצור כל מה שצריך:roll:

יותר אמינה?! ממש לא... אם יש משהו וודאי שה-626 תיקח זה אמינות.
פורסם
יותר אמינה?! ממש לא... אם יש משהו וודאי שה-626 תיקח זה אמינות.

סתם לידיעה למונדיאו מנוע זהה (בשנויים קלים בלבד) ל...מאזדה 6

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

המונדיאו עדיפה בהרבה על ה 626 אך בעניין הסחירות....בעוד שנתיים המונדאו תהיה שווה חצי ממה שהיא שווה כיום...תעשה חשבון לבד.

לפי דעתי רד בשנתון וקנה טויוטה קארינה או סובארו B4.

פורסם
המונדיאו עדיפה בהרבה על ה 626 אך בעניין הסחירות....בעוד שנתיים המונדאו תהיה שווה חצי ממה שהיא שווה כיום...תעשה חשבון לבד.

ועל סמך מה אתה אומר את זה בדיוק? :roll:

"שווה חצי"?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סתם לידיעה למונדיאו מנוע זהה (בשנויים קלים בלבד) ל...מאזדה 6
קודם כל הוא מבקש השוואה ל-626 ולא ל-6. חוץ מזה, זה שיש להם מנוע כמעט זהה, זה לא אומר שהאמינות היא זהה, יש עוד מכלולים.
פורסם

על סמך המציאות הכואבת ,זה על סמך.....

רוצה רכב שישמור טוב על הערך ,אמין וסחיר - קנה רק יפנית, אם סחירות ושמירת ערך לא מעניינים אותך אז ניתן גם לפזול לכיוון גרמניות.

פורסם
רוצה רכב שישמור טוב על הערך ,אמין וסחיר - קנה רק יפנית

תנסה להוציא למכירה מאזדה 626, או גרוע מזה ניסאן פרימרה ותגלה כמה מה שכתבת פשוט לא נכון...

אף מכונית מהקטגוריה הנ"ל לא ממש תשמור על ערכה - לכן אני הייתי הולך עם נטיות הלב.

קודם כל הוא מבקש השוואה ל-626 ולא ל-6. חוץ מזה, זה שיש להם מנוע כמעט זהה, זה לא אומר שהאמינות היא זהה, יש עוד מכלולים.

העובדה שלמונדיאו מנוע זהה ל-6 רק מראה את יתרון נוסף על פני ה-626, ואני מבין שאת ה מחזיק צי של מונדיאו אם אתה כל כך בטוח שהן לא אמינות.

בשביל הסטריאוטיפים שחלק מהכותבים הנכבדים פה משפריצים מייק לא היה צריך להכנס לפורום את הדיעות הללו הוא יכול לקבל מכל ה"מבינים" בחוץ...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...