Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש ברקסים, מאזדה 626

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ביומיים האחרונים יש לי רעשים מהברקס הימני בלבד מין שריקות כאלה (כמובן הרעש רק בבלימה)

אחרי שהאוטו עומד הרבה זמן אין רעש בבלימה, בדקתי נוזל ברקסים תקין

הרכב הוא מזדה 626 עכשיו זה אוטו שלא שווה השקעה גבוהה אני לא מחפש רפידות במחירים מוגזמים וגם לא רפידות חד פעמיות.

אני מאזור הדרום אשדוד אשקלון, האם אתם מכירים מוסכניק שמחליף רפידות במחיר שפוי?

באזור שלי הרוב רמאים

פורסם

בשונה מהרבה רכיבים אחרים, רכיבי בלימה זה לא משהו שמשקיעים ביחס לכמה הרכב שווה או כמה אתה עוד מתכוון להחזיק בו. שמים משהו טוב בלי אם ובלי אבל, מדובר בחיים שלך ולא פחות בחיים של הסובבים שלך.

אם אין לך נסיון עם מוסכניק שאתה סומך עליו, אתר מדרג סיפק לי בעבר כמה אנשי מקצוע שיצאתי מהם מרוצה.

פורסם
בשונה מהרבה רכיבים אחרים, רכיבי בלימה זה לא משהו שמשקיעים ביחס לכמה הרכב שווה או כמה אתה עוד מתכוון להחזיק בו. שמים משהו טוב בלי אם ובלי אבל, מדובר בחיים שלך ולא פחות בחיים של הסובבים שלך.

אם אין לך נסיון עם מוסכניק שאתה סומך עליו, אתר מדרג סיפק לי בעבר כמה אנשי מקצוע שיצאתי מהם מרוצה.

רשמתי שאני לא מחפש לשלם גרוש וחצי רשמתי שאני מחפש מישהו נורמאלי ולא נוכל לדוגמה לפני חצי שנה החלפתי ברקסים אחורה המוסכניק המציא לי שהקליפר עקום והכי חרטא זה שהוא אמר שהדלק מהמיכל נוזל על הברקסים.. נו באמת

ייתכן ובסהכ נחוץ גירוז והרעשים יעלמו. צריך להוריד גלגלים ולבדטק מה נצב הרפידות. זוג רפידות קדמיות של רמסה עולות היות כ 130 שח.

איפה המחירים האלה אתה מכיר בעל מקצוע שנותן מחירים כאלה?

פורסם

איפה המחירים האלה אתה מכיר בעל מקצוע שנותן מחירים כאלה?

זה מחיר של הרפידה בלי עבודה, גש לכל חנות חלפים תקנה רפידות ותוכל ללכת למוסך לשלם רק על עבודה... סביבות 200 שקל עבודה

פורסם

בכל מקרה מומלץ להשקיע בבלמים של חברה טובה ואני מחזק את מאור רעשים מבלמים יכול לקרות כי סתם צריך לגרז ולא מעבר היה לי מקרה של חבר שהחליף בלמים למקוריים והתלונן כל הזמן על רעש הלך למוסך פעמיים ואמרו לו שהכל תקין וככה זה צריך להיות אמר לי פירקנו את הגלגל הוצאנו קליפר גירזנו החזרנו הרעש נעלם.

תבדוק כמה עולה אצל אבי:http://www.justmotor.co.il/

פורסם

בכל חנות חלפים תמצא את הרפידות במחיר הזה פלוס מינוס. קנה אותם וגש למישהו שיבצע את ההחלפה במידה ומדובר באמת ברפידות. אולי תוריד את הגלגל ממנו אתה שומע את הרעש ותצלם לנו את הצד של הרפידות הקרוב לצלחת? ככה נוכל לדעת אם אתה באמת צריך החלפת רפידות. האם הרעש שאתה שומע הוא בכל מהירות שבה אתה בולם? האם זה רעש חריקה או שריקה?

פורסם
בכל חנות חלפים תמצא את הרפידות במחיר הזה פלוס מינוס. קנה אותם וגש למישהו שיבצע את ההחלפה במידה ומדובר באמת ברפידות. אולי תוריד את הגלגל ממנו אתה שומע את הרעש ותצלם לנו את הצד של הרפידות הקרוב לצלחת? ככה נוכל לדעת אם אתה באמת צריך החלפת רפידות. האם הרעש שאתה שומע הוא בכל מהירות שבה אתה בולם? האם זה רעש חריקה או שריקה?

חקיקה כמו שפשוף סכין בצלחת

גש למוסך לבדוק את העניין לפני שאתה רוכש רפידות.

אולי בכלל אין צורך בהחלפה של רפידות אלא משהו אחר אם בכלל.

יש לכם המלצה על מוסך מאזור הדרום

פורסם

זה יכול להיות הרבה מאוד דברים הרעשים האלה -

החל מרפידה שחוקה שכבר דורשת החלפה דרך צלחת בלימה מחורצת (דיסק\רוטור) ואם יש רעידות בבלימה אז גם מעוותת ככל הנראה

זה יכול להיות רסיסי חול ואבק שהצליחו למצוא דרכם בין הצלחות לרפידות לבין הפחונים שהרפידות יושבות עליהן ובארץ שלנו לא חסר חול ובטח שלא אבק.

מכאן ועד מובילי קליפר שחוקים או תקועים יש רשימה ארוכה של גורמי רעשים בבלמים.

תתחיל בלפרק ולבדוק את הבלמים ובמידה ואתה לא מגלה כשל או בלאי ברורים לעין תנקה היטב, תגרז ותבדוק.

אותי אחד הדברים שהכי מעצבנים זה שבארץ את רוב הרפידות נוטים למכור ללא הפחונים (תושבות הרפידות על נעל הקליפר) ואלו נוטים בד"כ תוך החלפה או שתיים להעלות חלודה - תהליך ניקוי מעצבן ומיותר לו היה ניתן להשיג בארץ בקלות רפידות שכוללות את החלקים האלו מראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...