Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לעבור מ-dgs7 יבש, ל-dgs7 רטוב, או dgs6 רטוב.

הדרישות:

בטיחות, לא פחות חזק ממה שיש לי כיום (גולף Highline שנת 2010), אבזור.

לצורך ההשוואה יצרתי טבלה והתחלתי באיסוף הנתונים על האאודי (2.0) A3 אאוטבק הסטנדרטית, על דגם הe-tron (היברידי נטען), ועל הגולף.

golf_gti_vs_audi_A3.jpg

שורה תחתונה: הייתי בטוח שהגולף כבר מצוידת באבזור בטיחותי מקורי, מאחר שבעבר היה מותקן בה מובילאיי. לא, היא עדיין עם מובילאיי.

הדגם ההיברידי של האאודי מצוייד כסטנדרט באיבזור בטיחות מקורי. הוא גם מאובזר משתי האחרות. הדגם זול משתי המתחרות בכ-10K ש"ח. מצד שני, אין לי איך לטעון את הסוללה, ולכן לא אוכל ליהנות מהיתרונות והכוח של שילוב שני המנועים. היה בעבר שרשור שעסק בנושא, ובדק אם שווה בכלל לרכוש רכב כזה, למי שאין אפשרות לטעון את הסוללה. לא זוכר מה הייתה המסקנה. אחפש.

האאודי הסטנדרטית באה בחשבון רק עם חבילת Assistance Package Plus (אבזור בטיחות מקורי) שמבטל את השימוש במובילאיי. מחיר הדגם כולל חבילת האבזור, משתווה (200 ש"ח יותר) לגולף, שמצוידת במובילאיי.

אין לי כוונה לרכוש רכב ללא מערכות בטיחות מקוריות, ולכן בשלב זה הגולף לא רלוונטית. ליבואן אין מידע על כוונה לייבא את הרכב עם אבזור מקורי בקרוב.

נשארתי עם האאודי הסטנדרטית. כחבילה היא בסדר. אני חושש שהיא תמשוך תשומת לב מיותרת בחניה (הלא פרטית) בבית. בנוסף, אני ממש לא מתחבר לממשק השליטה (MMI) לתפעול הפונקציות ברכב, ולמסך הנשלף.

אני מניח שבהשוואה בין השתיים, בהנחה ולגולף היה אבזור בטיחות מקורי, הגולף עדיפה. גם בביקוש כמשומשת.

הבנתי שבסוף 2019, נגמר ההסדר שמאפשר התקנת מובילאיי כתחליף לאבזור מקורי. האם כדאי להמתין עד אז? ואולי היבואן ייבא את הדגם המאובזר עוד לפני?

סיכום: האאודי לגמרי לא רעה, אבל לא בא לי לקנות אותה כאילוץ. אמנם אני עם רכב בן 8, אבל עם (רק) 54K ק"מ, ומאוד נהנה ממנו.

אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת.

פורסם (נערך)

דוגמה נהדרת לרעה החולה של יבואן יחיד למספר מותגים... פשוט בא להקיא.

ולענייננו: אתה יודע שזו שאלה שרלבנטית any day גם עבורי. האם תוספת החישמול גורעת משהו מהאאודי? יכולת תמרון? נפח מטען?

דבר נוסף - האם לקחת בחשבון הנחה באאודי? אני מעריך שהאאודי 2.0 עם חבילת הבטיחות תעלה משמעותית פחות מהGTI

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בלי קשר לפוסט, אם אתה מוכר את הגולף - אז אשמח לשמוע פרטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
האם תוספת החישמול גורעת משהו מהאאודי? יכולת תמרון? נפח מטען?

נפח מנוע הבנזין הוא 1.4 לי', ואני מניח, זה לא מצוין במפרט, שהוא עם 150 כ"ס, כך שבלי חשמול הוא חלש "משמעותית" מאשר בשילוב של שניהם. לגבי תמרון, החשמלית שוקלת 225 ק"ג יותר. נפח תא המטען בחשמלית 280 ליטר, לעומת 380 בסטנדרטית ובגולף.

האם לקחת בחשבון הנחה באאודי? אני מעריך שהאאודי 2.0 עם חבילת הבטיחות תעלה משמעותית פחות מהGTI
אין לי מושג לגבי הנחה, לא ביקשתי הצעת מחיר עדיין, כי אני לא משוכנע שזה הרכב שאני רוצה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי בהתלבטות דומה - המחירים הסופיים שונים מאוד..

GTI עירומה על הכביש תעלה קצת מעל 225K (איתוראן ואגרה ועוד שקרים כלשהם)

A3 2.0 + SHARP שהמחירון שלה סביבות 240K ועל הכביש כבר מדובר ביותר מ250K - קיבלתי בזמנו הצעה של פחות מGTI..

אני מניח שאת הETRON ניתן לקבל במחיר ההשקה שהיה 195K~

ד"א את הGTI פסלתי עקב איבזור מעליב, הפיינליסטיות שלי היו בזמנו בין הקופרה לאוקטביה, אבל נראה שאתה לא בהכרח מחפש את הפן הספורטיבי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

עובדות שכדאי לקחת בחשבון.

1. בסוף חודש מאי (שבוע 22) מתחלפת שנת דגם ב VAG, היבואן מנצל זאת לעדכון המפרט והמחירים, בד"כ ביוני או יולי.

2. ב 2019 ישודרגו ארבעת הקומפקטיות של VAG לדור חדש ( גולף דור 8 וכו').

לדעתי כדאי להמתין ל 2019 יש הרבה חידושים בגזרה הגרמנית בתחום, דור חדש לפוקוס, סידרה 1, A קלאס.

• תוכן חדש...