Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עדיין חסר קצת מידע, אבל כרגע ידוע שיהיו שתי גרסאות. מנוע 2.5 אטמוספרי (עם איזושהי טכנולוגיה חדשה) משודך לגיר אוטומטי 8 הילוכים, ופלאג אין היבריד עם גיר CVT. אין מידע לגבי הספקים עדיין, כמו גם מרווח פנימי, תא מטען וכו...

IMG_3026.JPGIMG_3032.JPGIMG_3028.JPGIMG_3027.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

שים תמונה של אאוטלנדר ושל זו באותה זווית, ותראה שהיא ממש לא אאוטלנדר.

פורסם

שככה יהיה לי טוב, גם אני ראיתי את התמונה של הרכב האדום והדבר הראשון שקפץ לי לראש הוא "למה שמים תמונה של אאוטלנדר בשרשור על ראב4?"

פורסם (נערך)

חברים מה עיניינים אתכם?

איזה אלמנטים עיצוביים בדיוק מזכירים לכם את האאוטלנדר? (אני שואל את זה בתור מישהו עם תואר בעיצוב אגב...)

IMG_3026.JPGIMG_3033.JPG

IMG_3035.JPGIMG_3036.JPG

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אתה שואל ואז שם ארבע תמונות של אאוטלנדר?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

שאלתי עוד חבר איטלקי עם תואר בעיצוב רכבים. הוא גם לא רואה דמיון.

פה הפורום המשפט ״המציאות עולה על כל

דמיון״ הפכה ל״הדמיון עולה על כל מציאות״...

תהיו לי בריאים [emoji4]

פורסם

ברור שלא צריך תואר בעיצוב, כי מי שמבין בזה קצת מבין שאין פה שום דמיון משמעותי (ואני לא מדבר על עיצוב הג׳אנטים), כך שגם תואר במשפטים לא ממש יעזור פה.

דמיון לרכב כזה או אחר כמו שתמיד מנסים למצוא פה בפורום בכוח אפשר למצוא אני מניח בכל רכב חדש שיוצא באלמנט כזה או אחר. כשאתה מסתכל על הצורה הכללית של שני הרכבים האלא(וזה באמת לא משנה מאיזו זוית) אין ביניהן אלמנט עיצובי משמועותי אחד משותף.

פורסם

חוץ מצורת פס הניקל מעל הלוגו האחורי, חוץ מקוים הכלליים של הפנסים וחוץ מקוי המתאר האחוריים של החלון הקטן, הספוילר ואנטנת הכריש.

פורסם
ברור שלא צריך תואר בעיצוב, כי מי שמבין בזה קצת מבין שאין פה שום דמיון משמעותי (ואני לא מדבר על עיצוב הג׳אנטים), כך שגם תואר במשפטים לא ממש יעזור פה.

דמיון לרכב כזה או אחר כמו שתמיד מנסים למצוא פה בפורום בכוח אפשר למצוא אני מניח בכל רכב חדש שיוצא באלמנט כזה או אחר. כשאתה מסתכל על הצורה הכללית של שני הרכבים האלא(וזה באמת לא משנה מאיזו זוית) אין ביניהן אלמנט עיצובי משמועותי אחד משותף.

לא צריך להיות מעצב כדי לראות הבדלים, צריך רק עין (מספיקה אחת). ובכל זאת גם בטהובן היה חירש, אז תנסה לעצום עיניים ואפילו אז תוכל לראות את הדמיון.

ט.ל.ח

פורסם

שילוב של לקסוס RX וג'יפ צ'רוקי.

אף פעם לא ממש אהבתי את העיצוב של הראב-4. הפעם הוא יותר אמריקאי מאשר אירופאי.

• תוכן חדש...