Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשמעו, אני לא בטוח שזה בכלל קרבורטור!

יש לי רנו מגאן שנת 97 (5 דלתות), עם אינג'קטור רב נקודתי.... וב-ד-י-ו-ק אותה בעיה!!!!

בדיוק היום, האוטו התעקש לא להניע, ואז כשסוף סוף התנעתי אותו והתחלתי לנסוע, כל לחיצה על הקלאץ' הייתה מפילה את הסל"ד ל500 או אפילו פחות, וכמה פעמים האוטו פשוט "נחנק"....

פלוס, כלחצתי על הגז המנוע גם טיפה נחנק ו"היסס"....

אם למישהו יש רעיונות, אני מ-א-ו-ד אשמח לשמוע אותם!!!

תבדוק צנורות וואקום ושסתומי PCV ברכב שלך.

או בקיצור כנס למוסך לבדיקה הנ"ל.

לפי התיאור שלך בורח לך וואקום מאחד הצינורות/ שסתומי PCV מה שגורם לסלד ולביצועים של רכבך לרדת ולעיתים עד כדי כיבוי הרכב.

בהצלחה.

-ארז-

פורסם

יש לי רנו מגאן שנת 97 (5 דלתות), עם אינג'קטור רב נקודתי.... וב-ד-י-ו-ק אותה בעיה!!!!

בדיוק היום, האוטו התעקש לא להניע, ואז כשסוף סוף התנעתי אותו והתחלתי לנסוע, כל לחיצה על הקלאץ' הייתה מפילה את הסל"ד ל500 או אפילו פחות, וכמה פעמים האוטו פשוט "נחנק"....

אצלך זו יכולה להיות בעיה במע' הזרקת הדלק או במחשב הרכב.

ברכבים ישנים כמו דייהטסו שרייד ופיאט אונו הסיכוי הגדול ביותר זה הקרבורטור.

דרך אגב, נסעתי עם הפיאט ביום ראשון לבסיס, מיוקנעם לטירת הכרמל, סך הכל 90 ק"מ והרכב שתה רבע מיכל דלק! מה זה?? זה גם קשור לקרבורטור? כי אף פעם לא היה דבר כזה! זו היתה נסיעה רגועה לחלוטין בכביש בין עירוני על 90 קמ"ש בלבד ללא מזגן.

קניתי את האוטו הזה ביולי 2001 ומאז לא נגעו בקרבורטור (חוץ מספריי שריססו פעם אחת במוסך וזה כמעט לא עזר) ולפי דברי המוכר עושה רושם שבשנים שלפני קניית האוטו גם לא נגעו בקרבורטור.

פורסם
אצלך זו יכולה להיות בעיה במע' הזרקת הדלק או במחשב הרכב.

ברכבים ישנים כמו דייהטסו שרייד ופיאט אונו הסיכוי הגדול ביותר זה הקרבורטור.

דרך אגב, נסעתי עם הפיאט ביום ראשון לבסיס, מיוקנעם לטירת הכרמל, סך הכל 90 ק"מ והרכב שתה רבע מיכל דלק! מה זה?? זה גם קשור לקרבורטור? כי אף פעם לא היה דבר כזה! זו היתה נסיעה רגועה לחלוטין בכביש בין עירוני על 90 קמ"ש בלבד ללא מזגן.

קניתי את האוטו הזה ביולי 2001 ומאז לא נגעו בקרבורטור (חוץ מספריי שריססו פעם אחת במוסך וזה כמעט לא עזר) ולפי דברי המוכר עושה רושם שבשנים שלפני קניית האוטו גם לא נגעו בקרבורטור.

מסקנה???

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האמת הבעיה הספציפית הזאת התחילה לי רק לפני יומיים... (למרות שהיא הייתה אצלי לפני איזה חצי שנה גם)....

אבל מקודם הייתה לי בעיה אחרת, אפילו יותר מוזרה!: בפניות חדות ובמהירות גבוהה (או יותר נכון בהילוך 2/3 בלחיצה מלאה על גז) האוטו פתאום מתחיל "לקפוץ" בתאוצה שלו (דומה לאפקט שיוצרת לחיצה מהירה ועזיבה מהירה של הגז בהילוך ראשון).

לקחנו את האוטו למוסך ואמרו שזה היה הכבלים של הפלאגים.... אז החלפנו אותם, ואז הבעיה הזאת עברה... אבל עדיין זה קורה לפעמים (במידה הרבה יותר קטנה)....

קיצר מוזר....

אם למישהו יש רעיונות (רצוי, לא ניחושים - אלא משהו שמסתמך על נסיון עבר), אני אשמח לשמוע!!

בברכה!

יונתן.

פורסם
מסקנה???

בברכה

צביקה

המסקנה היא שצריך לשפץ את הקרבורטור ושאני בא אליך לשיפוץ הקרבורטור בחודש הבא..

פורסם

אבל אין לי קרבורטור!!!!!!!!!!

הבעיה שתיארתי שהייתה קשורה לפלאגים - זה בכלל של הרנו!!

אנשים, שימו לב מי כותב איזה הודעה!!

או לחילופין - תרשמו למי אתם פונים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

.....:roll::lol:

לא להתייחס להודעה האחרונה, אני לא ראיתי שהיה ציטוט בהודעה הקודמת.....

בכל מקרה, אם למישהו יש רעיונות לשתי הבעיות שתיארתי, אני אשמח מאוד לשמוע!! ושוב, אני הרבה יותר מעדיף לשמוע על מישהו שהיה לו דבר דומה ומצא פתרון, מאשר משחקי ניחושים, כי בשביל זה אני יכול ללכת למוסך שהם ינחשו לי שם.... (לצערי הם בד"כ מנחשים על הרבה מאוד כסף!! :x )

בברכה!

יונתן.

פורסם

גש למוסך מרכזי של רנו, על מנת שיחברו את הרכב ללמחשב יעודי, שלא מנחש,אלא מאבחן

איזה רכיב במערכת ההזרקה תקול, והחלפתו תביא לפתרון בעייתך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חחחח.... כן, אני מניח שאתה בהחלט צודק!

אבל אם הייתי מחפש את הדעה של המוסכניק של רנו, הייתי שואל אותו מבלי להכנס לפורום הזה....

מה שאני מחפש, זה אנשים שחוו בעיה דומה/זהה לשלי, שכבר הצליחו לפתור אותה ויכולים לספר לי מה היא הייתה!! אני מודע לזה, שבכל מקרה, בסופו של דבר, אני אמצא את עצמי במוסך של רנו מחובר לדיאגנוזה (בייחוד כי יש לי טיפול 10K לעשות...), אבל אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה, כדי שהמוסך לא יגלח ממני כסף מיותר!!

וכמו שאמרתי, כל מי שיודע או חושב שהוא יודע איך לפתור את הבעיה, אני מ-א-ו-ד אשמח לשמוע!

(תיארתי את הבעיה שלי בהודעות קודמות, ראו עמוד זה והעמוד הראשון לפרטים).

בתודה מראש!

יונתן

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...