Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה וחצי רכשתי גנרטור והשתמשתי בו מספר פעמים(בערך פעמיים כשכל פעם היה מונע לכ15 שעות), לפני יומיים ניסיתי להניע אותו והוא לא מניע(אפילו לא קרוב).

החלפתי פלאג וזה עדיין לא עובד, הבנתי שאולי צריך ניקוי קרבורטור, זו יכולה להיות הבעיה?

אם כן כמה אמור לעלות ניקוי קרבורטור?

פורסם
מאייד?

הוא לא מונע בדיזל?

אגב, החלפת שמן ללא שום קשר.

אם הוא הצליח להחליף פלאג, אז כניראה שפחות..

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
גנרטור סיני שתי פעימות?

דבר ראשון - לרוקן לחלוטין ולהחליף את הדלק לתערובת חדשה וטרייה!

זה לא תערובת אצלי, יש מיכל שמן.

האם יש אפשרות לנקז דלק בצורה דומה לניקוז שמן?

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

תבדוק שהברז דלק פתוח והצ׳וק משוך עד הסוף.

אם לא עוזר, תקנה ספריי קרבורטורים ותשפריץ לתוך הכונס אוויר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן - דלק בן שנה כנראה לא תקין. כל השאר בסדר.

בכלליות - יש לך 2 אופציות לגבי דלק וגנרטור:

1. למלא עד הסוף ולשים Fuel stabilizer - מה שיעשה שזה יחזיק בערך שנה - שנה וחצי.

2. אחרי שימוש לרוקן עד הסוף (לקנות משאבה)

זה נכון לכל כלי מונע בדלק (מכסחות דשא , גנרטורים וכל מה שעובד על 4 פעימות. לא מתאים ל2 פעימות בגלל השמן למיטב ידיעתי - אותם חובה לרוקן)

המוצרים שאני משתמש:

מיצב דלק:

https://smile.amazon.com/STA-BIL-22207-Fuel-Stabilizer-oz/dp/B000JJHNAW/ref=sr_1_1_sspa?s=automotive&ie=UTF8&qid=1520950825&sr=1-1-spons&keywords=fuel+stabilizer&psc=1

משאבה:

https://smile.amazon.com/Sierra-Tools-Battery-Operated-Liquid-Transfer/dp/B000HEBR3I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1520950854&sr=8-2&keywords=electric+pump+fuel+home

מה שאני עושה לרוב זה ממלא דלק , משתמש , ואז מוציא עם המשאבה לג׳ריקן (יעודי לדלק).

אני מראש ממלא 93 (98 בארץ) ואחרי שבוע אני מעביר את מה שנשאר לאוטו שלי וסוגר פינה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...