Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקסארה ידנית עם אותו מנוע (1.4) הייתי מקבל בתנאים אידיאליים בבין עירוני 1:15. אני מניח שזו צריכה סבירה ב-206 ידנית מתוחזקת בנהיגה רגועה. מקס' תקבל צריכה טיפה יותר טובה, בטח לא משהו משמעותי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בקסארה ידנית עם אותו מנוע (1.4) הייתי מקבל בתנאים אידיאליים בבין עירוני 1:15. אני מניח שזו צריכה סבירה ב-206 ידנית מתוחזקת בנהיגה רגועה. מקס' תקבל צריכה טיפה יותר טובה, בטח לא משהו משמעותי.

תודה. הבדל לא מטורף,לא? הC1 עושה 1:19 (כמעט 20) בנהיגה בינעירונית.

דרך אגב, אין לי מושג איזה רכב זה קסארה חח

בתקציב הזה מצב הרכב יותר חשוב מהסוג שלו לדעתי פשוט תשכיל לבדוק אותו טוב כמו שצריך לפני הרכישה

כן. ברור שאבדוק וגם אשלם על בדיקה כ500 ש"ח. הייתי משלם למישהו שיעזור לי בתהליך אבל השירותים האלו דיי יקרים.

תשמע סיפור שקרה לי עכשיו.

ראיתי מודעה של 107 בצבע כחול מטאלי עם גיר ידני. 118,500, שנת 2011. מבקשים 14,000.

היה רשום שהרכב יד1 ומנגד בתיאור רשום: הרכב במצב מכני מעולה יד 01 ברישיון טסט לשנה לרכב דרוש תיקון פח קל בטמבון הקדמי עלות התיקון 1000שח

תודה למדריכים נפלאים שקראתי כאן לאחרונה, יד1 יהיה רשום ברישיון 00 ואילו יד2 יהיה רשום כ01 ברישיון.

שאלתי אותו ואז פתאום הוא אומר שהוא "טעה" ושהרכב אכן יד2.

שאלתי גם לגבי הפגיעה ה"קלה" בטמבון כפי שרואים בתמונות - שאלתי אותו האם הוא מתחייב על השילדה מכיוון אלוהים יודע אם יש פגיעה בשאסי או לא.

אמר שלא ופתאום מ14,000 ירד ל10,000.

נראה לי שמוטב שאלך על רכב אחר. ;-)

פורסם

דרך אגב, מבדיקה שערכתי (נראה לי על פג'ו 206) - 10% מכלל הרכבים שמוצעים למכירה ידניים. זה דיי מבאס.

ראיתי בפייסבוק שנת 2007, מנוע 1600, 215,000,יד 3, מערכת של Pionner עם 6 רמקולים, 110 כ"ס ב8000 ש"ח (וגמיש)

וגם 206 עם סאן רוף, 2007, 90,000 קילומטר יד שנייה ב9000. נשמע אש עבורי אבל לא גיר ידני.... אוף

פורסם

לקנות יד שניה זה כאב ראש בדיוק בגלל המקרים הללו, צריך סבלנות.

קסרה זאת משפחתית של סיטרואן שנמכה לקראת סוף שנות ה90 תחילת 2000, הסיטרואן c4 החליפה אותה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיטרואן קסארה:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Xsara

השוק היום מאוד חלש. לא קל למכור רכב עם סמל האריה מקדימה, בטח לא ידני. זה שהוא ירד הרבה ומהר יכול להגיד שאתה היחיד שהתקשר בשבועיים האחרונים. אבל יכול להיות באמת שיש פגיעה משמעותית.

אני מסכים איתך

פורסם
דרך אגב, מבדיקה שערכתי (נראה לי על פג'ו 206) - 10% מכלל הרכבים שמוצעים למכירה ידניים. זה דיי מבאס.

ראיתי בפייסבוק שנת 2007, מנוע 1600, 215,000,יד 3, מערכת של Pionner עם 6 רמקולים, 110 כ"ס ב8000 ש"ח (וגמיש)

וגם 206 עם סאן רוף, 2007, 90,000 קילומטר יד שנייה ב9000. נשמע אש עבורי אבל לא גיר ידני.... אוף

שכחתי לציין שבמודעה השנייה שנראתה יותר אטרקטיבית נרשם לי גם " יש לו מכה בשאסי עוד לפני שהגיע אליי.. לא מורגש בשום צורה. האוטו תקין נוסע מדהים וחלק. 2 צמיגים קדמיים חדשים."

חח

פורסם
סיטרואן קסארה:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Xsara

השוק היום מאוד חלש. לא קל למכור רכב עם סמל האריה מקדימה, בטח לא ידני. זה שהוא ירד הרבה ומהר יכול להגיד שאתה היחיד שהתקשר בשבועיים האחרונים. אבל יכול להיות באמת שיש פגיעה משמעותית.

בתמונת זה נראה ממש לא נורא, אבל זה שהוא לא מתחייב לתקינות שילדה פוסל את המודעה לעניות דעתי.

לגבי ה206 האוטו', נראית טוב, אם כי יש מכה בשאסי (עוד לפני שהגיע למוכרת ולא מורגש בשום צורה) וזה לא ידני מה שאני פחות מעדיף. וחבל, כי גם יש סאנרוף, גם ק"מ נמוך וגם בצבע כחול מטאלי מהמם (הצבע שאני מעדיף לרכוש) ;-)

פורסם

כמה אלפים צביעה מחא כולל פירוק יכולה להגיע ל4-5 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כמה אלפים צביעה מחא כולל פירוק יכולה להגיע ל4-5 אלף.

תודה חבר

פורסם

אני מכיר מספרים גבוהים יותר, גם בתחום של 5 ספרות לצביעה איכותית באמת.

אני מסכים איתך

פורסם

נכון אבל להשקיע סכום שדומה לעלות הרכב ניראה לי לא נכון, במיוחד כהרכב יכול להישרט, להשתפשף, אישית הייתי שומר את אלפי השקלים בצד לתקלה שיכולה לצוץ או ישור קו.

פורסם (נערך)
נכון אבל להשקיע סכום שדומה לעלות הרכב ניראה לי לא נכון, במיוחד כהרכב יכול להישרט, להשתפשף, אישית הייתי שומר את אלפי השקלים בצד לתקלה שיכולה לצוץ או ישור קו.

מסכים. אם היה מדובר על 1000-1500 עוד הייתי אומר ניחא. אבל לשלם 5000 ש"ח (וצפונה) על רכב של 10,000 או 15,000 זה לא הגיוני.

סימנתי את כל המודעות שנראו לי רלוונטיות, בטח חלק מהן כבר לא אקטואליות.

עכשיו אצטרך לקרוא את המדריכים בשביל לשאול את השאלות הנכונות שאתקשר אליהם (סרט רציני....)

חבל שאין שירות שנותן עזרה בתשלום בדברים האלו אבל במחיר סביר.

ראיתי עכשיו שבפורום המכירה מישהו מציע 206 XS ידנית שנת 2002.

נשמע שהרכב במצב טוב אבל המחיר טיפה גבוה (10,000) והשנתון (2002) והק"מ (258,000) גם לא נמוכים. אני כ"כ לא מבין במכוניות שאני לא יודע בעיקר על מה הקילומטראז בעיקר משפיע - מניח שמנוע ועוד כל מיני דברים כמו רצועת טיימינג.

יותר נכון אולי לשאול אילו חלקים צריכים להיות מוחלפים בשביל שאוטו יהיה שווה ערך לאוטו עם קילומטראז נמוך וטוב, אם בכלל זה אפשרי.

יש מצב שידוע לך ההבדל בין ה206 הרגיל לXS?

ההבדל היחיד שניכר לעין זה שהוא 3 דלתות במקום 5. אני מניח שהרכב עדיין מכיל 5 מושבים ושהנוסעים האחוריים צריכים להיכנס דרך אחת מ2 הדלתות הקדמיות.

yad2.PNG

למכירה - פיג'ו 206XS ידנית שמורה ואהובה מאוד!

עריכה אחרונה על ידי ho2
פורסם

הדגם הזה בעל 3 דלתות

דלתות עם מנוע 1.6 ו110 כ״ס.

בתחילת היצור היה עם 90 כ״ס אך החל בערך מ2001 ההספק שודרג ל110.

• תוכן חדש...