Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה השנתון יהיה סביב תחילת שנות האלפיים.

בשנתונים האלו הייתי הולך על יפנית משפחתית ידנית, עם יד נמוכה.

יש כמה רכבים כאלו ששמורים טוב, צריך לדעת למצוא אותם.

בניגוד לעצות של כמה מקודמיי, בשנתון מתקדם לא הייתי מתקרב לצרפתית.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איזו בעיות יש בטיוטה אייגו?

או קליאו3?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
בתקציב הזה השנתון יהיה סביב תחילת שנות האלפיים.

כלומר, כמעט עשר שנים הפרש, (משמעותית) פחות בטוחות, פחות חסכוניות, ועדיין עדיפות משום מה. מרשים.

בניגוד לעצות של כמה מקודמיי, בשנתון מתקדם לא הייתי מתקרב לצרפתית.

באיזשהו שנתון כן היית מתקרב לצרפתיות?

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
הסיטרואן כמו אחותה ה107 בין הרכבים החיסכונים שיש וגם יהיו די חדשות ביחס לתקציב שלך.

הם פחות טובות בבידוד רעשים אבל נחשבות לרכבים אמינים ולא יקרים לאחזקה.

ה206+ הייתה סוג של מתיחת פנים ל206, בפנים הסלון היה שונה אבל מדובר על אותה יחידת הנעה, בסופו של דבר הדגם לא זכה להצלחה.

אם כבר עדיף לקחת את המתחרה קליאו 3 אם התקציב באזור 15 אלף, שתהיה בטיחותית יותר.

אז מה הוא נתן בעצם בהשוואה ל206 הרגיל? יש סיבה לפסול את הפלוס מראש?

מה לגבי הsunroof? איך אפשר לדעת באילו שנים ותת דגם הן הכילו skyline sunroof (אם זה בכלל שווה משהו ולא נוטה להתקלקל)

אני מתלבט אם לרכוש C1 בתקציב של 15K (בשביל החיסכון המוגבר בדלק) - או ללכת על 206/206+/C4 באיזור 10K

פורסם

ה206+ לא נתנה הרבה, בגלל זה גם לא הצליחה כמו ה206.

מה שכן היא תהיה זריזה מהסיטרואן c1.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש למישהו פה מידע לגבי הsunroof ב206 או 206+?

בכללי הייתי מעדיף רכב עם sunroof אם זה לא נוטה להתקלקל, עדיפות לצבע כחול

אבל מנגד אני מניח שהC1 תהיה יותר חסכונית בדלק (הם טוענים ל24 ק"מ לליטר אם אני זוכר נכון)

פורסם

אני לא מצליח לערוך את ההודעה הקודמת שלי - אין לי מושג כמה ה206 או ה206+ תצרוך לליטר בנסיעה בין-עירונית על 85/90 ככה שאין לי מושג איך זה יהיה מול הC4 או הC1.

פורסם

הסיטרואן בבין עירוני/שיוט תצרוך גם מעל 1/20 אם אתה לא נוהג בצורה אגרסיבית.

ה206+ לא הגיע עם גג נפתח.

פורסם
הסיטרואן בבין עירוני/שיוט תצרוך גם מעל 1/20 אם אתה לא נוהג בצורה אגרסיבית.

ה206+ לא הגיע עם גג נפתח.

לא הבנתי אם אתה מדבר על הC1 או על הC4.

בC1 קראתי שצריכת הדלק שהיצרן מצהיר עליה היא 24.3 לליטר, ושצריכת דלק אמיתית היא היא 19.7 אני מניח שזה משולב. אותי מעניין רק בינעירוני. רשום באתר אוטו שהתיבה הידנית לא מוצלחת (אין לי מושג למה). .

אני מאמין שהנתונים מתייחסים לדגם 2018, ולכן עצרתי כאן ולא חיפשתי נתונים של C4, 206 ו 206 פלוס.

לגבי הגג הנפתח - זה משהו שנוטה להתקלקל ועדיף להתרחק ממנו?

פורסם

ה-c4 לא תעשה 1 ל-20 גם על גרר. זה רכב משפחתי עם מנוע 1.6 וגיר פלנטרי עם 4 הילוכים. אולי, רק אולי ה-c1 עשויה להתקרב לנתון הזה בשיוט בינעירוני מאוד רגוע.

סאן רוף אכן יכול להתקלקל, כמו כל מנגנון. הגומיות מתייבשות, המנוע נתקע, לא חסר. בתקציב שלך, ובשאיפה לאחזקה נמוכה - קנה את הרכב הכי חדש והכי פשוט שתוכל למצוא.

ה-206+ אמורה להיות 206 שעברה מודרניזציה קלה (בבטיחות ובעיצוב, בעיקר בפנים). היא לא פחות טובה מ-206 (למרות שבהתחלה היו לה כמה בעיות אמינות, אני מניח שהן נפתרו עם הזמן), היא פשוט הגיעה משמעותית מאוחר יותר, ותומחרה מול מתחרות מודרניות יותר (קליאו דור 3, פאביה, איביזה). מולן, בלי יתרון משמעותי בתמחור, לא היה לה הרבה סיכוי.

במחיר נמוך משמעותית מהקליאו היא עדיין יכולה להיות אופציה סבירה, בהנחה שאתה מבין שהיא קצת פחות בטוחה וקצת פחות חסכונית. וצריך גם לוודא שכל מחלות הילדות שלה באמת מאחורינו.

אני מסכים איתך

פורסם

בתקציב כ"כ דל הייתי הולך על כמה שיותר חדש וכמה שיותר אמין ולכן C1 ידנית היא הרכב החכם ללכת עליו מהבחינה הזאת.

פוזה וגג שמש זה לא דברים שמחפשים בכזה תקציב.

פורסם
ה-c4 לא תעשה 1 ל-20 גם על גרר. זה רכב משפחתי עם מנוע 1.6 וגיר פלנטרי עם 4 הילוכים. אולי, רק אולי ה-c1 עשויה להתקרב לנתון הזה בשיוט בינעירוני מאוד רגוע.

סאן רוף אכן יכול להתקלקל, כמו כל מנגנון. הגומיות מתייבשות, המנוע נתקע, לא חסר. בתקציב שלך, ובשאיפה לאחזקה נמוכה - קנה את הרכב הכי חדש והכי פשוט שתוכל למצוא.

ה-206+ אמורה להיות 206 שעברה מודרניזציה קלה (בבטיחות ובעיצוב, בעיקר בפנים). היא לא פחות טובה מ-206 (למרות שבהתחלה היו לה כמה בעיות אמינות, אני מניח שהן נפתרו עם הזמן), היא פשוט הגיעה משמעותית מאוחר יותר, ותומחרה מול מתחרות מודרניות יותר (קליאו דור 3, פאביה, איביזה). מולן, בלי יתרון משמעותי בתמחור, לא היה לה הרבה סיכוי.

במחיר נמוך משמעותית מהקליאו היא עדיין יכולה להיות אופציה סבירה, בהנחה שאתה מבין שהיא קצת פחות בטוחה וקצת פחות חסכונית. וצריך גם לוודא שכל מחלות הילדות שלה באמת מאחורינו.

וואלה, תודה. אני לא מבין למה המליצו לי על הC4 ואמרו שזה הדגם שהכי יהיה משתלם עבורי. (בתחילת השרשור)

לגבי הסאן רוף ובכללי - השאלה שלי הייתה יותר האם זה משהו שמתקלקל בתדירות גבוהה וששווה לא להתקרב בשום פנים ואופן. הרי כל דבר יכול להתקלקל......

מה206+ אני חושב שארד, השנתון הכי נמוך שנמכר ביד2 זה 2011 והמחיר 13,500 לידנית, יד1 עם 158,000 ק"מ...

בתקציב כ"כ דל הייתי הולך על כמה שיותר חדש וכמה שיותר אמין ולכן C1 ידנית היא הרכב החכם ללכת עליו מהבחינה הזאת.

פוזה וגג שמש זה לא דברים שמחפשים בכזה תקציב.

פחות עניין של פוזה את האמת :)

פורסם

ה-C4 היא רכב משתלם (לדעתי הצנועה) למי שמחפש רכב משפחתי סביר, ומוכן לשלם קצת יותר בדלק ובטיפולים תמורת מחיר קניה נמוך מאוד. למי שמחפש רכב לאדם אחד או שניים מ-א' ל-ב' בהוצאות מינימליות בכל הגזרות (מחיר רכישה, דלק, אחזקה) יש כנראה אפשרויות טובות יותר, בייחוד אם הוא נוסע הרבה.

ברכב ישן כל דבר יכול להתקלקל, כולל סאן רוף. הוא לא צריך להתקלקל חמש פעמים - מספיקה פעם אחת שתעלה לך 1,000-2,000 ש"ח, ואתה תצטער על זה. אני לא אומר שחייבים להמנע, אלא שזה פחות מתאים למי שמחפש להוציא מינימום. כמובן שאם תמצא רכב שמור ברמה קיצונית שהבעלים חידש ממש עכשיו את כל מה שהיה צריך בסאן רוף, לא הייתי פוסל על הסף.

אני מסכים איתך

פורסם

גם c1 בתקציב שלך תהיה בעלת צריכה דלק כמו של 2018.

פורסם
ה-C4 היא רכב משתלם (לדעתי הצנועה) למי שמחפש רכב משפחתי סביר, ומוכן לשלם קצת יותר בדלק ובטיפולים תמורת מחיר קניה נמוך מאוד. למי שמחפש רכב לאדם אחד או שניים מ-א' ל-ב' בהוצאות מינימליות בכל הגזרות (מחיר רכישה, דלק, אחזקה) יש כנראה אפשרויות טובות יותר, בייחוד אם הוא נוסע הרבה.

ברכב ישן כל דבר יכול להתקלקל, כולל סאן רוף. הוא לא צריך להתקלקל חמש פעמים - מספיקה פעם אחת שתעלה לך 1,000-2,000 ש"ח, ואתה תצטער על זה. אני לא אומר שחייבים להמנע, אלא שזה פחות מתאים למי שמחפש להוציא מינימום. כמובן שאם תמצא רכב שמור ברמה קיצונית שהבעלים חידש ממש עכשיו את כל מה שהיה צריך בסאן רוף, לא הייתי פוסל על הסף.

תודה.

אני מניח שאכן הוא זול לרכישה אבל הדלק יהיה מעט יותר יקר. (דרך אגב ראיתי לפני יום או יומיים C4 שמוצעת בלוח של הכונס נכסים, טוענים ל40% הנחה משוערת ממחיר מחירון)

אסע כ350 ק"מ בשבוע, אולי 400.

הרכב ישמש רק אותי (פרט לנסיעה מזדמנת עם חברים, אבל לא יומיומי) וגם כמה טרמפיסטים שאאסוף על הדרך ;-)

אבדוק לגבי הsunroof ב206/206+/207.

יש לך מושג מה הצריכת דלק הבינעירונית האמיתית של ה206?

תודה

• תוכן חדש...