Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור התרחבות המשפחה, אנחנו בחיפוש אחר רכב 7 מקומות עם תא מטען שאינו סמלי בלבד.

לאחר הרבה חיפושים והתלבטויות לקו הגמר הגיעו שני מתמודדים- פורד גלאקסי וסיאט אלהמברה (שניהם ממודל 2012-2014).

עד עתה הבנו ששניהם מהנים לנהיגה, מרווחים, מפנקים ובעלי תא המטען הגדול בקטגוריה.

השאלה שנותרה לנו היא שאלת האמינות.

על הגלאקסי כתבו בלי סוף, אבל ללא מסקנה חד משמעית.יש טוענים שלמרות חוית הנהיגה היא בור ללא תחתית (בעיקר שמעתי טענות על הגיר על מכלוליו,הטורבו,משאבת הדלק ועל מנוע ששובק חיים לפענים), ויש שטוענים שאם מתחזקים אותה ע"פ הוראות היצרן היא אמינה מאד.

לעומת זאת, על סיאט אלהמברה לא הצלחתי למצוא שום מידע קונקרטי (רק ספקולנטים שמסתמכים על השם סיאט לשלילה, או על מנוע וגיר פולקסווגן לחיוב).

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני בקשר לסיאט ואמינותה, וגם לכל מידע אחר שיכול להכריע את הכף בין שתי האפשרויות.

תודה מראש

פורסם

לסיאט הגיר הוא DSG 6 ( מצמדים רטובים ) שנחשב פחות בעייתי מאשר DSG 7. מנוע 1.4 tsi עם 150 כ"ס - עושה את העבודה אבל הרכב גדול וכבד. לכן לא מדובר ברכב מהיר במיוחד.

הבעיה של סיאט בגללה הרכב נמכר במספרים קטנים - מחיר גבוה מאוד שלו בתור חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשנים האלו הסיאט הגיע עם מנוע ה- 1.4 הבעייתי של הקונצרן המשלב מגדש טורבו פלוס מגדש על, לא הייתי מתקרב למנוע זה הוא סובל מהרבה בעיות אמינות.

בשלב מסוים, כמדומני משנת 2016, הוחלף המנוע ל- 1.4 המוכר של הקונצרן עם אותו הספק של 150 כ״ס אבל עם מגדש טורבו יחיד וזה דגם מומלץ בהרבה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני לא מכיר את הסיאט, אז לא יודע כל כך, רכב מקבוצת פולקסווגן, מניח מבוסס פלטפורמה גדולה כל שהיא כמו הפאסאט. את הגלקסי אני מכיר, חבר מעבודה קנה כזה (לא יודע איזה שנה), זה דגם 2.0, הרכב גדול מאוד נוח ותא מטען ענק. הוא אומר שהוא מאוד אמין, עושה רק טיפולים שוטפים וטסט שנתי ללא בעיות, עלויות שפויות וצריכת דלק סבירה לגודל כזה.

פורסם

קודם כל, נסעתי על האלהמברה בחו"ל ואכן מדובר ברכב מאוד מאוד מפנק מכל הבחינות. אין לי ספק שאם הייתי צריך ואן לשבעה נוסעים, זה הרכב. את הגלקסי אני לא מכיר אבל לשכן שלי יש, היה מאוד מרוצה ממנו עד שהלך לו מנוע אבל הסתבר שמדובר בכשל סדרתי ואחרי מכתבים ופגישות היבואן נשא בחלק גדול מעלות ההחלפה (חלקים בלי עבודה נדמה לי) וזה למזלו כי דיברו איתו בהתחלה על סכום של כמעט 20 אלף להחלפת המנוע ומיד אחרי זה הוא מכר אותו כי לא רצה להגיע שוב לאותו מצב. בכל אופן, מהרכב עצמו הוא היה מרוצה כאמור עד לתקלה במנוע וזה לא שהוא שכח לשים מים או שמן או קרע את האוטו.

• תוכן חדש...