Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי הפורד פוקוס שלי החלה פתאום לא לסחוב בהתחלה זה היה סביל ועכשיו פתאום ניהיה בלתי נסבל לחיצה על הגז והאוטו לא עושה כמעט וכלום מעלה מהירות ממש לאט וברגע שאני נותן לחיצה עד סוף הדוושה האוטו נותן מכות קדימה ואחורה ובקושי מאיץ מה יכולה להיות הבעיה?

הרכב עשה 207000 קלומטר לפני זה לא היו שום בעיות איתו הרכב עבר טיפול ב202000 וב92 אלף עבר טיימינג.

פורסם

בס"ד

תבדוק (לא בהכרח בסדר הזה):

1. סליל הצתה (בלע"ז כוייל).

2. פלגים.

3. ניקוי מצערת.

4. כבלי הצתה.

במידה והכל פיקס תעדכן ואי"ה נתקדם הלאה.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מכיוון שהמנוע גמע לא מעט קילומטרים כדאי לבדוק גם את משאבת הדלק שנוטה לגסוס סביב ה 150 אלף קילומטרים וישנה הנחיית יצרן בסביבות ה 130 אלף קילומטרים להחליפה . זאת לאחר שניבדקה מערכת ההצתה.

פורסם

בס"ד

מאור

משאבת דלק?, מעניין..

כאשר לי היתה בעיה במשאבה, הרכב לא "סחב" ללא תלות במצב דוושת הגז.

יש אופי פעולה שונה בין שתי המשאבות?

מדובר ב -307 1.6 .

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
?

הרכב עשה 207000 קלומטר לפני זה לא היו שום בעיות איתו הרכב עבר טיפול ב202000 וב92 אלף עבר טיימינג.

טיימינג ב 192,000 או 92,000?

אם ב 92,000 אז בלי קשר לסחיבה רוץ לעשות טיימינג לפני שתקרע רצועה ויגרם נזק למנוע.

פורסם

על פניו לפי התיאור שלך זה נשמע כמו בעיה בגיר. יתכן והגיר מחליק ובגלל זה אתה מרגיש חוסר סחיבה וזה גם יכול להסביר את המכות קדימה ואחורה שאתה מרגיש. תסתכל האם כאשר אתה מאיץ סל"ד המנוע מטפס למעלה והרכב מתקשה להתקדם?

פורסם
בס"ד

מאור

משאבת דלק?, מעניין..

כאשר לי היתה בעיה במשאבה, הרכב לא "סחב" ללא תלות במצב דוושת הגז.

יש אופי פעולה שונה בין שתי המשאבות?

מדובר ב -307 1.6 .

במשאבות חשמליות אופן הפעולה הוא דומה אבל בפוקוס במיוחד היא נוטה להיתפגר ולגרום לזיופים וחוסר סחיבה שכזו. בדיקת לחץ דלק תהיה אינדיקציה מדוייקת יותר לעניין הזה.

פורסם

בוקר טוב, לפני שאתה רץ לבדוק את המנוע/גיר בדוק את שלמות צנרת האויר ברכב, בדגש על צינור האויר המחבר בין בית פילטר האויר לבית המצערת. אם יש קרע בצינור הזה, אז אלו בדיוק התופעות שתקבל. בד"כ הצינור יקרע באזור ה"אקורדיון" - האזור עם הקפלים. צריך לבדוק היטב בחלק התחתון שלו. בדיקה פשוטה שלא עולה אגורה. בהצלחה.

• תוכן חדש...