Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בתמונה, אני חושד בו שהוא גורם למערכת לא לעבוד.

מישהוא יודע היכן ברחובות או בראשון לציון אני יכול להשיג כזה?

IMG-20180103-WA0011.jpg

לחילופין, אם מישהו מחזיק כזה(טכנאי שטח) ויכול למכור לי , עוד יותר טוב.

תודה.

פורסם

אני רואה שהרשת מלאה בחלק הזה השאלה היא אתה מעוניין להמתין.

על איזה תנור מדובר?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בוקר טוב.

לא מדובר על תנור.

מדובר על מערכת חימום מים בגז.

ברחבי ראשון לציון לא מצאתי את החלק, באמישראגז במשמר השבעה יש אותו אך הם מוכנים למכור רק לטכנאי מערכות גז(אולי בצדק).

בכל מקרה התייאשתי, מנסים לתאם טכנאי.

פורסם

עדכון

מחוסר זמן שלי להתעסק בנושא והדחיפות אצל הורי.

הוזמן טכנאי (פרטי אך אמישראגז הפנו אותי אליו) שהיה גם אצלי מזמן בבית.

כפי שחשדתי מלחתחילה, 2 רגשים בכניסה וביציאה היו תקולים, הוחלפו שתיהם.

הסכום- 100 ש"ח לרגש אחד

400 ש"ח על עבודה/ביקור .

מילא הרגש, שאין לי אינדיקציה אמיתית לבדוק מחיר אם הוא סביר או מופרז, ביקור 400 ש"ח זה לא מוגזם? אין הגבלה בחוק על כמה יכול לקבל טכנאי על ביקור?

פורסם

החלפת רגש לוקחת כ30 שניות לאדם עם מוגבלות ביד ימין, עבודה לא ממש הייתה פה, אני לא בעל מקצוע בתחום והבנתי לבד שהרגש היה דפוק.

השאלה שלי היא(כי לא מצאתי אם יש חוק או תקנות בנושא) אם 400 ש"ח לביקור+עבודה (לא כולל חלקים) זה לא קצת מוגזם או מעבר למה שמותר בחוק?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שאל באורן ציוד חימום (הם נמצאים בירושלים):

https://www.oranheat.co.il/

אגב,הדבר היחיד שיצא לי לקנות שם זו משאבת סחרור קטנה של WILO וכמה אביזרים.

מעדכן למען הדורות הבאים.

למרות שהמערכת תקינה (גם אצלי וגם אצל הורי), המשכתי לחפש את הרגש שיהיה לי ספייר, כנראה פספסתי את ההודעה הזאת וחבל כי לבסוף שם מצאתי אותו(אורן ציוד חימום).

פקידה נחמדה מאוד ושרותית מאוד ענתה לי, העברנו מיילים עם תמונות לאישור והיא שלחה לי עם שליח עד הבית 2 רגשים(130 ש"ח כולל מע"מ רגש אחד ו40ש"ח שליחות), מקוריים של BOCSH.

תודה לעוזרים ושבת שלום.

• תוכן חדש...