Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מתלבט בקניית רכב עבור אבא שלי

נעצרתי על 2 דגמים שמתאימים מבחינת מחיר

מדובר שנתונים 2013-2015

1600 יונדאי i25 מול אימפרזה 1600

יעוד :נסיעה של 15 ק"ם ביום ברובה עירונית

מעניין: אמינות ו חווית נהיגה (כמה שיש לשתיהן כמובן)

לא מעניין : בטיחות ,תצרוכת דלק,סחירות וכו

תודה מראש

פורסם

גם אני הייתי מעדיף את האימפרזה. היא נוחה בפער משמעותי מהיונדאי הקופצנית ומציעה נסיעה נעימה יותר. החיסרון הוא בביצועים החלשים.

פורסם

זה לא רק הבדל בכוחות סוס. ליונדאי יש גיר אוטומטי 4 הילוכים פשוט וטוב והיא מרגישה נמרצת והתגובות טובות. החיסרון הוא רעש בשיוט.

לסובארו גיר רציף, אמנם לא מהגרועים שבהם אבל עדיין כזה שמעט מהסס בזינוק ומביא לסל"ד רועש בהאצה ותחת עומס. לא משהו שפוסל אותה לשימוש שהוא ברובו עירוני. אם מעמיסים את האוטו רק פעם בשנה או עולים לרמת הגולן פעמיים בשנה זה לא כל כך קריטי.

פורסם

כמו שכתבו לך

האימפרזה הרבה יותר נוחה אבל מאוד עצלנית

היונדאי הרבה יותר נמרצת

בנסיעות כמו חיפה הייתי בוחר ביונדאי

האימפרזה תתסכל אותך כל יום

פורסם

אתם רציניים עם הדעה ש i25 עם מנוע 1.6 יותר ביצועיסטית מהאימפרזה?!

נסעתי עם הרכב הזה לא מזמן (מודל 2014) מצטער אבל לא. ממש לא.

האימפרזה אוחזת יותר טוב, מגיבה יותר טוב ואפילו מאיצה יותר טוב ברוב המהירויות (אם נפלת על הסוויט ספוט של הגיר המיושן של היונדאי תקבל רגעית יותר תגובה זריזה). בתור חיפאי שנסע 3 שנים על האימפרזה (עד מרץ האחרון), העליות והסיבובים פשוט "תפורים" על הרכב (בהתחשב במחיר והסגמנט).

"הסבל" הוא ברעש שמתקבל משילוב הגיר הרציף עם המנוע בוקסר, היונדאי לא יותר טובה - הרגיש לי שהבידוד רעשים שם פחות איכותי.

לא מבין את ההשוואה, האימפרזה עולה על היונדאי בכל אספקט ואם אין הבדל משמעותי במחיר גם אין שאלה במה לבחור.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

שחר , בתור בעל הרכב לשעבר את די משוחד, האימפרזה עגלה , יכול להיות שהיא אוחזת בסיבוב יותר טוב אבל מה ז משנה שהיא מאיצה בצורה מביכה, היונדאי 1.6 לא מטוס, אמרו שהיא זריזה יותר מהסובארו וזה נכון , זריזות זה מדד, היא ממש לא חזקה, היא קלה יותר, אין לה מערכת 4*4 שגוזלת כח, יש לה מנוע בעל נפח זהה וגיר פלנטרי שאמנם מסרס אבל מסרס פחות מגיר רציף,

גם היונדאי לא מספקת חווית נהיגה בשום צורה ובכלל להגיד סובארו אימפרזה 1.6 ויונדאי i25 באותו משפט עם צמד המילים חווית נהיגה הוא מקרי לחלוטין.

היונדאי תרגיש זריזה בכל מצב מהסובארו, אין לי מושג איך אתה יכול להגיד שהרכב נמרץ ועליות תפורות עליו.

שתיהן אמינות, הסובארו אכן קטגוריה מעל ולדעתי, באם אבא שלך לא פותח ברמזורים, הייתי הולך על הסובארו, אם בא לו להחזיק עליות בקצב סביר או שיחפש משהו עם מהוע לפחות 2 ליטר או שיסתפק ביונדאי

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אלון,

לא אמרתי שהיונדאי עגלה (היא כן), או שהסובארו אינה עגלה (היא כן).

ההשוואה ביניהם היא - השוואה ביניהם וביניהם בלבד. קיימות שפע אלטרנטיבות זריזות ונמרצות יותר כמו שאתה מעיר ומאיר.

אם מדברים על חוויית נהיגה, לטעמי ביונדאי היא גרועה בעוד שבאימפרזה היא בינונית עד סבירה.

מה שחשוב שבסופו של דבר, גם אתה בוחר נכון :lol: ולוקח סובארו.

מה שכן, מניסיון אני לא מסכים שהיונדאי "מחזיקה" עליות טוב יותר, אפילו להיפך. בשני הרכבים זה יהיה מלווה בצרחות אימים מהמנוע שיבאסו את הרצון להחזיק...

פורסם

הדגשתי שהיא זריזה היונדאי, אכן היא עגלה.

מסכים איתך שהוסבארו מרגישה יותר אוטו, היונדאי ממש בימבה לדעתי.

קצת צרם לי שאמרת שעליות תפורות על סובארו זה הכל :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

עדיף לעשות את העליות עם מונדאו :wink:

לפותח השרשור - תקשיב לסמלון שלך ותמליץ לאביך על סובארו...

פורסם

התקציב הוא עד 50000

כאשר מתקבלות מכוניות רק מארץ השמש העולה או מהחצי האע הקוריאני

ורצוי מעל 2012

I35 בעקרון נכנסת בתקציב גם

פורסם

I35 עדיפה משמעותית על ה-25. חובה סדאן? אם לא אז לטעמי I30 נעימה יותר לשימוש עירוני בזכות מרכב ההאצ'בק.

קיה פורטה גם בחירה טובה, היא נמכרת במחירים אטרקטיביים יותר משל ה-I35 למרות שהן מאוד דומות.

• תוכן חדש...