Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמאס מדוחות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין בכל הנושא של גלאים וכל זה אם יש ולנטיין הוא יגיד לי אם מחכה לי שוטר עם ממל״ז? נמאס כבר מהתפיסות.

אם אפשר הסבר קצר על כל נושא הגלאים למיניהם

פורסם

Dura lex sed lex

אולי ישמע לך לא הגיוני, אבל חלק מאוד גדול מחוקי תנועה והגבלות מהירות נכתבו בדם, ויש סיבה שהם קיימים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא מבין בכל הנושא של גלאים וכל זה אם יש ולנטיין הוא יגיד לי אם מחכה לי שוטר עם ממל״ז? נמאס כבר מהתפיסות.

אם אפשר הסבר קצר על כל נושא הגלאים למיניהם

כן, כנס לגוגל.

אתה מבזבז הרבה יותר אנרגיה מחשבתית (תחסוך בה היא חסרה) לכתוב כאן מאשר להיות בגוגל.

פורסם

לא יותר פשוט לנהוג לפי המהירות המותרת?

כל הריגוש או הזמן שתחסוך לא יהיו שווים את זה בפעם האחת שאתה תפגע במישהו או חס וחלילה תיקח חיים של מישהו.

פורסם

^^^^

לא!!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הפיתרון הכי טוב בשבילך הוא ולינטין 1, וויז פתוח ועיניים טובות לטויוטה אבנסיס.

נמאס לך? גם לי.

הפיתרון הכי טוב בשבילך הוא לנסוע במהירות החוקית +/- וראה זה פלא, לא תקבל קנסות (לפחות לא על זה). תנסה.

ואת התשוקה למהירות שאני חולק בה תבטא בפצאל ערד וקרטינג.

4Real, כשהילד (4Real) יאבד שליטה ברכב אתה תבוא לניחום אבלים?

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מי שמאבד שליטה ברכב מודרני במהירות של 180 קמ"ש כי הוא אידיוט, יאבד שליטה גם ב90 קמ"ש.

ממליץ לך לקרוא את נתוני תאונות הדרכים. תנחש מה אחוז התאונות ממהירות? כן, פחות מחצי אחוז.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
מי שמאבד שליטה ברכב מודרני במהירות של 180 קמ"ש כי הוא אידיוט, יאבד שליטה גם ב90 קמ"ש.

ממליץ לך לקרוא את נתוני תאונות הדרכים. תנחש מה אחוז התאונות ממהירות? כן, פחות מחצי אחוז.

זה רק לשומאכרים...

אני לגמרי מקבל את זה שמהירות יתר היא בעיה פחותה בהרבה מהתנהגויות פרועות אחרות כמו מעבר נתיב פרוע ללא איתות או חציית אור אדום או סטיה לנתיב הנגדי, אבל לעיתים קרובות זה משולב במהירות יתר. איבוד שליטה יכול לנבוע מהרבה סיבות, אבל היכולת להשתלט מחדש על הרכב, והתוצאות של איבוד השליטה - שונות לגמרי ב-90 ו-180. וכשבא ילד שכל הזמן חוטף רפורטים ומבקש עצה איך להימנע מזה, בפורום צריך להיות גם איזה קול קצת אחר מאשר "לך תקנה יונידן".

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בואו לא נהפוך את זה לעוד דיון בעד או נגד מהירות, הנושא נטחן פה ולא נראה שאף אחד מהצדדים הולך לשנות את דעתו.

בנוגע לדוגמא ש Jack 457 הביא:יש אמצעים מוחכים כנגד ממלז, וולנטיין הוא לא אחד מהם

• תוכן חדש...