Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אשמח לעזרתכם

כרגע אני עם מאזדה 3 ספיריט ספורט האצבק 2008 מנוע 2000 ומתחשק לי להשתדרג אבל אין לי כיוון כרגע אני מאוד מרוצה מהמאזדה שלי ואני מעוניין להישאר בתחום היפניות במידה ויש איזה האצבק מעניינת שנכנסת בתקציב או עם חריגה קלה ..

מה חשוב לי :

- נראות שהאוטו לא יראה מכוער ומגושם כזה

- זריז

- מנוע 2000

- שנתון 2009 - 2011

- אמין !!

- יפני !

תודה לעוזרים :)

פורסם

אהצבק יפנית מעניינת זה או מאזדה 3 מדגם חדש יותר או לנסר מנוע 1.8, לא בטוח שכדאי שתשדרג, לא נראה לי שתרגיש איזה שהוא שיפור.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בשנתונים האלה ובתקציב אז המאזדה הכי עדיפה בסגמנט. הסובארו כבדה גם עם מנוע 2.0 בשנים האלה, ושתיינית

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ובמידה וזה לא יפני יש משהו אמין בערך באותו הגודל של המזדה האצבק שנתון 2010+ אמין עד 40 ? במידה ועוזר אולי אפשר לגרד עוד איזה 2-3K

• תוכן חדש...