Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהתלמידים החרשנים בבית הספר שלי לא שבתו, אני רוצה להביע בזאת את גאוותי לקבוצת התלמידים שהחליטה לעשות מעשה ולארגן שביתה (שבדקתי, והיא מוצדקת למדי..) ובסוף גם להצליח!!! שליש מתלמידי התיכון לא הגיעו לבית ספר!!! (כן, ברור לי שלתשעים אחוז מהם בערך אין שמץ של מושג על מה השביתה והם רק רואים בזה הזדמנות להישאר בבית... אבל למה להיכנס לפרטים

:smile:).

כל הכבוד!! עכשיו הם יודעים עם מי יש להם עסק!! :twisted: מוהאהאהא!!

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

הייתה היום שביתה? ואללה? אני בכלל לא מעודכן בכלום. ד"א לא יודע בקשר להעדרויות, אני לא הגעתי לכל השיעורים שלי בספרות ובתנ"ך בחציון הזה והגישו אותי לבגרות ולא עשו לי שום בעיות. ולמה השביתה הזאת בכלל נחוצה? לי זה באמת נראה כמו סתם סיבה לשביתה, כיוון שבמילא עד שיקבלו את התכנית הזאת יעברו כמה שנים טובות, ואלה שעכשיו שובתים בתוך הכמה שנים האלו כבר יגמרו בית ספר. אז זה לא נראה לחינם?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

יש לי רק שאלה אחת , מה זה בית ספר ??? אהה רגע זה המקום הזה שפעם הייתי הולך אליו ללמוד ולעשות מבחנים וכל הדברים האלה .

כן כן נזכרתי :-)

ובכן , אני זוכר גם שלא היה דבר כזה "שביתה לא מוצדקת" כל שביתה היא בעלת צידוק כלשהו .

ים long time no

פורסם

האמת באתי,כי אני על תנאי,אבל המחנכת שיחררה אותנו אחרי 2 דקות ...

חוץ מזה זאת הזדמנות מצויינת להקפיץ בנות מהשכבה הביתה ;)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
הייתה היום שביתה? ואללה? אני בכלל לא מעודכן בכלום. ד"א לא יודע בקשר להעדרויות, אני לא הגעתי לכל השיעורים שלי בספרות ובתנ"ך בחציון הזה והגישו אותי לבגרות ולא עשו לי שום בעיות. ולמה השביתה הזאת בכלל נחוצה? לי זה באמת נראה כמו סתם סיבה לשביתה, כיוון שבמילא עד שיקבלו את התכנית הזאת יעברו כמה שנים טובות, ואלה שעכשיו שובתים בתוך הכמה שנים האלו כבר יגמרו בית ספר. אז זה לא נראה לחינם?

פליקס

אוקיי, אבל הסיבות לשביתה עצמה הם מוצדקים לחלוטין. עובדה שממחישה את זה: בדו"ח דוברת מוקדש פרק שלם ומפורט לזכויות המורה. וככה גם לזכויות המנהל (זכויות המנהל?... נו טוב..).

לא רק שאין פרק שמוקדש לזכויות התלמיד, הנושא לא מוזכר בכלל.

לי זה נראה כמו סיבה טובה מאוד לשביתה מצד התלמידים.

ולטענתך שהשביתה היא לחינם כי למי שהגה אותה הדו"ח כלל לא נוגע:

א) אחים/אחיות קטנים.

ב) אמפתיה כלפי התלמידים הקטנים יותר באשר הם.

ג) למי אכפת.... שביתה!!!

עמוס.

פורסם

פליקס

אוקיי, אבל הסיבות לשביתה עצמה הן מוצדקות לחלוטין. עובדה שממחישה את זה: בדו"ח דוברת מוקדש פרק שלם ומפורט לזכויות המורה. וככה גם לזכויות המנהל (זכויות המנהל?... נו טוב..).

לא רק שאין פרק שמוקדש לזכויות התלמיד, הנושא לא מוזכר בכלל.

לי זה נראה כמו סיבה טובה מאוד לשביתה מצד התלמידים.

ולטענתך שהשביתה היא לחינם כי למי שהגה אותה הדו"ח כלל לא נוגע:

א) אחים/אחיות קטנים.

ב) אמפתיה כלפי התלמידים הקטנים יותר באשר הם.

ג) למי אכפת.... שביתה!!!

עמוס.

פורסם

זה לפי דעתי הורס מאוד את החשק ללמוד ובמיוחד לחטיבת ביניים/תיכון שבהם לומדים ממש קשה והחופשים ממש עוזרים להרגע

ד"א שמעתי שיש גם מחר

אמרו לי מי שהיה היום שהודיעו בכריזה שהשביתות לא חוקיות ואמרו למורות ללמד גם אם יש תלמיד אחד

המורים וההנהלה יכולים לעשות משהו לתלמידים שלא באים ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
זה לפי דעתי הורס מאוד את החשק ללמוד ובמיוחד לחטיבת ביניים/תיכון שבהם לומדים ממש קשה והחופשים ממש עוזרים להרגע

ד"א שמעתי שיש גם מחר

אמרו לי מי שהיה היום שהודיעו בכריזה שהשביתות לא חוקיות ואמרו למורות ללמד גם אם יש תלמיד אחד

המורים וההנהלה יכולים לעשות משהו לתלמידים שלא באים ?

בטח שיכולים. הם יכולים לרשום חיסור לא מוצדק. מי שמחליט לא לבוא צריך לקחת את זה בחשבון. בגלל זה אצלנו, למשל, כולם באו. גם כן שכבה....

פורסם

גם כן שביתה.

על פי חוק במדינת ישראל, אסור לנו לשבות מכיוון שאין אנו שייכים לאיגוד מקצועי וגם לא נוכל להשתייך לאחד עד גיל 18.

עובדה נוספת - השביתה הייתה בניגוד להחלטת מועצת תלמידים ארצית (לא שזה שינה לסגן יו"ר מועת התלמידים הבית ספרית שלנו - הוא לא בא).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

לדעתי מועצץ התלמידים בכלל יצאו כפכפים (ויסלחו לי על הביטוי זקני הפורום,שלא מבינים ;) )

מועצת התלמידים אמורה לייצג את התלמידים,ומה שהם עשו בעצם התנערו מהשביתה ובעצם "בגדו" בתלמידים.

זאת דעתי בכל מקרה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
לדעתי מועצץ התלמידים בכלל יצאו כפכפים (ויסלחו לי על הביטוי זקני הפורום,שלא מבינים ;) )

מועצת התלמידים אמורה לייצג את התלמידים,ומה שהם עשו בעצם התנערו מהשביתה ובעצם "בגדו" בתלמידים.

זאת דעתי בכל מקרה.

למה בגדו?

קראת את הדו"ח שאתה אומר זאת?

אני לא ולכן אני לא יוצא בהצהרות כלפי התומכים והמתנגדים. מעדיף להישאר נייטראלי.

אבל,

מכיוון שאני לא מוכן שאנשים שלא פגשתי מעודי (קבוצת התלמידים מרעננה) ייצגו אותי אני הגעתי, ובנוסף אני מעדיך לתמוך במועצת התלמידים שהיא גוף רישמי שמשרד החינוך מכיר בו.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אני יושב פה וממרר בבכי מעצב על החיים הקשים שעוברים על תלמידי חטיבות הביניים והתיכונים.

לומדים קשה? לומדים הרבה?

איפה אתה חי?

אם הלימודים לא השתנו דרסטית ב 15 שנה האחרונות, אז אני זוכר שלומדים בסביבות 200 יום בשנה. חוזרים הביתה בממוצע בשעה שתיים, והלימודים עצמם הם גן ילדים עד הבגרויות כולל. והבגרויות, אגב, כל כך "קשות" שמפסיקים ללמוד בצורה מסודרת עוד לפני פסח לכבודן.

חכה כמה שנים. תעבוד כל יום עשר שעות ועוד תנסה לדחוס לימודים באוניברסיטה ואז תאמין לי שתסתכל אחורה על תקופת החטיבה והתיכון ותראה שזו קייטנה אחת גדולה.

אני, אגב, עובד כל השבוע, כל השנה. אין לי לא חודשיים חופש, אצלי רוב החגים נמשכים יום ולא שבוע חופש, אין לי חול המועד - מקסימום חול וחולירע.

המקסימום של חופש שהצלחתי לקחת מאז שנת 98 זה יומיים פה ושם ללמוד למבחנים.

ואני לא יוצא דופן - רוב האזרחים הבוגרים במדינה חיים כך. חוץ ממורים אולי, אבל זה גם משתקף במשכורת שלהם והם משלמים על זה ביוקר בכך שהם צריכים לעמוד כל יום מול 30 מרדנים שטופי הורמונים ולנסות להרביץ בהם תורה. חרא מקצוע.

אז תעשה לי טובה. אל תבכה על קיצור החופש הגדול. עד הגיוס כל החיים זה חופש אחד גדול.

כמה מהתלמידים באמת ישבו וקראו את דו"ח דברת וניסו להבין אם הוא יתרום או יזיק לחינוך בישראל ולפרצוף של החברה שלנו בעוד 20 שנה?

תרשה לי להעריך שכמעט אף אחד.

אז כמה מרדנים בעלי כושר ארגון בישלו את אחת ההברזות ההמוניות הגדולות בהיסטוריה בהסתמך על זה שהם קראו בעיתון שרוצים לקצר את החופש הגדול. ביג דיל.

הברזה המונית עם תירוצים מתבכיינים. זה מה שהיה פה. לא כבוד גדול.

פורסם

מסכים עם כל מילה.

רק חבל שלי אין כושר התבטאות בכתב טוב כשלך, כי זה בערך מה שניסיתי להעביר בהודעה שלי.

• תוכן חדש...