Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

המשחק JUST DANCE על כל הגרסאות שלו, דורש קונסולה יעודית או שאפשר דרך חיישן תנועה שלא קשור לקונסולה ורכישת האפליקציה מהיכן שהוא?

מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים?

פורסם

לא הסברתי את עצמי כראוי.

אני מייעד את זה לילדים שלי (שחלק נכבד מזה התחרות ביינהם בריקוד )ולכן החיישן תנועה נראה לי הוא החלק הקריטי, ברור לי שרכישת קונסולה כזאת או אחרת תפתור לי את הבעיה אבל נראה לי טפשי לשלם כ 2000ש"ח עבור משהו שאולי יש לו פיתרון טכנולוגי אחר זול יותר ולכן אפליקציה זה מעולה, אבל מה עושים עם עניין התחרות וספירת הניקוד?

פורסם

כפי שציינתי

אפחקציה חינמית בסלולרי, המשתמש מחזיק את הסללורי ביד וזה בעצם החיישן.

פחות מדויק אבל עובד יופי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה אולי מדבר על אקס בוקס .אתה צריך את הקינקט שזה מעין מצלמה שמתחבר למכשיר . הילדים שלי חרשו על המשחק הזה מה שיפה בו שייש שירים ממש יפים .

פורסם

הילדים שלי משחקים על PC רגיל שמחובר למסך טלוייזיה, הסלולרי ביד בתור חיישן תנועה, אפשר לשחק בזוגות ואפילו כל אחד מהבית שלו

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז אם הבנתי נכון..

ניתן לשחק ללא קונסולה דרך אפליקציה יעודית או דרך מחשב שמחובר לTV ואז הסלולארי הוא החיישן..

יש קונסולה של נינטנדו שנקראת WI שהיא ישנה יחסית,השלטים שלה הם חיישני התנועה.

ויש קונסולה בשם XBOX שלה יש מצלמה יעודית עם חיישן תנועה(את זה אני מכיר) ואז לא צריך להחזיק כלום ביד..

שאלה: את החיישן של הXBOX, אי אפשר לרכוש ופשוט לחבר למחשב ואז דרך האפליקציה לשחק בלי סלולארי?

בבדיקה שעשיתי , רשום שישנה אפליקציה יעודית של JUST DANCE לטלויזיות חכמות, לי יש LG חכמה חדשה אבל לא מצאתי את האפליקציה בחנות שלהם, מישהוא אולי מכיר ויודע כיצד אני מוצא את האפליקציה הזאת עבור טלויזיה חכמה LG?

פורסם

אין גרסה של המשחק (לפחות האיטרציה האחרונה שלו) עבור PC.

לעומת זאת הוא קיים לכל קונסולה שהיא תחת השמש. החל מXbox ו-PS ועד Wii ו-Switch.

כמו שאמרתי לך בשרשור הBF - המצלמה של הXbox ירדה מיצור ובכל מקרה דורשת גם מתאם יקר כדי להתחבר לדגמים האחרונים של הXbox.

תוכל לחפש Xbox One מיד שניה עם קינקט, או אפילו Xbox 360 עם קינקט. גם PS (זמין גם ל3 וגם ל4) עם המצלמה הייעודית שלהם, שעדיין זמינה כמוצר מדף.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...