Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :wink:

לפני כשנתיים קניתי קיה פיקנטו EX 2014 R במחיר 66,000.

זה לא סוד שהרכב הזה מאבד מהערך שלו במהירות, כמו המון דגמים אחרים.

זה גרם לי לחשוב - לטווח הארוך והנכון כלכלית - לחפש אופציה יותר משתלמת.

1. להישאר עם הרכב, להמשיך לשלם ביטוחים, טיפולים, ירידת ערך או

2. למכור בקצת פחות מ50,0000 ולחפש עסקת ליסינג טובה על פיקנטו חדשה. הציעו לי ב1500 ש"ח לחודש (למשך 3 שנים)

היתרון - רכב חדש ל3 שנים כולל ביטוחים וטיפולים

החיסרון - הרכב לא שלי בסוף העסקה ואולי עוד כמה חסרונות שאני לא מודע אליהן (?)

אין לי בעיה עם זה שה"נכס" לא שלי בסוף 3 שנים, הרי רכב לא עושה תשואה והערך שלו רק יורד.

מה דעתכם?

אני נוסע בעיקר עירוני כ- 6,000 ק"מ בשנה.

:smilecolr
פורסם

אתה רכשת רכב משומש כמעט חדש שספג מכה רצינית בערכו ועכשיו אתה חושב שתחסוך כסף בכך שתעבור לרכב חדש שירידת הערך שלו גבוהה יותר + מישהו צריך להרוויח על העסקה שלך?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תוך כמעט שנתיים הרכב שלי איבד 16,000 ש"ח מערכו.

בעסקת ליסינג את ירידת הערך סופגת חברת ההשכרה (כביכול)

:smilecolr
פורסם

אני גם לא חושבת שמדבור ב16K באמת.

רכשת ב66, היום מחירון בסיס של פיקנטו ספורט ללא SR עומד על כמה מאות שקלים מתחת ל50K. אבל איפה שקלול הק"מ הנמוך? אולי חודש עליה לכביש?

מחירון 2013 עומד על מעט פחות מ45K, ז"א ירידת ערך צפויה של כ5000 ש"ח במהלך השנה הקרובה, שהם פחות מ500 ש"ח בחודש. האם ביטוח וטיפול לפינקטו עולים על 10K בשנה? אני בספק. אז מאיפה הרצון להשאיר 54,000 ש"ח בשלוש שנים עבור פיקנטו בסיסית?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ירידת הערך, שלדבריך סופגת חברת ההשכרה, מגולגלת על הקונה (אתה) והיא חלק מהתשלום החודשי. אתה בטח מבין שחברת ההשכרה רוצה להרויח, ולא תבצע איתך עסקה שגורמת לה הפסד.

אין ארוחות חינם וכל דבר עולה כסף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם אתה נוסע בעיקר עירוני 6000 ק"מ בלבד שנה תשקול למכור את הרכב ולהתנייד במוניות. תיווכח שזה זול משמעותית מאחזקה של רכב.

פורסם

העסקה שאתה רוצה לעצמך היא העסקה הכי פחות כלכלית ובה מרוויחה בעיקר חברת הליסינג, לא אתה.

אבא שלי בחר בעסקה דומה כי פשוט לא היו רכבים מתאימים לרצונו באותה עת - חיכינו לפיקנטו החדשה שאמורה הייתה להגיע בתוך כמה חודשים - ואבא העדיף להתנייד שנה וחצי בספארק ואח"כ אלוהים גדול.

במקרה שלך, הייתי נשאר עם הרכב וטוחן אותו עד כמה שאפשר. ככה אתה נמנע מהחלפות יקרות.

פורסם
תוך כמעט שנתיים הרכב שלי איבד 16,000 ש"ח מערכו.

אתה החלום הרטוב של חברות הליסינג

פורסם

שאתה קונה מדיח כלים מקרר טלוויזיה - אתה חושב על ירידת ערך ?

מדוע מכונית נמצאת בקטגוריה אחרת ?

הרי אין באמת פריצות דרך טכנולוגיות לאורך תקופה של 8~10 שנים בתעשיה הזו .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

50,000? בחלומות.אבא שלי מכר לפני כשבוע אחת שכזו .יד ראשונה עם 16,000 ק”מ.ללא תאונות.הוא ביקש 45,000 ואחרי חודשיים התייאש ומכר ב43,500.שוב,רכב יד ראשונה,ללא תאונות וקילומטראז סופר נמוך.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
50,000? בחלומות.אבא שלי מכר לפני כשבוע אחת שכזו .יד ראשונה עם 16,000 ק”מ.ללא תאונות.הוא ביקש 45,000 ואחרי חודשיים התייאש ומכר ב43,500.שוב,רכב יד ראשונה,ללא תאונות וקילומטראז סופר נמוך.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

כנראה שהרכב של אבא שלך לא היה ex מרמת גימור R.

הרכב הזה נמכר במחיר מחירון תוך ימים.

חברה שלי מחזיקה כזאת דגם R שנת 2014 דבר ראשון כשחשבה על טריד בקיה וגם יונדאי הסכימו לזכות אותה מחירון מלא.

בשנה האחרונה קיבלה 3 פתקים על הרכב אם מעוניינת למכור ( אולי זה בגלל שהרכב נראה כאילו יצא מהחברה תמיד טפו טפו ).

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...