Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב לקראת סוף שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לעשות טרייד-אין לקשקאי שנת 2012 עם ק"מ נמוך.

האם צפויים מבצעי מכירות לקראת סוף השנה שיעודדו טרייד-אין אטרקטיבי ?

נהג ותיק

פורסם

רוב הסיכויים שכן. כמו כל שנה, אבל הייתי ממליץ לנסות קודם למכור בשוק החופשי, אם יש לך רכב אטרקטיבי מיד ראשונה פרטית וקילומטראז' נמוך.

כושר המיקוח שלך על מחיר הרכב החדש יהיה גבוה יותר אם תבוא עם מזומן, לעומת רכב לטרייד אין

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם (נערך)
רוב הסיכויים שכן. כמו כל שנה, אבל הייתי ממליץ לנסות קודם למכור בשוק החופשי, אם יש לך רכב אטרקטיבי מיד ראשונה פרטית וקילומטראז' נמוך.

כושר המיקוח שלך על מחיר הרכב החדש יהיה גבוה יותר אם תבוא עם מזומן, לעומת רכב לטרייד אין

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם בשוק החופשי הקונים מצפים לקבל מתנות. מכרתי כבר כמה פעמים רכב יד ראשונה עם כלום ק"מ.

תמיד אותו סיפור התשה שבסוף כבר לא איכפת לך מהמחיר העיקר שיקחו ויפסיקו לבלבל במוח. למי יש כוח לסיפורי סבתא של הקונים? "אכלו לי שתו לי תעשה לי טובה ותוריד עוד כמה אלפיות" וכמובן הריצות לקומפיוטסט.

אני מעדיף מבצע מכירות שמפרסמים מחיר מבצע ומתחייבים לטרייד אין במחיר מחירון. מפתח תמורת מפתח.

הכי פשוט וקל.

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

פורסם

"טרייד אין במחיר מחירון היא בד"כ חלופת הנחה - אין ארוחות חנם. אתה צודק בטענתך שהקונים יודעים שהמצב לא משהו ומנצלים זאת לטובתם, לדבריך הרכב שלך בעל נתונים טובים והוא משתייך לסגמנט די חם בשוק, ולכן נראה שעם קצת סבלנות תוכל למכור אותו בעצמך ולחסוך כמה אלפי שקלים טובים ברכישת הרכב החדש.

אם גישתך אומרת שאתה מוכן לשלם בשביל הפינוק של טריייד-אין, לא הייתי מחכה דווקא לסוף השנה, הייתי מתחיל לעשות שופינג בין הסוכנויות השונות, כשאני מחליט להחליף רכב, אני ממתין לדיל טוב. לפעמים זה לוקח כמה שבועות עד שאני מוצא דיל מתאים, וקרה לי פעם שלקח גם 8 חודשים - אבל היה שווה לחכות :-D

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השאלה אם אנשי המכירות שואפים לשפר ביצועים לקראת סיום השנה או שזה חסר משמעות.

לי לא בוער כלום. יש לי אורך רוח לחכות לעיסקה המתאימה.

נהג ותיק

פורסם
השאלה אם אנשי המכירות שואפים לשפר ביצועים לקראת סיום השנה או שזה חסר משמעות.

יש לזה משמעות - שווה לבדוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מרבית יבואני הרכב יוצאים במבצעים בימים אלה, מבצעים רשמיים או שקטים, גם על רכבים שיעלו על הכביש בחודש ינואר 2018. חלקם מציעים באופן רשמי טרייד אין במחיר מחירון (על רכבים סחירים, סובארו מציעים אפילו 10 אלף ₪ מעל מחיר המחירון כנגד רכישת ה- xv) ואצל חלק מהאחרים צפוי שתוכל לקבל זאת תוך ויתור על מבצע אחר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

השאלה אם מפרסמים מחיר מבצע, למשל ה 3008 מוצעת כעת החל מ- 144,000, הטרייד אין במקרה כזה יהיה פחות אטרקטיבי כי לא יתנו הנחה פעמיים ?

מישהו עשה לאחרונה טרייד אין כחלק מעיסקת רכישת רכב חדש ויכול לספר רשמים על אופן בניית העיסקה ?

עריכה אחרונה על ידי kalda01

נהג ותיק

• תוכן חדש...