Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר'ה סקר!-מהי מכונית החלום שלך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מיאטה ללא ספק,יום יבוא ותהיה לי אחת בחנייה.

עריכה: לפחות אחת*

עריכה אחרונה על ידי airsof

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

את החלום ההגיוני שלי הגשמתי Mini Cooper S 2016 :lol:

לעומת זאת החלומות הלא הגיוניים שלי לא היו מביישים את אוסף המכוניות של ג'יי לנו ופלויד מייות׳ר ביחד :twisted:

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הקונספט כמו RK בד"כ יש לי יעד למכונית מסויימת שתספק את הצרכים.

היה נחמד לי אם הייתה איזה סופר 7 מחכה ל"סופי שבוע". וגם פרארי דינו שתחנה בשביל הכניסה שנשקף מסלון הוילה שאין לי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כיום אצלי סאאב 9-5 דור שני מדגם ARC נדיר שבו מנוע V-6 טורבו בנפח 3000 סמ"ק (בארץ יש פחות מאצבעות כף יד מדגם זה...). שילוב מיוחד של זאב בעור כבש - סאלון ספורט סדאן נוחה ומאובזרת, מהירה כשד, בטיחותית ומאופקת למראה...

רכב החלומות (שלא נראה ריאלי) הינו סאאב 9-5 דור רביעי ואחרון מודל 2011 (לאחר מכן החברה פשטה רגל..) ואם כבר בגרסא הבכירה של מנוע 2.8 ליטר V-6 טורבו.

מצרף צילומי האקסמפלר שלי ושל מושא החלומות הנדיר (אין כלל בארץ - היבואן חדל מלהביא סאאבים מאז 2008...)

IMG_20150221_151441.jpgIMG_20150411_173856.jpgP3140587x.jpgSaab_9-5_2.0_TiD_Vector_(II)_–_Frontansicht,_13._März_2011,_Wuppertal.jpg440px-Saab_9-5_2.0_TiD_Vector_(II)_–_Heckansicht,_13._März_2011,_Wuppertal.jpg9-5 2011 int.JPG

פורסם

בכל מקרה תהיה ידנית

בגזרת הפנטזיות הנגישות

מיאטה

208GTI

אודי a3. חמש דלתות 2 ליטר טורבו ידנית

ג'ולייטה. תלתן או לא תלתן

סידרה אחת עם מנוע לפחות דרגה אחת מעל הדגם הבסיסי

גולף gti

sivic typeR

ברמה מעל אז פורש 911

bmw ממשפחת m. אך לא 5 כי לא אוהב מכוניות גדולות