Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שעתיים וחצי מהחיים שאני דורש בחזרה..

סרט יותר גומי מזה כבר המון זמן שלא ראיתי.

לא ממליץ בכלל.

צר לי לשמוע שיצאת בבאסה. אבל עלילה בצד, לפחות האפקטים והמסביב מצדיקים קולנוע?

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צר לי לשמוע שיצאת בבאסה. אבל עלילה בצד, לפחות האפקטים והמסביב מצדיקים קולנוע?

לדעתי לא..

רוב הסרט נורא אפור. ה״אפקטים״ זה cgi נורא בנאלי לימינו. הסצנות מתפתחות נורא לאט, כלכך לאט שלפעמים בא לך לבעוט בשחקן רק שיעשה משהו, במקום לעמוד ולעשות הבעות פנים מלאות משמעות.. הפס קול שנחשב חדשני כלכך בסרט המקורי, פה פשוט לא קיים..

יש שחקנים טובים ובסיס טוב לסרט, אבל החבילה הסופית מאכזבת

יום טוב גם לך

פורסם

טוב, ראיתי את הסרט החדש.

אין לי משהו להגיד יותר טוב מאשר מה שאמר מארק קרמודי (שיש לו רקע עם ב"ר יותר מלהרבה אחרים).

Spoiler free.

[video=youtube_share;ba8OIbWEHQM]

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דברים שאהבתי:

האווירה, העיצוב, האסתטיקה, האפקטים וסינמטוגרפיה נעשו באופן יוצא מן הכלל וממש נותנים תחושה של עולם עתידני אפל. מהבחינות הללו ההמשך מתעלה על המקור. אהבתי גם כיצד העלילה ממשיכה מהנקודה בה הסתיים הסרט הראשון. ההמשך נעשה באופן מאוד מוצלח ולא מרגיש מאולץ כמו שקורה בדרך כלל.

לא אהבתי:

הפסקול החדש על הפנים. בקטעים מסוימים הוא כל כך צורם שהכנסתי אצבעות לאוזניים. הרבה קטעים יבשים.

לסיכום נהנתי מאוד. הסרט הוא מסוג הסרטים שצריך לצפות בו מספר פעמים בשביל להבין אותו.

הסרט בהחלט לא לכל אחד ולא מעט אנשים יצאו באמצע.

פורסם

סרט שעשוי טוב מבחינה ויזואלית ובניית כל העולם שבו.

מבחינה פילוסופית רעיונית לא מחדש יותר מדי.

הסרט עצמו ארוך, אבל כמעט כל סרט הוליוודי שראיתי בשנים האחרונות התארך מעבר לשעתיים, ללא סיבה.

היו כמה סצנות סתמיות, אבל לא משהו קיצוני.

סך הכל נחמד, לא מהפכני. לא יודע אם בהכרח מחייב צפייה בקולנוע למי שרוצה לחסוך 40 שח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מבחינה פילוסופית רעיונית לא מחדש יותר מדי.

זו הבעיה שלי עם סרטים מהסוג הזה.

קולנוע לא אמור לעורר מחשבה. הוא אמור לעורר רגש!

מי שרוצה לעורר מחשבה או דיון - הפורמט הכתוב הרבה יותר טוב לכך. קולנוע טוב בלייצר תגובה רגשית ויסצראלית בצופה, ולשם כך יש להשתמש בו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני הפוך: אין לי בעיה על סרטים ארוכים: לב אמיץ, עלייתו של האביר האפל, קינג קונג, כל סרטי ההוביט ושר הטבעות (האחרון שבהם באורך מעל ארבע שעות), ועוד - כולם צפונה מסימן השעתיים וחצי, אבל בכולם יש לפחות רגע או שתיים של רגש עז, אז לי זה שווה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קולנוע לא אמור לעורר מחשבה.

אני תוהה אם היה פה עוד פוסט פשטני ושגוי כל כך...

לגבי הסרט - אחלה. הסוף קצת מאכזב, אבל אחלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...