Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האסתטיקה העתידנית האפלה של Blade Runner נתנה השארה להרבה מאוד יוצרים של סרטי מד"ב ומשחקי מחשב. לדוגמא משחקי Deus Ex המעולים, האלמנט החמישי Judge Dredd (איכותי שיצא ב-2012, לא הזבל עם סטלון) ועוד.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלייד ראנר (המקורי) סובל מהייפ מוגזם של במאי מוערך-יתר-על-המידה.

לחובבי הז׳אנר בלבד.

מה שמשעשע הוא שאותו דבר נאמר גם על Interstellar, שאני מאוד אוהב באופן אישי על אף מגרעותיו.

על טעם וריח וגו׳.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בהשוואה למד"ב מודרני והפלופ של Gravity (שהיה פשוט מחורבן, חוץ מבולוק, שהיא מאמי בכל מצב), אינטרסאטלה היה מצויין אם כי גם נופל לקטגוריה של המייגעים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

מייגע זו בהחלט המלה ל-Interstellar. אני מאוד מעריך את כריס נולן, אבל זו בהחלט אחת מהיצירות הפחות-טובות שלו. אבל אני גם לא מת דנקירק.

בלייד ראנר (המקורי) סובל מהייפ מוגזם של במאי מוערך-יתר-על-המידה.

אני לא בטוח. מצד אחד, אי אפשר לקחת מסר רידלי את החזון והשליטה שלו על ההפקה, גם בסרטים הגרועים שלו.

מצד שני, הגם שאני מחבב כמה מסרטיו, יצירת המופת היחידה שלו היא, בעיני, "הנוסע השמיני", וגם במקרה של הסרט הזה ג'יימס קמרון הצליח להשתוות לו עם סרט ההמשך.

קחו את גלדיאטור לדוגמה: כמה שסר רידלי מנסה, הוא פשוט לא מצליח להשתוות ל"לב אמיץ" של מל גיבסון, למרות שזה היה הסרט השני שגיבסון ביים בחייו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני אישית אהבתי מאוד את האסתטיקה והאווירה. מבחינת עלילה הסרט פיהוק אחד גדול. בגלל זה אני חושש ללכת לראות את הסרט חדש. מצד אחד אומרים שהאפקטים והעיצוב מדהימים לכן חובה לראות את הסרט על מסך גדול, אבל אני חושש שהסרט יהיה שעמום כמו הראשון. הביקורות מאוד משבחות, אבל תחושת בטן שלי אומרת שהן נכתבו על ידי מעריצים שרופים של הסרט הראשון.

פורסם

נראה לי שיש הרבה סרטים שגם לא שורדים את מבחן הזמן, מבחינת הנאה של צופה ממוצע בימינו.

כשראיתי הסנדק (הראשון והשני) כמעט נרדמתי באמצע מרוב שעמום.

מצד שני, אני נורא אוהב את "הניצוץ" של קובריק, אבל לא נראה לי שהוא ירגיש אינטנסיבי כל כך לצופה שיראה אותו היום לראשונה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סרט ההמשך מצליח לשמר באופן מרשים את האוירה והסגנון, ואפילו הקפידו להמשיך את המציאות שהוצגה בסרט הראשון כאילו מדובר בקו זמן אחר משלנו. זה מתבטא בפרטים הקטנים, למשל שרואים פה ושם לוגואים של חברות שהיו קיימות ב-1982 (וכאילו קיימות ב-2019 בסרט הראשון) אבל לא קיימות יותר ב-2017. בהחלט מרשים ולא מבייש את המקור.

מצד השני, כמו המקור גם סרט ההמשך ארוך הרבה יותר ממה שצריך ובהחלט היה אפשר להשאיר על שולחן העריכה לפחות חצי שעה של קטעי מעבר בהם לא קורה יותר מדי.

בסופו של יום נהניתי מהסרט. זכרתי חסד נעורים לסרט הראשון (לא ברור למה) וזכיתי לקבל מנה גדושה מאותו התבשיל, כך שבהחלט אין מה להתלונן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני כמעט לא הולך יותר לקולנוע. חבר גרר אותי לראות את הסרט הזה אבל אני לא מתחרט.

אז כנראה כן, שווה צפיה בקולנוע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם יש סרטים ששווים קולנוע אלו הסרטים שמציגים מציאות גדולה מהחיים. בשביל לראות דרמה תקופתית או מותחן פסיכולוגי, טלוויזיה זה מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא רוצה ספוילרים. רוצה רק לדעת אם משעמם או לא.

שעתיים וחצי מהחיים שאני דורש בחזרה..

סרט יותר גומי מזה כבר המון זמן שלא ראיתי.

לא ממליץ בכלל.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...