Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קנה מחירון לוי יצחק/תרשם לאתר ותראה מה בדיוק המחירון, ותשחק משם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל לצאת מדי פעם עם מישהי או חברים, לא צריך להחזיק רכב. יש כיום שירותי קאר טו גו למיניהם שאתה יכול לקחת רכב לכמה שעות וזה בטוח יצא לך יותר זול מאשר להחזיק אחד כזה בבעלות פרטית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כל הכבוד על החשיבה הרציונלית.

הפוקוס רכב נהדר אבל מדובר בפורד פוקוס עם מנוע 2.0 בסה"כ.

תמיד תוכל להשיג אחת כזו שוב.

ותודה לסבתא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תשמע, את האמת שהיה לי מאוד קשה למצוא את הרכב, כ4 חודשי חיפושים עד למציאת האקסמפלר.

הייתי רוצה פוקוס דור 3 טיטניום 2 ליטר אבל מפחד מהתיבה.

פורסם

אין שום דבר מעניין בפוקוס דור 3 עם 2 ליטר. לצורך העניין, אני מכיר היטב את הטרנד 2 ליטר, לא נראה לי שיש הבדל בינה לבין הטיטניום חוץ מהאבזור. מאיצה קצת פחות לאט מה-1.6 אבל שום כלום חוץ מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

א. למה אתה מחפש משפחתית? יש חתונה וילדים בתכנון?[emoji16]

ב. פוקוס דור 3 די צפופה, אם אתה קצת גדול זו עלולה להיות בעיה

ג. והכי עצוב, שיחסית למה שנמכר כאן, זה נחשב רכב מעניין. האלטרנטיבה היא כנראה ג'ולייטה, אבל היא יקרה משמעותית (לפחות לרכישה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מה זה מכונית מעניינת לדעתך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא כל כך ברור את מי אתה שואל, אבל בוא נתחיל באלימינציה - לא קורולה.

כל אחד ומה שעושה לו את זה, כנראה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

או קיי (למרות שמנוע של קורולה מורכב גם בלוטוס אליס).

מה עם לנסר? סוזוקי קרוסאובר? ניסן סנטרה? הונדה סיויק? מזדה 3? יונדאי אלנטרה? קיה פורטה? גולף/ג׳טה/אוקטביה/לאון? סיטרואן C4? שברולט קרוז? פז׳ו 308?

מה ההגדרה שלך למעניין?

• תוכן חדש...