Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגדרה האישית שלי היא שלא תתבאס כל פעם שאתה נכנס לרכב. זה יכול להיות בגלל כח, התנהגות, נוחות או אבזור, לא ממש משנה. ויש איזשהוא עניין סובייקטיבי לגמרי וממש לא מדיד שקשה לי להסביר, ונובע בעיקר מעיצוב. האינטריור של ה-308 הנוכחית למשל יותר עושה לי את זה מהלאון או ה-c4, ובטח מהקורולה, למרות שהיא לאו דוקא טובה יותר מהן באספקטים מדידים.

בקיצור: שלא תרגיש שזו מכונה שלוקחת אותך מ-א ל-ב בלבד. בכל רכב אתה מתפשר על משהו, העיקר שאתה נהנה מדברים אחרים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא בלאון, גם הקודמת וגם הנוכחית הרגשתי תחושה קודרת. בקודמת היה לא נוח, בנוכחית יש פלסטיקה אפורה כמו בסופר לנסר משנות ה90.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
איזה משפחתית כן מעניינת לדעתך?

למה משפחתית? אין לך 2-3 ילדים.

כל דבר בעל 4 גלגלים ויחס מומנט/משקל משמח, אולי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
א. למה אתה מחפש משפחתית? יש חתונה וילדים בתכנון?[emoji16]

ב. פוקוס דור 3 די צפופה, אם אתה קצת גדול זו עלולה להיות בעיה

ג. והכי עצוב, שיחסית למה שנמכר כאן, זה נחשב רכב מעניין. האלטרנטיבה היא כנראה ג'ולייטה, אבל היא יקרה משמעותית (לפחות לרכישה).

כי לצערי רק בקטגוריה הזאת בארץ מתחילות מכוניות אמיתיים. על מיני כמובן אין מה לדבר,

אבל אני לא מכיר סופר מיני שיש בה כסטנדרט גם הרבה כוח, גם אבזור שופע, גם יופי, גם אמינות וגם מחיר טוב.

הסופר מיני היחידות שמעניינות הן האיביזה קופרה והפולו GTI - הן יקרות משמעותית מפוקוס 2 ליטר הצ'בק שתיתן את אותו דבר.

הפוקוס דור 2 הייתה לי מעולה.

למה משפחתית? אין לך 2-3 ילדים.

כל דבר בעל 4 גלגלים ויחס מומנט/משקל משמח, אולי?

זה לא רק כוח, זה גם ההרגשה. אני אוהב הרבה אבזור, אני אוהב רכב יפה, ומעדיף רכב לא צפוף.

משפחתית הצ'בק זאת הקטוגריה המעודפת עליי.

כמה אתה רוצה עליה?

קניתי אותה ב-30K מכרתי ב-24K אחרי צמיגים חדשים, אלטרנטור חדש , מצבר חדש וטסט ל-8 חודשים.

---------

אגב, רכב שחלמתי עליו הרבה זמן - מונדאו טיטניום הצ'בק, מתחיל להראות את אותותיו כפורד - ומתחיל להסחר במחירי זנות.

ראיתי גם מתחת ל-40 אלף שקל לשנת 2012 למכוניות במצב טוב.

מה דעתכם?

פורסם

רעיון טוב, המונדאו.

גם תקבל את ה"הרבה אוטו" שאתה רוצה (לגיטימי)

וגם אקובוסט ייכנס לך לתקציב, עם כל הכיף שנובע מ-240 כ"ס ומומנט בריא. לא שהטרנד עגלה, כן? 203...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רעיון ממש גרוע, המונדאו. רכב ענק, עם טיפולים יקרים. לרווק זה פשוט טירוף.

נימרוד, אתה נשמע לי טיפוס של גולף, או A3 אם הגולף לא מספיקה.

אני מסכים איתך

פורסם
אגב, רכב שחלמתי עליו הרבה זמן - מונדאו טיטניום הצ'בק, מתחיל להראות את אותותיו כפורד - ומתחיל להסחר במחירי זנות.

כנראה שזאת הסיבה שזה מתחיל להימכר במחירי זנות.

טוב, נו, כל אוטו הופך לפורד מתישהו, גם פורד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רעיון ממש גרוע, המונדאו. רכב ענק, עם טיפולים יקרים. לרווק זה פשוט טירוף.

נימרוד, אתה נשמע לי טיפוס של גולף, או A3 אם הגולף לא מספיקה.

לפני שנתיים קניתי את המונדאו המשפחתית, שנת 2011 חודש עליה נובמבר, במחיר של 46 אלף מאלבר.

דווקא הטיפולים שלו היו סטנדרטים ביותר במחירם. הדבר היחיד שכואב בו זה הירידת ערך המטורפת - לפי יד 2 הוא לא שווה מעל 20 אלף וגם זה אני בטוח לא אקבל עליו. (160K קילומטר)

גולף זה רכב שמאוד הייתי רוצה גם אבל מאוד מפחידה אותי (TSI + DSG), וזה רכב יקר במחירון שלו.

כנראה שזאת הסיבה שזה מתחיל להימכר במחירי זנות.

טוב, נו, כל אוטו הופך לפורד מתישהו, גם פורד.

בפורד זה קיצוני. רכב שעלה לפני 6 שנים 180 אלף נסחר היום באיזור ה-20 אלף ומטה.

הטויוטה יאריס המסכנה הבת 11 של סבתא שלי שווה כמעט פי 1.5 מהפורד מונדאו 2012 כמעט.

פורסם

אז TSI+DSG מפחיד אותך, אבל אקובוסט ופאוורשיט לא מפחידים אותך?

פורסם

מה החיסרון ברכב גדול שהופך אותו לכזה טירוף?

אם אין בעיות חניה והצריכת דלק היא לא פקטור משמעותי גם אני הייתי נמנע מרכבים קטנים.

פשוט כי אני לא מתחבר,לא אם זו אלטו או 208gti.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מה החיסרון ברכב גדול שהופך אותו לכזה טירוף?

אם אין בעיות חניה והצריכת דלק היא לא פקטור משמעותי גם אני הייתי נמנע מרכבים קטנים.

פשוט כי אני לא מתחבר,לא אם זו אלטו או 208gti.

מעבר לבעיות חניה וצריכת דלק, שהן כמעט תמיד משמעותיות ברמה כזו או אחרת, רכב גדול פחות נח להתנהלות עירונית יומיומית. אם אתה נוסע כל יום רק על כביש 6 עם עוד 3 נוסעים זו כנראה אחלה אופציה, אבל אם אתה רווק תל אביבי, אני אישית לא רואה יתרון עצום למונדיאו על, נניח, גולף או ג'ולייטה.

אני מסכים איתך

פורסם

לדעתי גולף עם מנוע 1.2 או 1.4 (לא ה-160), תהיה סבירה אם טופלה נכון. גם במונדיאו יש סיכוי לא קטן להוצאות משמעותיות, וגם התחזוקה השוטפת היא קצת מעבר לשמן+פילטר פעם בשנה. אבל אני ממש לא מומחה וואג גדול.

לגבי מחיר קניה, זה נכון, אבל גם תלוי משמעותית במחיר המכירה. זו לא נקודה חזקה של פורד בכלל, ומונדיאו בפרט.

לא שהמונדיאו היא לא מוצלחת, היא פשוט קצת גדולה מדי לדעתי לצרכים הספציפיים שלך, ואז יוצא שבעיר אתה קצת כמו פיל בחנות חרסינה, ובשביל פעם בחודש נסיעה בין עירונית אמיתית, אפשר לגמרי להסתפק בגולף או ג'ולייטה.

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...