Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויית שירות מעולם אחר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת היסטוריה...

בהמשך לפוסט שפירסמתי בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?639134-%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7-2016-%D7%A9%D7%A2%D7%9E%D7%93%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%9D

ניגשתי למוסך מאיר בראשון, ביקשתי לדבר עם מנהל השירות, המתנתי כ-3 דקות ובחור לבבי בשם יואב, יצא לפגוש אותי והכניס אותי למשרדו, הסברתי את השתלשלות הדברים, הראתי את החוות דעת מהפנצ'ריה, ציינתי שהרכב משרת ילד נכה, כך שאני מבקש לא להריץ אותי למוסך סתם, אלא אם אפשר להכין את הרקע מראש.(הגעתי ללא הרכב) יואב אמר שיבדוק ויתקשר אלי.

לרוב תשובות כאלה נגמרות בהבטחה וזהו, לך חפש אותם.... למרבית הפלא לאחר כמה שעות חזר אליי ואמר שמחכים לי 4 צמיגים חדשים (התנצלו שזה מישלין ולא קונטיננטל כמו שלי), קבעתי להיום בבוקר, לאחר שעה של המתנה ביקשו שאצטרף לנסיעת מבחן לאחר שבדקו את הצמיגים ולא מצאו בעיה. לאחר נסיעה קצרה הבהרתי את הבעיה של הרעידות, שלמרבית הפלא גם התקבלה. כשחזרנו, ביקשו שאמתין יממה עד שידברו עם השירות הראשי לאישור להחליף הצמיגים. להגיד את האמת גם הפעם יצאתי בלי הרבה ציפיות, לא הספקתי להתרחק מהמוסך וביקשו שאחזור. לאחר עוד שעה יצאתי עם 4 צמיגים חדשים. עשיתי נסיעה של כמה עשרות ק"מ והרכב נוסע כמו על חמאה...

רוצה להדגיש שכל העניין התנהל תוך כדי הסבר ונועם שלא ניתקלתי הרבה בארץ, כל הזמן עדכנו אותי (יש מסך כמו בחדר ניתוח)תוך כדי שישבתי בחדר המתנה נקי ומסודר, גם אם לא היו מחליפים לי את הצמיגים הייתי יוצא עם הרגשה נהדרת.

כמו שאמרתי חווית שירות מעולם אחר, מקווה שגם בפעמים הבאות יהיה כך!!!

פורסם
שאפו, יפה שנתת פידבק.

הרכב לא נקנה מהיבואן ובכל זאת קבל שירות V.I.P.

כך החברה רכשה עוד לקוח (בסופו של דבר הייבוא הוא של אותו היבואן) היום האמינות של הרכבים היא די דומה, מה שקובע זה השירות

פורסם

אמנם לא רכב, אבל חווית שירות:

יש לי בבית מספר ברזי "מדגל" אחד מהם החל לדלוף. התקשרתי אתמול אחה"צ לשירות הלקוחות, והתבקשתי לשלוח את תעודת המשלוח על מנת לקבל את השירות במסגרת האחריות. לא הספקתי להגיע הביתה - התקשר אלי הטכנאי. סיברתי לו את הסיפור, תשובתו היתה - שלח לי את התעודה בואטסאפ.

הבוקר ב-9:30 הברז היה מתוקן.

במהלך השנים נתקלתי בלא מעט חברות שנתנו שירות מצויין. וגם כאלה שחווית השירות שלהן גרמה לי לא לרכוש יותר ממוצריהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאפו, יפה שנתת פידבק.

הרכב לא נקנה מהיבואן ובכל זאת קבל שירות V.I.P.

היבואן נתן שירות טוב, ללא ספק ראוי לציון.

אבל מצטער, הרכב ועוד איך! נקנה מהיבואן(גם אם אופרייט קנו אותו מהיבואן) - ולכן היבואן מחוייב ללקוח בדיוק כמו לקוח שקנה את הרכב מסוכנות(כי בסך הכל מדובר על רכב שנקנה ועבר את אותה הדרך - ולא, המסגרת של הלוחית רישוי עם הסמל של אופרייט לא מנתקת את האחריות יצרן שהיבואן מחוייב לה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
היבואן נתן שירות טוב, ללא ספק ראוי לציון.

אבל מצטער, הרכב ועוד איך! נקנה מהיבואן(גם אם אופרייט קנו אותו מהיבואן) - ולכן היבואן מחוייב ללקוח בדיוק כמו לקוח שקנה את הרכב מסוכנות(כי בסך הכל מדובר על רכב שנקנה ועבר את אותה הדרך - ולא, המסגרת של הלוחית רישוי עם הסמל של אופרייט לא מנתקת את האחריות יצרן שהיבואן מחוייב לה).

לך לסוכנות כלשהיא של קיה ותנסה לקבל שירות/מידע על קיה סיד סטיישן, ברוב הסוכנויות לא תמצא את הרכב והיכן שכן יסתכלו עליך כלקוח ליסינג שבא לברר ולא לקנות. וזה למרות שהקניה מאותו יבואן בכל דרך שהיא.

כאן במקרה זה הלקוח קבל שירות מעולה כשייתכן שזה קשור לחברת הליסינג שהרכב היה מאוחסן ברשותה לא מעט.

פורסם

אתה מסתכל על 2 דברים שונים, שתבוא לקבל שירות אחרי קניה אתה תקבל יחס לא שונה בין קונה 0 קילומטר לקונה רגיל(ולו רק בגלל שלמוסך לא בהכרח אפילו ידע מאיפה רכשת את הרכב, וזה לא עניינו).

כשאתה בא להתעניין ברכב בסוכנות בתור "רוכש 0 קילומטר או ליסינג" הסוכן מכירות שעומד מולך לא יקבל עמלה על המכירה שלך, והוא שמה בעיקר כדי למכור את הרכבים - באם הוא יסכים לזרום איתך ולעזור לך בבחירת הרכב - מצויין. אבל זה לא חובתו, הוא צריך "להרוויח את לחמו".

זה ש"לחמו" זה מדד המכירות שלו ולא בהכרח שירות לרוכש הפוטנציאלי - זה בעיה אחרת(שאולי קיימת אצל היבואנים או חברות הליסינג - באם ימציאו מדד לתגמל סוכן על רכב שנרשם בליסינג בנוסף למכירה בסוכנות מה טוב).

קרסו לדוגמא שעובדת מאוד חזק עם הציי ליסינג בחברה שלי הקצין רכב שלח את העובדים לסוכנות ספציפית(פתח תקווה אם אני זוכר נכון) ושמה הם יכולים להזמין מראש נסיעת מבחן בתור "לקוחות ליסינג" ללא התחייבות.

חבר שהתעניין בלקחת סוזוקי בלנו בליסינג תפעולי גם כן התחבט, התקשר למוקד של סוזוקי ואמרו לו "אין כל בעיה, נקבע לך נסיעת מבחן בידיעה! שאתה לא מתכנן לרכוש את הרכב דרך הסוכנות אלא לקחת בליסינג - הכל בסדר".

לדעתי אולי אם תנסה לפנות ישירות לשירות הלקוחות להזמין נסיעה ולא דרך הסוכנות ייתכן ואפילו תוכל להשיג נסיעת מבחן על הרכב ללא בעיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לך לסוכנות כלשהיא של קיה ותנסה לקבל שירות/מידע על קיה סיד סטיישן, ברוב הסוכנויות לא תמצא את הרכב והיכן שכן יסתכלו עליך כלקוח ליסינג שבא לברר ולא לקנות. וזה למרות שהקניה מאותו יבואן בכל דרך שהיא.

כאן במקרה זה הלקוח קבל שירות מעולה כשייתכן שזה קשור לחברת הליסינג שהרכב היה מאוחסן ברשותה לא מעט.

ב2014 שקלתי קיה סיד סטיישן בליסינג.

הפרצוף החמוץ של הסוכנים בתלפיות ירושלים כששמעו שזה ליסינג הבריח אותי מיידית לקורולה

פורסם

יופי, שמח לשמוע!

רק לא הבנתי למה לפתוח שרשור חדש באותו הנושא.

הגיוני שממאיר תקבל מישלין ולא קונטיננטל, הרי מישלין והונדה בסוף קשורים לקוגול ומאיר, ושניהם ליענקלה שחר.

פורסם
אמנם לא רכב, אבל חווית שירות:

יש לי בבית מספר ברזי "מדגל" אחד מהם החל לדלוף. התקשרתי אתמול אחה"צ לשירות הלקוחות, והתבקשתי לשלוח את תעודת המשלוח על מנת לקבל את השירות במסגרת האחריות. לא הספקתי להגיע הביתה - התקשר אלי הטכנאי. סיברתי לו את הסיפור, תשובתו היתה - שלח לי את התעודה בואטסאפ.

הבוקר ב-9:30 הברז היה מתוקן.

במהלך השנים נתקלתי בלא מעט חברות שנתנו שירות מצויין. וגם כאלה שחווית השירות שלהן גרמה לי לא לרכוש יותר ממוצריהן.

+1 - התקשרתי למדגל אחרי 4 שנים כי הברז התחיל לנזול, נסדק לי טבעת פלסטיק בתחתית, הייתי בטוח שאצטרך לצעוק.

לאחר כמה דקות חזר אלי טכנאי ששאל כמה שאלות, למחרת ב 7:30 !!! היה אצלי, היה בהלם שככה הרכיבו את זה.

בקיצור, בהתקנה אצלי לא היה צריך את הטבעת, זרק אותה, סגר הכל והלך, אפילו לא הייתי צריך את התעודת אחריות.

פורסם

יום אסל - יום בסל.

את אבא שלי טרטרו שם לא מעט אחרי תיקון תאונה.

היחס היה בסדר גמור וגם התנאים במקום, מהמקצועיות פחות התרשמתי (לא של המכונאים אלא של הארגון - הגעתי לשם פעמיים לחינם).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...