Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 2018 הערכת מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי את הביקורות על הפולו החדשה ביוטיוב וממש התלהבתי.

יש לכם רעיון אולי מה יהיה רמות המחיר של הפולו? אני בעיקרון מעוניין במנוע 1.5 טורבו החדש, שהבנתי במשווק באיביזה כרגע אבל רק בידני.

בכל מקרה האיביזה ראיתי עולה 133 אלף! שזה מחיר הזוי לדעתי.. שעוד 4000 שקל, ויש לך לאון FR חדשה גדולה ומרווחת.

האם נראה לכם שהמחירים של הפולו יכולים להצפין גם למעל 140 אלף? שזה כבר בתחום של הגולף המאובזרת יותר.

פורסם

הפולו לדעתי תתחיל מ-100 אלף לגרסת ה-95 כ"ס האוטומטית - היא תמיד מתומחרת מעל הפאביה והאיביזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני מחכה כבר תקופה לראות איך תתומחר הפולו החדשה, ובהתחלה קיוויתי שהגרסה הבכירה תתומחר עד סביב ה-130K, כי הרי לא סביר שהיא תתומחר כמעט כמו הגולף הבכירה שעולה 145K, נכון? אבל אז ראיתי שצ'מפיון שמו על האיביזה עם המנוע 1.5L ותיבה ידנית תג מחיר של 132K. רכב עם אותו המנוע ותיבה דו-מצמדית מן הסתם יעלה יותר, וזה עוד לפני הפרמיה על המותג.

אז כן, כמו פות"ש אני כרגע חושש שמחיר הפולו הבכירה יגיע לאיזור ה-140K או יותר. זה לא יפסול אותה מבחינתי, אבל זה כן אולי יגרום לי לחכות יותר לפני שאני אחליף את הגולף.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

אפשר לסמוך על צ׳מפיון,

הם יתמחרו את הפולו במחיר 130k פחות או יותר אבל עירומה

ככה שהאיביזה עדיין תהיה ״אטרקטיבית״ בגלל האבזור.

פורסם

פולו ב 140 א' ש"ח???? פולו?????

ובאמת יש מישהו שקונה אותה במחיר הזה?

טוב לפחות תהנו באחריות מורחבת על הרכב (או שלא)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אפשר לסמוך על צ׳מפיון,

הם יתמחרו את הפולו במחיר 130k פחות או יותר אבל עירומה

ככה שהאיביזה עדיין תהיה ״אטרקטיבית״ בגלל האבזור.

אין לי כוונה לקנות אותו בלי מצלמת רוורס וחיישנים, אז המחיר של 130K בלעדיהם לא באמת רלוונטי מבחינתי.

פולו ב 140 א' ש"ח???? פולו?????

ובאמת יש מישהו שקונה אותה במחיר הזה?

טוב לפחות תהנו באחריות מורחבת על הרכב (או שלא)

היי, אם תוכל להצביע לי על סופרמיני מרווחת עם מנוע טורבו בנזין 4 בוכנות, תיבה פלנטרית או דו-מצמדית, בקרת אקלים, ו-Full Link בלי מובילאיי שעולה פחות, אני אשמח.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
כל האבזור הזה + סיטרואין.. נראה לי שיש כמה בעלי מקצוע שמתחרמנים מלקרוא את המפרט של הרכב.

אח שלי, אתה בשרשור על פולו...

יחסית לתוצרת המדוברת, סיטרואן מציגה אמינות של סובארו לאונה ובשביל לחרמן את בעלי המקצוע הרלוונטיים של VAG מספיק גיר ומנוע.

פורסם

אני כמובן לא אגרר לויכוח הסרק על אמינות וכד' אבל אני בטוח שאם נבדוק מעל דפי הפורום את כמות התלונות לתקלות (אני לא מדבר על שירות שהוא מתחת לכל ביקורת גם מניסיון שלי) ברכבי פולסוואגן נמצא שהם יותר מכפולות מאשר סיטרואן פיגו'

ואני באמת עדיין לא מאמין מאיפה החוצפה או ההעזה לדרוש 140 א' שקל על מכונית מיני

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

בפירוש ראיתי שיש בc3 אנדרואיד אוטו, הבעיה שאי אפשר להבטיח שזה יעבוד ברמת המפרט כי זה לא נתמך בארץ.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא מאמין שאני סניגור של VAG אבל אי אפשר להשוות בין הרכבים,

הוא דיבר על רכב מאובזר

מנוע טורבו 1.5

רכב מרווח מאוד

ה-C3 של סיטרואן היא לא כזאת.

• תוכן חדש...