Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הזמנתי לפני שבוע וחצי בערך מערכת דאבל דין אנדוריד תואם מקור לאופל אינסיגניה.

המערכת עלתה 380 דולר ומשלוח חינם.

צפיתי לקבל תשלום על מכס אבל אני מעולם לא התעסקתי מולם בהכנסת מוצר ארצה.

כרגע, לפי מספר המעקב, רשום שהחיבלה הגיעה ארצה ביום שישי ה 1/9 (אתמול) ורשום שהיא נמצאת במצב

"requires commercial invoice" - מישהו יכול לשפוך אור על הדבר הזה? מה ידרשו ממני ואיזה קבלה בדיוק אני צריך להכין?

אני צריך לבקש משהו מהמוכר?

יום שני הקרוב אני טס לחו"ל, אם אני לא אהיה כאן להתעסק בזה למשך שבוע זה ייצור בעיות או עלויות נוספות?

כל פיסת מידע תעזור! תודה מראש :)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מהי חברת השילוח שאיתה הגיע הפריט לארץ? פנה אליהם בציון מספר המעקב. הם צריכים את הקבלה של המוצר מהספק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...