Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ETORO- השקעות, מישהו שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקונספט נורא מוצא חן בעייני, וזאת בעצם הבעיה, נראה TOO GOOD.

אחי השקיע שם כספים קטנים בהתחלה (עשה COPY אחרי כמה משקיעים) ועכשיו יש לו שם 1000$ בערך.

הראה לי שבהתחלה השקיע 300$ ותוך חודש או משהו כזה הרוויח 100$ (בגלל העליה של הביטקוין).

עוד השקעה אחרת של 400$ שעליה הרוויח 100$ בחודשיים.

הוא רוצה להשקיע שם הרבה כסף (מדבר על כמה עשרות אלפי דולרים), אפילו לקחת הלוואה ממכרים כדי להימנע מהריבית.

ואני? אני חושש שהוא יפסיד שם את כל הכסף שלו.

אז לשאלה בתאכלס, מישהו מכיר את החברה? אולי במקרה משקיע שם הרבה זמן ויכול לשתף?

They are trying to ban me...

פורסם

פורקס ואופציות בינריות זה לשחק באש. אין מצב שאחיך יצא מורווח בטווח הארוך על פורקס. אחיך יכול לתת לי את הכסף במקום אני אשמח לקחת ממנו אותו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מילא לזרוק את הכסף שלו עצמו, אבל לקחת הלוואה ממכרים כדי "להשקיע" בדבר כזה?

נראה לי שעדיף שאחיך ייתן את הכסף שלו למישהו שאשכרה יש לו שכל בקודקוד, יוכל לעשות בו שימוש יותר טוב.

פורסם
אני ממליץ שתקראו את המאמר הזה http://www.timesofisrael.com/the-wolves-of-tel-aviv-israels-vast-amoral-binary-options-scam-exposed/ לפני שאתם ממשיכים להפקיד עוד שקל אחד.

אני אשמח אם אתבדה ומישהו יסתור את דברי.

פה מדובר על אופציות בינאריות, זה לא אותו דבר.

הרעיון של התוכנה הזאת זה שאתה כביכול לא צריך לדעת לסחור, אתה פשוט עוקב אחרי אנשים מסויימים ו"מעתיק" את כל הפעולות שלהם.

ובניגוד לאופציות בינאריות אתה באמת קונה מניות של חברות אמיתיות.

אבל קראתי על זה קצת והבנתי שהקנייה והמכירה לא מתבצעות בזמן אמת או משהו כזה, אני לא ממש מבין בזה (ולכן אף פעם לא השקעתי כסף בדברים האלו).

יש איזה רגולטור על התוכנה אז יש "השגחה", אבל זה לא באמת מרגיע אותי.

מה שהכי מחשיד אותי זה התשואות הגדולות האלו בזמן כל כך קצר.

הכסף נמצא בחשבון של התוכנה, מדובר כרגע רק על כסף שלו.

פורסם

המאמר על האופציות הבינאריות נכון, אבל לא קשור לפעילות של E-TORO. בעצם, המודל של החברה הזו הוא לאפשר לאנשים לסחור דרכה ואפשרות לשתף את הטריידים- כך אפשר להשיג track record ולעקוב אחרי פעילות של סוחרים עם היסטוריה טובה. ההכנסות של החברה באות מעמלות המסחר- כך שלדעתי, אין פה תרמית.

מה שכן, מסחר לטווח קצר (כן גם חודשיים זה קצר) הוא פעילות מסוכנת מאוד מבחינת הסיכוי והפוטנציאל להפסד, במיוחד שלא יודעים מה באמת עושים אלא עוקבים אחרי אנשים שלכאורה מבינים. זה שאחיך "נפל" על תקופה שכל השוק עלה לא אומר שהטריידים העתידיים ימשיכו להיות מוצלחים. בקיצור, לסכן חלק לא גדול מהכסף שלו- אפשר אם הוא מתייחס לזה נכון ומבין שהוא יכול להפסיד. לקחת הלוואות מקרובי משפחה/בנקים/שוק שחור לטובת הפעילות הזאת זה טעות איומה.

פורסם

זה מה שאני אומר, הוא מסתנוור מהרווחים הקלים והמהירים וחושב שזה ימשיך ככה כל הזמן.

הלוואי והייתי יכול לשכנע אותו לא להשקיע.

פורסם

1. חוזר על מה שנכתב כאן בין השורות - כל עוד הכסף ההשקעה והרווח לא בחשבון בנק שלו, הוא לא הרוויח כלום.

2. זירה פנימית - זה סימן ראשון לעשות פרסה.

3. הקונספט של לעשות מה שאחרים עושים - במקרה הזה הוא התאבדות, אם משקיע כלשהו יודע שאת הפעולתיו מחכים משקיעים אחרים - אז הוא יכול לנצל את זה לרעתם\ טובתו.

4. אם אתה לא מבין איך הדברים עובדים - כנראה שיש סיבה לכך וזאת סיבה מעולה לעשות פרסה.

פורסם

3. הקונספט של לעשות מה שאחרים עושים - במקרה הזה הוא התאבדות, אם משקיע כלשהו יודע שאת הפעולתיו מחכים משקיעים אחרים - אז הוא יכול לנצל את זה לרעתם\ טובתו.

איך בדיוק? כשהוא קונה\מוכר החשבונות של המעתיקים קונים ומוכרים באותו זמן בדיוק. לא אחרי, אלא באותו זמן בדיוק, כאילו זה חשבון אחד. איך לדעתך הוא יכול לקנות מהם בזול או למכור להם ביוקר?

פורסם

2 חשבונות - אחד ציבורי וידוע שעוקבים אחריו, השני חסוי, בראשון הוא קונה/מוכר בכמויות קטנות וכל פעולה שלו משוכפלת פי 10-20. בחשבון שני הוא עושה ההפך וכמויות גדולות פי 10-20. אסטרגיה כזו או אחרת.

כמובן יש עוד אפשרויות שהוא מושתל של החברה ופועל לטובתה.

פורסם

מצטער אבל ההסבר לא מספק. תן דוגמא קונקרטית בבקשה לטיעון שלך.

אתה טוען שהוא יכול להזיז מחיר של מניות במסחר בזירה פנימית?

פורסם
איך בדיוק? כשהוא קונה\מוכר החשבונות של המעתיקים קונים ומוכרים באותו זמן בדיוק. לא אחרי, אלא באותו זמן בדיוק, כאילו זה חשבון אחד. איך לדעתך הוא יכול לקנות מהם בזול או למכור להם ביוקר?

אתה בטוח? כשבדקתי על החברה הזאת עלה איפשהו שהפעולות של המעתיקים לא מתבצעות בזמן אמת ממש.

• תוכן חדש...