Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי אטראז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה להחליף את הרכב שלי (יונדאי I30CW 2011) ראיתי לפי המחירונים שמיצובישי אטראז די זולה במחירון שלה לשנים 2014-2015 איך הרכב? אמין? כדי לשדרג ולא להוסיף הרבה כסף (עד 10000שח) תודה

פורסם

בקצרה - לא בטוח שמדובר בשדרוג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למעט צריכת דלק אתה לא תשתדרג.

המיצובישי חלשה יותר, רועשת יותר ובעלת התנהגות כביש פחות טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל עדיין 3-4 שנים קדימה עם תוספת קטנה אני לא נוסע הרבה בכלל - האם יש עוד אפשרות קידום במחיר הזה תודה

פורסם

בסופו של יום אנחנו מדברים על תמורה לכסף - להתקדם כמה שנים תוכל, לא ברור מה זה יתן לך. ממליץ שקודם תעשה נסיעת מבחן באטראז' - ותחזור עם תובנות. זאת מעבר לעובדה שאני בספק רב שההחלפה תעלה רק 10000 ש"ח גם אם זה ההפרש במחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היום אתה נוהג ברכב משפחתי מלא - הI30 סטיישן,

בתמורה במקום אתה לקוח רכב מיני מגודל(על גבול הסופרמיני האמנם אבל עדיין 2 קטגוריות למטה מהI30) עם תא מטעון שהוסיפו לו מאחורה(בסופו של יום האטראז' זה ספייסטאר עם תא מטען) - ברור שתוכל לעלות בשנתון כי אתה יורד כמה קטגוריות למטה.

האם זה שווה? כנראה שלא, אם אתה לא צריך רכב גדול כמו הI30 סטיישן עדיף לך לחפש סופרמיני מודרנית(איביזה,208,קליאו גאז' וכו') - אם אתה צריך רכב משפחתי עדיף לך להישאר בקטגוריה של המשפחתיות - נשמע שאתה לא באמת צריך את השינוי, במקרה הזה עדיף לך להישאר עם הרכב שלך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זה לא שדרוג בשום פרמטר למעט השנתון וצריכת דלק.

האטראז' צפופה יותר, חלשה יותר, תא הנוסעים פשוט יותר, תא המטען פחות פרקטי, היא לא נבחנה במבחני ריסוק.

בקיצור, לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...