Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה על רכב למשפחה - דגש על בטיחות. תקציב עד 125 אלף.

במושב האחורי נמצאים שני כסאות בטיחות. הייתי רוצה שיהיה אפשר לשבת ביניהם בנוחות יחסית. בנוסף - מחפש תא מטען בגודל יפה, שאפשר להכניס אליו לפחות עגלה ותיק גדול.

בשביל פרספקטיבה - כרגע אנחנו נוהגים בדיהטסו סיריון. למי שיושב בין שני כסאות הבטיחות מאוד מאוד צפוף. כשמכניסים את העגלה לבגאז׳ אין מקום לשום דבר אחר (וגם אותה לא טרויאלי להכניס).

עד כה העדפתי באופן כללי להימנע מרכבים גדולים, אבל הסיריון באמת צפופה לנו מדי ואני מניח שקיים גם יתרון בטיחותי לרכבים גדולים יותר... הבטיחות מבחינתי מעל הכל.

אופציות שחשבתי עליהן בינתיים:

- קיה סיד סטישן (SW) - תא מטען ענק, דירוג בטיחות טוב, מקבלת הרבה מחמאות

- קיה ספורטאז׳ - בעיקר מתוך מחשבה שרכב מסוג כזה ישדרג משמעותית את בטיחות הנסיעה

- סוזוקי קרוסאובר - מסיבות דומות לספורטאז׳

- הונדה סיויק טורר

- יונדאי i30

מה עדיף לדעתכם מהאופציות האלה? איזה נוספות כדאי לשקול?

תודה!

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקרוסאובר החדש ייכנס בדיוק לתקציב ומגיע עם מנוע טורבו חזק. הוא מרווח ובעל תא מטען גדול. הייתי הולך עליו. הסיד וה i30 מיושנות ויוחלפו בקרוב וספורטאז' תוכל לקנות את ה 1.6 החלש משומש בלבד

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

הבגאז' של קרוסאובר לא רע, אבל הוא הרבה יותר קטן משל רכבי סטיישן. בנוסף, את קיה סיד סטיישן ניתן לרכוש מליסינג 0 קילומטרים ב 102-105 אלף שקל. נכון שאין לה מנוע טורבו והדגם לא חדש, אבל ההפרש של 20 אלף שקלים בשביל קרוסאובר מיבואן נראה לי לא זניח בכלל.

גם סיוויק טורר, אפילו כאשר מדובר בדגם היוצא, עולה מליסינג 0 קילומטרים 10 אלפים פחות מסוזוקי, וכנראה יהיה לא פחות סחיר בעתיד בתור משומש.

בנוסף, המושב האחורי בקרוסאובר לא רחב במיוחד, וממה שזכור לי מהנסיעות , גם בקיה וגם בסיוויק ( באחרונה הרצפה שטוחה לגמרי ) יש יותר מקום ליושבים מאחור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לספורטאז' יש מערכות בטיחות מקוריות - דבר שאין לקרוסאובר(עקב החלטת היבואן), מבחינת בטיחות מדובר על ייתרון משמעותי

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לקיה יש מבצעים שווים בליסינג 0 ק״מ בסגנון הזה

https://www.carcost.co.il/deals/deal/1404

(124 אלף לספורטאז׳)

http://www.motodeal.co.il/deals/קיה_סיד

(102 אלף לסיד)

לא מצאתי דומים לקרוסאובר, או מבצעים בכלל.

וכן מערכות הבטיחות של הספורטאז׳ נראות מרשימות... מה היתרונות של הקרוסאובר?

לא נעול בכלל על ג׳יפון כקטגוריה מחפש בעיקר את ענייןן הבטיחות...

פורסם
לספורטאז' יש מערכות בטיחות מקוריות - דבר שאין לקרוסאובר(עקב החלטת היבואן), מבחינת בטיחות מדובר על ייתרון משמעותי

זה לא עניין של מקומי לעומת מקורי. זה עניין של פאסיבי לעומת אקטיבי.

לצורך ההמחשה - כשהקרוסאובר יצפצף הספורטאג' יבלום עצמאית. לא בר השוואה לטעמי כשהדרישה היא "רכב למשפחה עם דגש על בטיחות".

פורסם

הייתי שוקל גם את האיוניק מליסינג 0 ק"מ - גם היא באה עם מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות, ותא מטען גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טיפונת מעל התקציב (130K) אפשר למצוא את הפיאט 500X שהיא מאוד נוחה ומרווחת ומגיעה עם סט די מלא של מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות (תיקון סטיה נתיב, בלימה אוטונומית, בקרת שיוט אדפטיבית וגם זיהוי רכב בשטח מת)

פורסם

...ועם תא מטען ומושב אחורי בליגה של הסיריון

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תא המטען גדול ב50% מזה של הסיריון. קטן ב20% מזה של הקרוסאובר. בליגות אני פחות מבין.

תבדוק את עצמך - תא המטען 245 ליטר לעומת 225 של הסריון. רוחב הספסל האחורי - דומה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

משונה מאוד. בדקתי עכשיו גם באתר האיטלקי של פיאט וגם שם מצוין נפח של 350 ליטר. אם הנתון האמיתי הוא אכן 245 אז זה כמובן לא מתאים...

פורסם

לפות"ש, אם נתמקד ברכבי בעלי איבזור בטיחות נרחב, בנוסף להמלצה המצויינת על האיוניק אפשר להוסיף את האופל אסטרה ברמת איבזור enjoy plus.

במחירון מדובר בעלות 135K, למזומן תהיה הנחה יפה, צריך לבדוק כמה. אפשר גם לחכות להזדמנות רכישה ב-0 ק"מ.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...